На море в Гърция 2013 - IX

• 56 080
  • 789
  •   1
Отговори
# 240
СКО, бързо оздравяване и от мен   bouquet
В Гърция със сигурност ще си починете. Там тишина и спокойствие бол.
Колкото до Добринище ако досега не сте ходили мога да помогна малко.

# 241
caprice, не съм отсядала, но си писах с комплекса в началото на април, мислех да наемем някоя от вилите им. Изглежда добре, но малко ме притесни не особено добрият рейтинг в букинг, беше 7 и нещо. Хм, сега влязох да го видя и виждам, че с две високи оценки рейтингът им се е вдигнал това лято.
Да, рейтингът им не е изобщо нисък Simple Smile Потвърдих резервацията и дадох данните на кредитната карта, но още нямам отговор от тях Sad А вчера за по-малко от 20 минути ми върнаха отговор с оферта.  Confused

# 242
  • Пловдив
Здравейте, някаква идея за студио или апартамент за 2 възрастни + 2  малки деца на прилична цена макс до 50 евра. Ориентирали сме се към селцата около Кавала: Палио, Неа ираклица, Неа Перамос. Планираме да пътуваме началото на Септември за 6-7 нощувки!

# 243
  • София
Момичета, извинете че нахълтвам с темата Ви.....имам въпрос относно пътуването с автомобил в Гърция  със затъмнени /нефабрично/ задно и странични задни стъкла....прочетох много противоречиви мнения по въпроса...Благодаря предварително Peace

Важното е предното и предните странични да не са затъмнени, за останалите няма проблем! Peace

# 244
veka, благодаря  bouquet

# 245
  • София
qq, ако искаш погледни този линк - местенцето е много приятно, септември дават цена от 35 евро за студио. Единствен недостатък - на около 500 м е от най-близкия плаж, но ако сте с кола не би трябвало да е проблем  Peace

http://www.kortiri.gr/en/chalkidiki-studios-photo-gallery/

СКО, бързо оздравяване и от мен  Hug

Теди, сега звучиш наистина добре, много се радвам, че с Евбея сте се ''харесали''  Simple Smile А много ли духа още? Намерихте ли някой друг хубав - пясъчен - плаж?

Аз съм по парковете с дребосъчка, опитвам се да изкарам максимално време с нея, че от средата на септември трябва да започне детска и ми е супер криво. Три години сме като скачени съдове и сега просто душата ми се свива  Sad

За капак, ние най-вероятно изобщо ще се откажем от септемврийското море. Не е сто процента ясно още, но натам вървят нещата. Но майната му, де, все пак бяхме две седмици това лято, нямам право да се оплаквам  Rolling Eyes

# 246
  • София

Теди, сега звучиш наистина добре, много се радвам, че с Евбея сте се ''харесали''  Simple Smile А много ли духа още? Намерихте ли някой друг хубав - пясъчен - плаж?

Таис звуча добре, защото се чуствам отлично и наистина се харесахме с Евия, но ти звучиш малко тъжно  Sad  Децата растат и поемат по пътя си за съжаление.
От тази страна на острова, в която сме отседнали не духа. Плажът за сега е този който открихме - на Агиос Николаос. Отивам, опъвам си кърпата и чадъра и се потапям в гръцкото безвремие. Не сме и обикаляли  да търсим друго място.

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 08:59 от тодоричка

# 247
  • София
Tаис Това, което каза накрая е доста неприятно, дано не стане така, след толкова усилия и желание, но ти си знаеш.
Теди На теб един страхотен ден, но жалко, времето не съвпада, ние тръгваме първите дни на септември.

# 248
  • София
Момичета да ви питам BB- e закуска, HB- закуска и вечеря.
Гледам тука някакви хотели и студия , ама тия съкращения не са ми ясни, че по принцип търся без изхранване, но ако изпадне нещо с храна изгодно може да се хвърля, че избора ми намаля с всеки изминат ден .

# 249
BO - bed only, само нощувка, BB - bed and breakfast, със закуска, HB - halfboard (закуска и вечеря), FB -  full board, три хранения, AI - ясно.

# 250
  • Бургас
Момичета , може ли някакви отзиви за хотел  Rachoni resort, Тасос ?

# 251
Eee,  Таис  !! Толкова старание, за да намериш  най -  подходящото място  !! Дано успеете  да  заминете !!!!

# 252
Момичета, видяхте ли това?
http://www.vsekiden.com/139183
Ужасяващо. Няма да ми стъпи крачето на бг черморие. Гърция, здравей!

# 253
  • София
Благодаря , Параход  Hug

# 254
  • София
Момичета, видяхте ли това?
http://www.vsekiden.com/139183
Ужасяващо. Няма да ми стъпи крачето на бг черморие. Гърция, здравей!

Това се знае от много време. Хотелите нямат пречиствателни станции, а големите който имат не се използват , защото било скъпо удоволствие  ooooh!, затова бягаме при гърчолята.
Нашият кум е морско чедо и е строител по Черноморието ама на къщи, и самият той ние казвал и показвал тръбите през който изтичат в морето фекалите на Хотелите  Embarassed
И ние заради децата избягахме по Гърция заради чистата им вода , иначе студиата не са им нищо особено ама за едно спане няма да се кахърим  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт