Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 95 993
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, мога ли да използвам пяната К2R за микровълновата?

# 271
Можеее, аз чистя с нея и керамичният плот и микровълновата, не ми е правила проблем  Peace

# 272
  • София
Момичета с какво да изчистя наслоена мазнина на керамичен плот? Наслоена....от три години наслоена -буквално! С какво да "разградя" мазнината, преди да се захвана със загара ooooh!

# 273
  • София
Обезмаслител, ножче за стъклокерамица, яко търкане... Такива неща  Laughing

# 274
  • Пловдив
Момичета, нещо силно и изпитано срещу запушени канали?

# 275
lorenca, tcveteto , благодаря ви момичета за отзивчивостта   bouquet Hug

lorenca, кофата която е показала tcvetetо е обикновена, аз поне така я виждам, защото наистина за тези които ти показваш си иска и доста място. По-скоро ме заинтригуваха самите конци, струва ми се, че добре ще се изцеждат и по спокойно ще мога с тях да чистя ламината. Ако някой знае нещо, нека да свирка  Simple Smile Hug  Аз в Джъмбо видях едни подобни, ама като не съм сигурна, но  май ще ги купя да пробвам с тях пък дано улуча накрая точните  Simple Smile

Хубав ден на всички  Peace

# 276
Момичета, нещо силно и изпитано срещу запушени канали?
За много запушени канали аз съм доволна от този гел
Скрит текст:

# 277
За микровълновата:

Аз не чистя с химични препарати. Колкото и да се чисти, химията остава и при едно следващо затопляне на храна - влиза в яденето.

Правя така - слагам купичка с вода и оцет - равни части и пускам за 2 минути, после за още една минутка. Забърсвам и готово.

# 278
  • 1st floor

Правя така - слагам купичка с вода и оцет - равни части и пускам за 2 минути, после за още една минутка. Забърсвам и готово.
Това ще го пробвам!!!  Peace Иначе за вътрешната част на  МВ не смея да ползвам никакви препарати, защото една чистница  #Cussing out ми развали боята с Мeglio...Явно не е успяла да я изплакне после добре и при загряването боята се стопи и се показа метал от долу...Започна да пука при пускане, та се наложи да купим спрей боя за 40 лева , за да я оправим... Rolling Eyes

# 279
Моята МВ я мия с К2Р-а, става супер, никакъв проблем няма

# 280
Микровълновата - ползвам капак и не мия (т.е. мия него)  Laughing

# 281
Привет дами моля за съвет кой моп да ви взема за ламинат
http://www.leifheit.de/en/leifheit/products/product-list/kategor … denreinigung.html

Peace
Аз използвам съвсем обикновен. Ето такъв. Не е ли подходящ? Rolling Eyes

# 282
  • София
Привет, искам да попитам дали с "магическа гъба" ще успея да изчистя бели маратонки и евентуално да ми кажете на коя марка са добри.

# 283
Привет, искам да попитам дали с "магическа гъба" ще успея да изчистя бели маратонки и евентуално да ми кажете на коя марка са добри.

Би трябвало да ти свършат работа. От каква материя са маратонките?
Аз ползвам тези на Фино, Сано и от Лидл. Не намирам разлика.

# 284
  • София
от естествена кожа са, ще взема да пробвам, само ако може да кажете как се използва? Embarassed чувала съм, че не се мокрят с вода, но нещо препарат слага ли се? или така да търкам?

Общи условия

Активация на акаунт