Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 96 000
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Обезмаслител Меглио, веро Фрош и Пулирапид са препаратите които мога да похваля.
Банята си чистя с Пулирапид от години и също не съм забелязала да са се повредили плочките.

# 241
Здравейте момичета имам голям проблем с керамичния плот в кухнята явно съм го прецакала нещо чистих о по принцип с Меглио или с Астониш за фурни пишеше , че става и за котлони , но явно са имали в предвид обикновенни котлони. И се стои един като побелял като изсахне след препарата не се забелязва много но като се вгледам и го виждам и аз като знам и постоянно съм там и много се ядосвам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil.Взех си препарат специален ми препорачаха немски един , но уви резултат няма. Ако някоя от вас е имала същия проблем моля, ви кажете или ако знаете може ли да се оправят котлоните ми или ще си ги гледам така.
Преди няколко дни и аз направих тази грешка с Астониш  Sad. Сега плота е на петна, които не мога да премахна. Ще се радвам ако mimozka или някой друг има идея........

# 242
  • Бургас
Привет дами пода на банята ми е черен и стои на бели капки и черти какво можете да ми препоръчате за почистване

Peace

# 243
  • София
Подсушаване след всяко къпане  Peace

# 244
Подсушаване след всяко къпане  Peace
  При мен само това помагаше.  PeaceИзключително съм доволна, че сега направихме ромонт на банята и ги сменихме.
 А някакъв препарат, който да пречи на отлагането на варовити капки по нематирано преградно стъкло в банята можете ли да предложите?

# 245
Привет дами пода на банята ми е черен и стои на бели капки и черти какво можете да ми препоръчате за почистване

Peace

или слугинстваш на пода , както са ти казали след всяко мокрене бриши
или си слагаш нови плочки СВЕТЛИ Wink

# 246
  • гр.Варна
Момичета,от къде си купувате препарата Полирапид?Имам страхотни наслоявания от варовик на едно място в банята,което няма добър наклон и се събира вода.

# 247
Момичета,от къде си купувате препарата Полирапид?Имам страхотни наслоявания от варовик на едно място в банята,което няма добър наклон и се събира вода.
Аз си го купувам от Кауфланд, защото предимно там пазарувам. И в кварталните магазинчета съм го виждала  Peace

# 248
  • гр.Варна
Аз си го купувам от Кауфланд, защото предимно там пазарувам. И в кварталните магазинчета съм го виждала  Peace
Много благодаря.  bouquet

# 249
  • София
Момичета понеже сте се събрали тук спецове да ви питам - някой ползвал ли е мокри кърпи за почистване на прозорци...такова чудо видях последния път в ДМ, дали чистят хубаво и лесно...струват ли си парите...ще се радвам на мнения.

# 250
Момичета понеже сте се събрали тук спецове да ви питам - някой ползвал ли е мокри кърпи за почистване на прозорци...такова чудо видях последния път в ДМ, дали чистят хубаво и лесно...струват ли си парите...ще се радвам на мнения.

не ми харесаха, остава на облаци. С обикновен препарат и микрофибър за стъкло става перфектно

# 251
Bенито, кои микрофибърни кърпи за стъкло ползваш?

# 252
За стъкла, вода , веро и хубава чистачка ползвам , става все едно го няма стъклото , бързо , лесно и качествено .

# 253
  • Бургас
Привет имам още един проблем в хола съм с ламинат големи сиви плочи 60x60 с цвят на бетон мия го  но става на черти и той с подочистачка или стирка незнам как се казва с гъбичка става на гъби
И много ме дразни

bouquet

# 254
Аз започнах да ползвам Сано за паркет. Няма блясък, но и никакви следи не остават.

Общи условия

Активация на акаунт