На море в Гърция 2013 - IX

• 55 026
  • 789
  •   1
Отговори
# 180
  • London
Добро утро,
значи имам един въпрос към всички вас ... Flutter
Искам първо да помоля да се отнасяте към мен като към дете-идиотче  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, би трябвало да ми се обяснява от начало и бавно ...
Имам проблем ... ъ-ъ-ъ не мога да намеря къде точно е адреса на
резервирания от мен апартамент. Whistling
Във формата от Букинг която са ми пратили има само някакви цифри и името на селото, а и географски координати ...

Ей тук ги напъхах:

Скрит текст:
Polykhrono, 63085        Πολύχρονο, 63085
Гърция
Телефон    +302374051533
Имейл    zaxouantonia@hotmail.gr
Географкси координати    ширина 40.01389, дължина 23.52703
(N 040° 0.833, E 23° 31.622)

КАк ли не се опитах да намеря на коя улица е тая пущина и не, и не , и не. Blush
Може проблема да е в моята навигация или начина на избиране на адреса, но се нуждая от помощ която знам , че ще намеря тук.  bouquet

# 181
  • някъде ... тук ...
като копираш координатите в google maps излиза това

# 182
  • софия
Скрит текст:
Добро утро,
значи имам един въпрос към всички вас ... Flutter
Искам първо да помоля да се отнасяте към мен като към дете-идиотче  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, би трябвало да ми се обяснява от начало и бавно ...
Имам проблем ... ъ-ъ-ъ не мога да намеря къде точно е адреса на
резервирания от мен апартамент. Whistling
Във формата от Букинг която са ми пратили има само някакви цифри и името на селото, а и географски координати ...

Ей тук ги напъхах:

Скрит текст:
Polykhrono, 63085        Πολύχρονο, 63085
Гърция
Телефон    +302374051533
Имейл    zaxouantonia@hotmail.gr
Географкси координати    ширина 40.01389, дължина 23.52703
(N 040° 0.833, E 23° 31.622)

КАк ли не се опитах да намеря на коя улица е тая пущина и не, и не , и не. Blush
Може проблема да е в моята навигация или начина на избиране на адреса, но се нуждая от помощ която знам , че ще намеря тук.  bouquet
Joy Joy Joy 
Това да ти е познато - Zachos Mr. Green
 action032 
Разсмя ме сутрешно Hug

# 183
  • London
като копираш координатите в google maps излиза това

Благодаря,  bouquet
   но тукашните провайдъри имат някакви идиотски филтри и "нещото" което си ми изпратила, първо иска някаква приставка, а после ми вика, че нямам разрешение за тази опция ...
В никакъв вариант не мога да го отворя ...
Може ли да ми копнеш посткоде или улица , или целия адрес, поне да го имам, забравих да кажа, че навигацята хич и не го открива това село Полихроно ... повредата май е в тукашните сателити или нямам карта на Европа и не иска да открие адреса, но пък пробвах през телефона да го открия и пак не !

Хи хи хи Звънче, да даже същата снимка наскоро я видях ама с трето име (май беше Михалис) ...  Crazy
нещо дали няма да пусна снимка на самотни и изоставени балканци , с истерична женка, хленчещо дето и отегчен мъж, мотащи се да открия нещо в последния момент ... newsm78

# 184
  • софия
Cheeky Monkey, няма улица и номер. Peace Пише "Eparchiaki Odos Paliouri-Athitou,Kassandra 630 85, Гърция ‎ 7,1 км на ЮЗ"

# 185
  • някъде ... тук ...
въведи координатите в навигацията - ако нямаш карта на Гърция, ще ти покаже мястото на "бял" фон. не можеш ли да си изтеглиш карта?
а от тук виждаш ли нещо?

# 186
  • София
Cesari, много ти благодаря-вие най вероятно сте били в дървена къщичка за 4 човека. Гледах на виртуалния тур, че в тези за 6 човека имат цяла печка, но не това е най-важното. Цените в магазина в комплекса и в ресторантчетата как са ? Предполагам, че са нормални, но ако имаш впечатления-сподели.
Ценита на плодовете в магазина бяха по-ниски от нашите цени. На останалите стоки много малко по-високи, на някои дори по-ниски. В ресторанта цените са като нашите ресторанти, малко по-скъпи. В близост до Талата има едно селце с чудесен плаж, с много ситен пясък, с чисто море и скалички. Лошоте е, че не си спомням как се казва, но се намира на около 2 км в посока обратната на Солун. Там имаше и голям хранителен магазин, от който нашите мъже ходеха да пазаруват. Дано някой се сети как се казваше.

# 187
  • London
 А сега вече след написаното адресче и уикимапиа може и да не се затрия ...
Сега в момента , от тук Англия нищо не мога да направя и навигацията се опъва , пробвах с ъпдейт ама ...
Може би ако ми кажете коя навигация най-добре работи в Гърция, ще си я кача в телефона ... и да не Ви се стори старнно, че питам коя точно , тук всичко е с претеции и само Том-Том бачка като хората и то не всеки път! ooooh!
И сега какво се оказва, че аз без навигация съм като без мозък май ... Thinking

Благодаря Ви, момичета още само една седмица ...

# 188
  • някъде ... тук ...
нямам идея коя навигация ще ти свърши работа.
аз ползвам sygic aura на телефона - върши работа. обаче винаги предварително си планирам маршрутите, за да знам къде отивам и си разпечатвам упътванията, ако се налага. ама при мен си е професионално изкривяване - това с картите  Crazy
пробвай с http://www.viamichelin.com/web/Routes да си планираш маршрута

# 189
  • София
[КАк ли не се опитах да намеря на коя улица е тая пущина и не, и не , и не. Blush
Може проблема да е в моята навигация или начина на избиране на адреса, но се нуждая от помощ която знам , че ще намеря тук.  bouquet[/spoiler]
Joy Joy Joy  
Това да ти е познато - Zachos Mr. Green
 action032  
Разсмя ме сутрешно Hug
Добре де, картата от booking, която ти е пратила zvanche не се ли отваря? То е супер лесно за намиране - на главния крайбрежен път на Касандра (вдясно от пътя, не в посока към морето, а към сушата, над селото). Ако не можеш да се ориентиташ имаш е-mail и телефон на собствениците, които могат да ти помогнат.
Как ли пък сме живели доскоро без навигация  newsm78 Аз съм много зле с техниката. Сега вече мъжът и синът ми се оправят с навигации и координати. Аз си карам с картите и се справям доста по-добре от тях в много случаи.

# 190
  • London

пробвай с http://www.viamichelin.com/web/Routes да си планираш маршрута

Ето знаех си аз , че с нужното търпение, бавно обясняване и настойчивост идиота ще вдене ...
Добре, че идиота ползва Ваиа Мишлен  Mr. Green ... ама за дестинации не прескачащи България.

Момичета , Господ здраве да Ви дава, узаки, сертаки и тук-таме рицина .
Хубав ден, изключително много ми помогнахте. newsm51

# 191
  • София
Искам да вметна, че и аз като dechy се справям с карта по-добре от навигацията в много от пътуванията ни - особено в Гърция!

# 192
  • Варна
Повечето навигаций в Гърция се държат като малоумни,докато едно гърче не ми зареди тяхна гръцка карта и започнах да пиша адресите със гръцка азбука-всичко си тръгна перфектно  Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 193
  • с/у ОколоМръсТното
и ние сме само с хартиени карти.
Голямо удобство са ми.
Навигация нивгаш не сме имали. И не смятам някога да вземем. Простотия ми се види. Все си представям онази картинка, където 3-4 бабички бройкат падналите в реката джипове, поради лоша навигация.  Twisted Evil

Момичета и аз питам...
Ако все пак отскочим до Бялото море, ще ми се налага поне по 2 пъти на ден да звъня до БГ (около 7-8 дни).
Как е по-изгодно в такъв случай? С нашенска или с гръцка карта? Ако е гръцка, на кой мобилен оператор да е?
Мерси   bouquet

# 194
Предвид новите единни цени на роуминг за ЕС (а пък и предишните), изобщо не бих се занимавала да купувам и сменям с гръцка карта.
Сега е 56 стотинки за изходящи, 16 стотинки за входящи - колкото и да се напъваш, повече от 15-20 лева не можеш да изговориш.

Общи условия

Активация на акаунт