Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 93 463
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Вчера пръсках банята с тая пяна и щях да се задуша, мирише ми на лак за коса на мен Simple Smile Иначе съм горе-долу доволна, само много бързо ми се стече, а банята беше суха...
Още не съм ползвала спрея за фурна, но и на него ще му дойде времето.

# 661
И аз ги имам и двете пяни - показаната от Guess Who и тази за фурни. От тази за банята съм доволна понеже чистя редовно и нямам наслагвания, но от тази за фурна не съм  Crossing Arms Фурната ми е на няма и година, чистя я редовно, но имам петна, които като че ли са се бетонирали на дъното на фурната. Даже като мина с нокът е гладко все едно са попили... Вече 2 пъти я ползвах в размките на седмица и по-голямата част от мърсотоята падна, но не е идеално...

С пяната на ДМ за фурни, престой от поне 3 часа и малко повечко търкане на въпросните петънца, всичко се оправи. НО никога не съм ползвала пяната на Лидл и не мога да сравня. Опитай с повече престой? Цяла нощ?

# 662
  • София
Ще пробвам, а може ли снимка  Praynig

В интерес на истината знам, че всичко ще падне с А1, но го дадох на майка ми, а и ме е страх вече да го ползвам. Май е доста вреден  Naughty

# 663
Ще пробвам, а може ли снимка  Praynig

В интерес на истината знам, че всичко ще падне с А1, но го дадох на майка ми, а и ме е страх вече да го ползвам. Май е доста вреден  Naughty

И аз имам А1, но го ползвам само с ръкавици.

# 664
Препоръ4айте ми препарат за фуги, който пък да не мирише много силно, защото съм с бебе вкъщи.

# 665
Гес, доколкото разбрах има 2 препарата на Сано за паркет, единият за ламинат, а другият за естествен паркет. Ти кой от двата използваш и другия дали е също толкова хубав? Като отскоча до Карфур ще си взема

# 666
Последно купих този на снимката. Другият не съм го виждала отдавна. Отзад пише, че е за естествен и изкуствен (ламинат) паркет.

# 667
+1 подкрепям Guess Who за този продукт на Сано. У дома съм 50/50 паркет и ламинат, справя се перфектно и на двете повърхности.

# 668
Сега, понеже ми стана интересно се порових малко.
По принцип препаратът за паркет, който хваля от много години, е този:
Скрит текст:
Ползвам го много отдавна - поне 10 години откакто съм се насесла в този апартамент и всичко е с паркет. Имаше го и в Карфур, и в Кауфланд.
Напоследък обаче го няма. Никъде. Има пълнители:
Скрит текст:
и този, който пуснах в предния постинг. Бях решила, че просто са сменили опаковката и етикета, защото разлика не виждам ни в почистване, ни в блясък на паркета, ни в миризма, ни във външен вид на препарата. Сега разбирам, че това са два различни продукта, защото онзи очевидно е само за естествен паркет, а този става и за ламинат. newsm78 Нямам идея просто. На мен ми върши същата работа.

# 669
Разбрах, че хвалиш тъмния , а показвате другия, затова се пообърках и реших да уточня за кой става дума. С две думи и двата са много хубави, но щом единия не се намира вече избор няма. Ще видя в Карфур какво има и ще взема. Оставя ли аромат след изсъхване и с какъв парцал миете? Аз си взех стирка с микрофибърни ленти и е много добре. Не оставя следи. Използвам препарат на Астониш уж с аромат на канела, а аромат никакъв. Той е за полиране, но аз го използвам , разреден във водата. Ще се радвам, ако този оставя поне малко аромат. Става въпрос за работа и ще е приятно като влезеш да ухае на чистичко.

# 670
Естелия, душгел на Леокрема има с перли, като сапуна, който си показала. Аз лично умирам за него, много ми харесва.
А от къде го купувате? Днес го търсих в Елитис, но имаше само черен и лилав.
И понеже съм запомнила, че хвалихте Блейзи, взех за баня. А сега видях, че за тоалетна е хваленият препарат Embarassed

# 671
Леокрема за тяло и то точно от показания вид купувам от Пикадили Сити център, пиша това уточнение, тъй като то е сравнително голямо, в малките Пикадили не съм го виждала.

Спрей Блейзи за баня ми е криво-ляво добър. Много мирише, иска търкане по плочките, иначе с батериите се справя от раз.

# 672
И аз не останах възхитена от Блейзи за баня, най-вече, че мирише :ooooh
П.С.
Намерих Леокрема Heart Eyes в Пикадили 400мл за 5лв

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 12:23 от Gianna

# 673
Препоръ4айте ми препарат за фуги, който пък да не мирише много силно, защото съм с бебе вкъщи.

Всичкото за баня ,което се коментира , е и за фуги , но да не мирише не знам . Варовика и мухъла си иска силен препарат, аз преди и само с белина миех. Коментираше се някакъв с оцет от ДМ , но много мирише на оцет, но поне не е на хлор и белина , ако прецениш , че ти е по безопасен за бебко.

# 674
Споделете препарат за плюшени играчки ,без пране  Praynig

И ако мога да попитам -какви пари е изтупване на матраци от акари ?

Общи условия

Активация на акаунт