Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 95 974
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Момичета, моля ви дайте снимка на този препарат на ДМ за баня с оцет, че вчера не можах да го намеря в магазина.

# 301

Аз лично съм по-доволна от този:

# 302
и аз съм по-доволна от специалните  опаковки за баня като BadReiniger, отколкото от препарата с оцет

# 303
  • 1st floor
Момичета, рекламират някаква пяна за баня...ама понеже по принцип не гледам ТВ, само за малко я мернах. Мисля, че беше на Циф, но не съм сигурна. Пробвахте ли я , върши ли работа? newsm78

Редактирам се: не е Циф, а това:
http://praktiker-online.bg/userfiles/productlargeimages/product_52938.jpg

# 304
Да, това е пяната Цилит и върши чудесна работа, но цената е възмутително надута. Аз си я бях купила на 4 лева при една промоция в Карфур преди години и много ми допадна как чисти, но 7 лева за това не давам. Така открих по-евтина алтернатива, която също върши много добра работа. На 13 страница съм сложила снимка. В Лидл също от време на време пускат W5, която също е с добро качество.

# 305
  • 1st floor
Мерси, Guess Who.   bouquet А в действително ли така чистят - пръскаш, изчакваш и после само изплакваш с душа? Без търкане? Mr. Green

# 306
Всъщност, да. Само ако не е чистено по-дълго време и има повече наслоявания е нужно да се повтори или да се изтърка с четка или абразивната част на гъба за чинии. Но ако се чисти веднъж седмично или по-често всичко се изчиства само с нанасяне и изплакване с душа. Много съм доволна от този вид пяна, защото е много лесно да се чистят вертикалните повърхности и установих, че е по-ефективно и без търкане, отколкото с Циф спрей или друг спрей за баня.

# 307
Как да отмириша миризмата на кожено яке, купено от втора употреба? Някакви идеи преди да иде на химическо?

# 308
Как да отмириша миризмата на кожено яке, купено от втора употреба? Някакви идеи преди да иде на химическо?

Заливат ги задължително с дезинфектанти , така че само пране ще оправи работата .

Пяна за баня имат и Медикс , чисти добре и е по евтина от на ДМ продуктите . На денк мит не посмях да купя , има един който ми се видя по-силен но беше скъп, с пяната на Медикс съм чистила и заложих на сигурно . Другите пяни не съм ползвала ,  но на мен не ми е по-лесна за нанасяне тази , доста е гъста ., предпочетох я заради ефикасността .

# 309
  • 1st floor
Guess Who,  adelinda, благодаря!  bouquet

# 310
  • 1st floor
Дублирам си постовете, но никой не е писал... Blush

Сдобих се с нова печка с керамичен плот. До сега съм имала само обикновени котлони. Препоръчайте ми стъргалка и препарат за почистване.  Praynig Много съм “боса“ по темата... Embarassed

# 311
  • Варна
Аз ползвам този препарат, а стъргалки има в по-големите магазини - кауфланд, била и т.н.

# 312
  • 1st floor
Аз ползвам този препарат, а стъргалки има в по-големите магазини - кауфланд, била и т.н.

Благодаря!   bouquet

# 313
Да Ви попитам ,някой ползва ли стирките на Виледа и дали сте доволни . Не ми се дават толкова много пари ,ако не вьрши работа?

# 314
  • ВАРНА
Да, това е пяната Цилит и върши чудесна работа, но цената е възмутително надута. Аз си я бях купила на 4 лева при една промоция в Карфур преди години и много ми допадна как чисти, но 7 лева за това не давам. Така открих по-евтина алтернатива, която също върши много добра работа. На 13 страница съм сложила снимка. В Лидл също от време на време пускат W5, която също е с добро качество.
Това от 13 страница къде може да се намери?

Общи условия

Активация на акаунт