Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 95 910
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ако ще идват гости минаваме и стените, за да изсъхне по-бързо банята.

Извинявай, с каква цел подсушавате стените на банята, гостите там ли ги каните? Ходят по чорапи по стените ли?

Аз също бих подсушавала и стените, ако имам време и когато имам, го правя. Една суха баня е доста по-приветлива и красива.

По същите причини.  Peace
 Разбира се, че гостите ни не пракарват престоя си у нас в банята, нито пък ходят по стените  ooooh! Какви са тези въпроси...

# 376
  • 1st floor
ПодсушавАХ стените в началото, като се нанесохме. Банята е малка и така по-лесно се маха влагата. Сега ме мързи честно казано  Embarassed и само бърша пода, отварям вратата и оставям вентилатора. Като се махне парата от огледалото го спирам.

# 377
  • София
Стени бърша като ме хванат лудите. Преди това пръскам с този препарат за баня http://kaufland.bg/Nachalo/02_Sortiment/002_K_Classic/003_Novo_v … il/h_00019655.jpg
Обаче е гаден за вдишване!

# 378
Важна е вентилацията в банята, това дали плочките са до горе, или и по тавана няма никакво значение за мухъла, ако е решил да избие - ще избие , повярвайте ми Simple Smile Когато е излезнал веднъж е нужно да се убие "корена" на тая гъба, която излиза... ако не се проникне надълбоко . ако не - ако искаш и всеки ден търкай с какви ли не препарати , всеки ден бърши, подсушавай фуга по фуга .. файда няма . Аз пак да похваля препаратите , които ми помогнаха да се отърва от мухала. Вълшебна работа ви казвам! И само напръсках... не съм търкала като луда.

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 16:48 от nellieee

# 379
  • Varna
Здравейте,интвресувам се от хубав препарат за баня...всички ми се струват неефикасни и се принуждавам да се тровя с  Доместоса  Sad бих искала да ползвам нещо което наистина чисти плочките и ако не е с хубав аромат,поне да е
неутрален.Открих сайт от където се поръчват Амуей,има ли някой ползвал техен препарат който да ми препоръча или от подобна марка.Препаратите с оцет въобще не ми харесват:(  bouquet

# 380
http://www.mexon.bg/bg/Medix_Razor_Bathroom.html

Този препарат на медикс пробвай за бяна . Аз се чудя как не  ви мързи да подсушавате ,а ви мързи да чистите , че се чудите какво да измислите да нямате варовик или мухъл . Топло влажно помещение , за мен нещо трябва да не е наред , че да не се появяват , а не обратното .

# 381
  • 1st floor
Аз се чудя как не  ви мързи да подсушавате ,а ви мързи да чистите...
Mr. Green По-лесно е!

# 382
Здравейте,интвресувам се от хубав препарат за баня...всички ми се струват неефикасни и се принуждавам да се тровя с  Доместоса  Sad бих искала да ползвам нещо което наистина чисти плочките и ако не е с хубав аромат,:(  bouquet

ето този ползвам от 2 мвсвца Страхотен е ! от Кауфланд около 4.50лв.

# 383
  • 1st floor
Каква пяна ползвахте за фурна, че забравих как й беше името, а искам да я пробвам?  Blush

# 384
Каква пяна ползвахте за фурна, че забравих как й беше името, а искам да я пробвам?  Blush

Аз след кратко колебание дали да е на ДМ или на Лидл, си взех на ДМ пяната и мога да кажа, че съм доволна.

# 385

K2R

# 386
  • Varna
Pinko, благодаря  bouquet

# 387
  • 1st floor
Каква пяна ползвахте за фурна, че забравих как й беше името, а искам да я пробвам?  Blush

K2R
Благодаря!  bouquet За тази точно питах!

hailie, а коя е пяната на ДМ - някаква тяхна марка ли?

# 388
От този препарат е ок. Разваля се от препарати с белина. Но така или иначе то живота на такъв моп не е много дълъг, та да го пазя.
Налага се да подсушавам, защото банята ни е вътрешна и съхне трудно, даже и с вентилатор и добре нивелиран под.
Ясно, благодаря ти  bouquet Simple Smile

Фурна не може ли да се чисти и с Meglio? Или с Cif?

# 389
Фурна не може ли да се чисти и с Meglio? Или с Cif?

Може.

Общи условия

Активация на акаунт