Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 6

• 93 662
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Мисля, че го видях в Елитис като ходих онзи ден.

# 556
Дребният надраска с химикал дивана. С какво да го чистя (текстилен е) - спрея за дамаски или за мастило трябва друго? newsm78 Не е много, но като се загледаш се вижда и трябва да се изчисти.

Пробвай с Astonish за дамаски Simple Smile Аз съм много доволна!

# 557
  • София
Момичета, включвам се с молба за помощ.  Hug

Има ли нещо, с което мога да изчистя почернял алуминиев линеен сифон?  Tired

Посипах го с препарат за отпушване на канали и той почерня, не се е обелил, просто стои много тъмен.
Търгах го с всякакви неща от типа на Циф, но с нищо не излиза.  Crossing Arms

# 558
  • София
Струва ми се, че не може, Иля. Май се е окислил  newsm78

# 559
  • София
Струва ми се, че не може, Иля. Май се е окислил  newsm78

Ооо, не, значи ще си стои такъв черен и грозен.  Confused

# 560
  • София
Аз пък искам да попитам има ли нещо изпробвано, с което да махна ръжда от фаянсова плочка? Уж аксесоарите са нераждъвейка, но болтовете не  ooooh!

# 561
Аз пък искам да попитам има ли нещо изпробвано, с което да махна ръжда от фаянсова плочка? Уж аксесоарите са нераждъвейка, но болтовете не  ooooh!

Всякакви наслагвания и ръжда в банята почиствам с Доместос. Намазвам, изчаквам, изплаквам.

# 562

Всякакви наслагвания и ръжда в банята почиствам с Доместос. Намазвам, изчаквам, изплаквам.

+1

# 563
  • Варна
С кока-кола дали няма да стане?!

# 564
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
При мен с доместос не се махна.Стана с този оранжевия гел на Бреф..точно за ръжда е..

# 565
  • София
Сега ще пробвам с Доместос, че нямаме кола. Ще пиша после  Peace

# 566
skica, сподели после за решетките

Изчистиха се, но търках като гламава. Другият път ще си взема едно Бинго и ще пробвам веднага след съдомиляната да ги изтъркам с него.

nikolovi, в Лидл от време на време пускат пяна за фурна. И тя била много хубава.

Иля, може да пробваш да натъркаш сифона с парче лимон или напоен памук с ябълков оцет, но за жалост и мен ме съмнява, че е окислен.

# 567
  • София

Иля, може да пробваш да натъркаш сифона с парче лимон или напоен памук с ябълков оцет, но за жалост и мен ме съмнява, че е окислен.

Отивам веднага да пробвам. Wink
skica  Hug

# 568
  • оттам, откъдето започва България
skica, сподели после за решетките

Изчистиха се, но търках като гламава. Другият път ще си взема едно Бинго и ще пробвам веднага след съдомиляната да ги изтъркам с него.

nikolovi, в Лидл от време на време пускат пяна за фурна. И тя била много хубава.

Тази седмица в Лидл я има пяната за фурни. нали е седмица на блясъка и е пълно с препарати.

# 569

Отивам веднага да пробвам. Wink
skica  Hug

и аз мисля, че сифонът е окислен. Арматура в банчта или кухнята трябва да се пази от киселини и препарати с такива съставки. Винаги е написано на етикета ако има киселина или по-опасен химикал

Общи условия

Активация на акаунт