Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 95 927
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Ух,лошото е,че тази дамаска не се сваля ,не можах да намеря спот ,пък сумати магазини минах ...

# 346
Със сол се изпира мазно , но трябва да се осоли , веднага като се накапе иначе със обезмаслител се маха лесно и не хаби дрехите. Аз лично то Спот не съм доволна .
Купих си веро то ДМ , 1 л. за 2.70лв. някъде, хубаво мирише и мие сносно , доволна съм. Peace

Сапун за петна да ми похвали някой . Купувала съм , но не съм много доволна, има различни марки , бяха ми похвалили някакъв , чието име не помня . Търся и кадърен препарат за черно . Первол са ми скъпи и няма да купя, ползвах някакъв евтин , от който не бях доволна, нещо средно ми трябва като цена и качество , благодаря предварително.  Grinning

Тайд - премахва и петната без предварителна обработка.
От первол за черно не съм очарована, прекалено е скъп за работата която върши и ми оставя бели петна по дрехите, а уж дозирам както пише на опаковката, ама яжно е бил в повече. За чените дрехи си пера с Тайд или Ариел за цветно и си се изпират перфвктно, като Тайд-а се справя по-добре с поразии т.е. петна по дрехите.

Прала съм и с Ариел доста време , но не си струва парите . Принципно тук препаратите не са това качество което е в Гърция примерно . Там с най-евтиното веро , с 3 капки се измива цялата мивка и с евтини прахове се пере по-добре , за това и спрях да купувам Ариел. Пера с Рекс и съм относително доволна .  Нито единия нито другия не са махали петна плодове примерно , поне качеството е бг. което е . Тайд не съм ползвала  newsm78 Принципно сапуна го искам , за препиране на ръка , като е нещо дребно и ми трябва , а черните дрехи от нормални препарати ми избеляват. И на мен от този евтиния за черно ми оставаха петна и някаква миризма неприятна . В дългосрочен план не мога да кажа дали запазваше цвета, не съм го ползвала постоянно.

# 347
  • София
Дуру за пране. Супер доволна съм от години Peace

# 348
  • Варна
Препоръчайте препарат, с който да почистя хоризонтални алуминиеви щори. Благодаря!

# 349
Препоръчайте препарат, с който да почистя хоризонтални алуминиеви щори. Благодаря!

Всеки универсален ще свърши работа, ако има наслагвания от никотин , такъв за лекета ще се справи  Grinning

# 350
Аз не можах да го изчистя това петно от свещичката  Crossing Arms
Ще викам да ми перат тапицериите

# 351
Искам да споделя с вас за един продукт на италианската фирма Сан Марко... имахме огромен проблем вкъщи с мухъла на една стена.. години наред с какво ли не чръсках, какво ли не купувах.. саво маво...който кквото ми каза това използвах.. маха се и след един месец пак същтата рбота : черна стена.. та .. препарата на тази фирма за мухъл ни отърва ,вече може би половин година, че и повече следа няма.  Те са три препарата мисля ако не се лъжа, те хората си казват как се използват, пръскаш и... чудо Grinning купих ги от един магазин близо до вкъщи, съвсем слуучайно влезнах за едни декортивни мазилки за вкъщи, на бул. Иван Иванов 33 се намира, това е канала между Стамболийски и Тодор Александров

Последна редакция: сб, 16 ное 2013, 10:14 от nellieee

# 352
  • София
Искам да споделя с вас за един продукт на италианската фирма Сан Марко... имахме огромен проблем вкъщи с мухъла на една стена.. години наред с какво ли не чръсках, какво ли не купувах.. саво маво...който кквото ми каза това използвах.. маха се и след един месец пак същтата рбота : черна стена.. та .. препарата на тази фирма за мухъл ни отърва ,вече може би половин година, че и повече следа няма.  Те са три препарата мисля ако не се лъжа, те хората си казват как се използват, пръскаш и... чудо Grinning купих ги от един магазин близо до вкъщи, съвсем слуучайно влезнах за едни декортивни мазилки за вкъщи, на бул. Иван Иванов 33 се намира.

Как се казва самия препарат? Можеш ли да намериш снимка от нета, как изглежда? А и на каква цена, за какво количество?

# 353
Имам същия проблем в коридора.От топло и студено ни се получава.Пиши как се казве препарата за мухъл!

# 354
Combat 111 , 222 ,333 .. ако не се лъжа има и други.. аз като казах в магазин какъв ми е проблема ми дадоха, каквото ми трябвало.. хората ти дават и цена на квадрат, за да си направиш сметка Simple Smile дно помогн на повече мами Simple Smile

# 355
Искам да споделя с вас за един продукт на италианската фирма Сан Марко... имахме огромен проблем вкъщи с мухъла на една стена.. години наред с какво ли не чръсках, какво ли не купувах.. саво маво...който кквото ми каза това използвах.. маха се и след един месец пак същтата рбота : черна стена.. та .. препарата на тази фирма за мухъл ни отърва ,вече може би половин година, че и повече следа няма.  Те са три препарата мисля ако не се лъжа, те хората си казват как се използват, пръскаш и... чудо Grinning купих ги от един магазин близо до вкъщи, съвсем слуучайно влезнах за едни декортивни мазилки за вкъщи, на бул. Иван Иванов 33 се намира.

Как се казва самия препарат? Можеш ли да намериш снимка от нета, как изглежда? А и на каква цена, за какво количество?

Цена не мога да кажа, за жалост... отдавна беше и не помня, а и бележки не пазя. Но е по-скъпо от всички препарати ,  на които ефекта е 2-3 седмици, но определено ефекта си заслужава. Магазина е в центъра на София.

# 356
Сигурно е писано вече, но нямам време в момента да търся из темите Blush
Можете ли да препоръчате препарат за почистване на тапицерията на офис стол /от плат/.

И един въпрос, който не е точно по темата, но все пак. Подсушавате ли винаги след къпане банята? Или пускате вентилатора, или отваряте за известно време прозореца?
Аз никога не бърша банята след къпане, защото това значи едва ли не постоянно с това да се занимавам, абсурд! Вентилатор нямаме, затова пускам кухненския абсорбатор да дръпне влагата колкото може. По принцип си имаме проблем с влагата вкъщи и се чудя непосдушаването на банята след къпане толкова ли пък е пагубно Thinking Някакси не си представям, че абсолютно всички веднага след всяко къпане на всеки от семейството, запретват ръкави и почват старателно да бършат и изцеждат парцали....

Последна редакция: нд, 17 ное 2013, 05:22 от AQUА

# 357
  • 1st floor
Ние подсушаваме, но само пода. Пускаме вентилатор и отваряме вратата...всеки път...Банята е малка и става бързо, свиква се. Laughing

# 358
Подсушавам пода, пускам вентилатора и оставям вратата. Ако имаше прозорец и него щях да отворя. Ако не се подсуши хубаво и задържи влага е потенциално да се образува плесен и подобни гадости, което едно че е неприятно, второ е опасно.

# 359
  • София
Ние сме с параван, съответно подсушаваме него и пода с ето такъв уред. Много е удобдно, засичахме, че за под минута си готов. Ако ще идват гости минаваме и стените, за да изсъхне по-бързо банята.
Като правихме банята преди няколко месеца решихме плочките да са до тавана точно за да има по-малко възможност от мухъл. Иначе се къпем на вентотатор, който работи поне 30 минути след нас и отваряме вратата.

Общи условия

Активация на акаунт