На море в Гърция 2013 - IX

• 55 017
  • 789
  •   1
Отговори
# 165
  И аз се чудих дълго в каква последователност да карам островите - първо Лефкада или първо Кефалония. Дали и на Закинтос да хвърля едно око...или да го оставя за други времена. Още не съм намислила и приемам съвети. Имам само 5 резервирани дни на Лефкада за старт. Но ако намеря по-добро решение, ще ги отменя.
  Момичета, за снимките и клипчетата от последната страница -  bouquet

# 166
Давам отзиви за посетения от мен хотел Панорама Инн в Паралия Катерини. Сам по себе си хотела е модерно обзаведен  и е доста чист. Има в сатаите както кабелен така и безжичен интернет. Семейните стаи - две свързани стаи с коридор и обща баня и тоалетна са достатъчно големи за четеричленно семейство. Единственият недостатък според мен е големината на басеина. За нашите представи беше малък и около него нямаше много пространство. Хотела се намира в близост до плажа, което за нас беше от голямо значение. Плажа в Паралия Катерини е доста добър със ситен пясък . В морето няма камъни.
В Паралия Катерини през този сезон е препълнено, но за по-пораснали деца каквито са нашите беше идеално, Имаше толкова много забавления - Луна Парк,  цирк и т.н. Аз не бях особено очарована от многото хора, но пък децата бяха много доволни, защото всеки ден имаше за тях някакво забавление.

# 167
  • София
Аnna bel, с времето, с което разполагаш спокойно можеш да обиколиш и 3-те острова. Добре е Лефкада да е първи, после ферибот от Василики до Фискардо (Кефалония) и накрая фери между Песада (Кефалония) и Агиос Николаос (Закинтос). Навръщане може ферибот от Закинтос до Килини. Според мен е добре да е в тази последователност, защото ферито между островите (Лефкада и Кефалония и Кефалония и Занте) е сезонно. Май се движи само до 15.09. или нещо такова. Не помня вие точно в кой период планирахте пътуването.

# 168
  • Вила Великула
Cesari, много ти благодаря-вие най вероятно сте били в дървена къщичка за 4 човека. Гледах на виртуалния тур, че в тези за 6 човека имат цяла печка, но не това е най-важното. Цените в магазина в комплекса и в ресторантчетата как са ? Предполагам, че са нормални, но ако имаш впечатления-сподели.

# 169
Една седмица бяхме по планински села и паланки, и вие сте започнали нова тема  smile3523.
Е запис да ви следя  atwork.

# 170
  • София
Cesari, много ти благодаря-вие най вероятно сте били в дървена къщичка за 4 човека. Гледах на виртуалния тур, че в тези за 6 човека имат цяла печка, но не това е най-важното. Цените в магазина в комплекса и в ресторантчетата как са ? Предполагам, че са нормални, но ако имаш впечатления-сподели.
Хм малко ме съмнява това за печката, ако искаш им пиши и попитай. Но юни ние бяхме в мобилна къщичка както се води за шестима и си имаше просто четири газови котлона , мивка, хладилник и шкафчета. Искам да кажа че готварска печка не е имало.
За новите дървени и аз забелязах, че няма дървета и много напича, нашата мобилна си беше добре и определено сянката от дърветата върши по-добра работа, от която и да е тента.
На мястото за палатките също имаше дървете и не беше зле, но на нашата алея при палатките нямаше никакво осветление вечер и както бяхме неподготвени вечерта не беше много комфортно хапването и оправянето. Именно затова останахме и само една нощ в палатката, а не както бяхме предвидили 3.
Поста е за Талата.

# 171
Не помня вие точно в кой период планирахте пътуването.

dechy, благодаря за отговора. На 31 август, живот и здраве, тръгваме. Три седмици имаме отпуска. Лошото е,че за септември не ми излиза разписание на ферибот и не мога да си направя сметката.

# 172
  • софия
ихааа, Анабел, три седмици по островите...
страхотно да си изкарате!

# 173
  • София
dechy, благодаря за отговора. На 31 август, живот и здраве, тръгваме. Три седмици имаме отпуска. Лошото е,че за септември не ми излиза разписание на ферибот и не мога да си направя сметката.
Anna bel, ето разписание oт Василики до Кефалония http://www.gtp.gr/RoutesResults.asp?SchDay=0&SchMonth=0& … =&StartFrom=1 Тук пише, че има ферита до края на септември, че един ден от седмицата даже и през октомври. Eто ти и разписанието от Кефалония до Закинтос http://www.gtp.gr/RoutesResults.asp?SchDay=0&SchMonth=0& … ZK10VLZZAN,6606,8 Пак пише, че има дори и октомври ферита, без понеделник и сряда. Дано да отговарят на истината.

# 174
  • Вила Великула
Aila, благодаря за отговора. Аз определено не съм толкова екстремна за да отида на палатка. Пуснах въпроса, защото се замислям  за бунгалата. Не казвам, че съм принцеса, ама....и граховото зърно мога да го усетя  Embarassed ако не ми е комфортно.

тук ясно се вижда печката.
За мен е важно да се чувствам като у дома си и да е чисто.

# 175
dechy, много, много благодаря за бързия отговор!   bouquet

# 176
  • София
  Аз не съм влизала в дървените, но явно и в повечето дървени няма. Ако тази снимка е от новите дървени къщички, аз честно казано бих предпочела да няма печка, но да съм на сянка.
  Явно все пак има и ако държиш трябва да им пишеш, незнам как стои въпроса със свободните места, защото аз резервирах два месеца преди датата и нямаше четворка мобилна, затова и взех шестица, за което после не съжалявах, така или иначе сме петима ние  Simple Smile

# 177
  • София
pipilota6, това е снимка от караваните на плажа. Много бяха хубави.
http://www.thalattacamp.gr/bg/pages/accomodation/troxospitadelux

# 178
Здравейте!  Grinning Вашата тема ме запали по Гърция, която между другото, никога не ми е била таргет като дестинация Wink Харесах си http://www.ledahotel.gr/cgi-bin/pages/index.pl?arlang=English&am … code=130327194815
Предложиха ми оферта от 56 евро за нощувка, закуска и вечеря за тримата за 15-21 септември.
Някой посещавал ли е хотела? Мисля, че офертата е добра.  Simple Smile

# 179
  • София
caprice, не съм отсядала, но си писах с комплекса в началото на април, мислех да наемем някоя от вилите им. Изглежда добре, но малко ме притесни не особено добрият рейтинг в букинг, беше 7 и нещо. Хм, сега влязох да го видя и виждам, че с две високи оценки рейтингът им се е вдигнал това лято.

Общи условия

Активация на акаунт