На море в Гърция 2013 - IX

• 54 993
  • 789
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Така ми се ходи на Лефкада....  Blush , но за това лято май нямам шанс... Иначе гледам някои хора дори за 2 нощувки ходят. За по-екстремните има и екскурзийки https://www.facebook.com/wildfunclub Ето този клуб гледам разни каяк-пътешествия организира и очите ми останаха в снимките. Само се чудя като има вълнение как стават нещата , аз ще се паникьосам от страх като знам , че под мен е над 5 метра дълбочина  Laughing

# 16
  • някъде ... тук ...
да ви покажа един изгрев от входа на палатката
май и ние сме се закотвили на едно място/район.
ама и на мен ми действате зарибяващо ... ще се обикаля

Параход, що ли си мисля, че знам къде ще сте в Осогово - ако имаше места, а не само бунгала, и ние щяхме да сме там за този уикенд

# 17
Шани и аз да питъм къде отсядате всяка година?
За Темата както винаги оформена супер.

# 18
  • София
Червена сграда в Ханя явно наскоро е "почервеняла".  Laughing  Преди 2 години е била в по-непретенциозен цвят (на снимката е в дясно):

# 19
Елит, не сме в Три буки  Sunglasses

Таня, червената сграда си е червена, ето една зимна и нощна снимка на същото място от края на декември 2007 или 1 януари 2008, не помня вече кога я снимах:

Ханя беше много интересно място и през зимата, всъщност може би точно през зимата, представям си лятото каква гмеж туристическа ще е по тесните улички.

# 20
Параход, благодаря за новата тема и хубавия музикален поздрав!

Вместо запис, да си кажа, колко съм нетърпелива вече, а и останалите членове от групата въздишат и броят дните, дано не останат разочаровани от новата дестинация.

Иначе, такова въодушевление и нетръпение на луд откривател ме е обзело....

# 21
  • София
Моята в БГ е Прокредит и досега такса не е взимала, даже и преди БГ да влезе в ЕС

Мен тази година ме друснаха в същата банка с 25 евро такса  newsm78

# 22
  • София

Парчето на Дик Дейл енд дъ Делтоунс Misirlou, което Тарантино направи известно, включвайки го във филма си "Криминале" (и записвано през годините от кого ли не - от "Бийч бойс" до "Блек айд пийс"), всъщност е гръцка традиционна песен от началото на XX век, текстът е на бежанци от Мала Азия.

Shocked, подозирах някаква еврейска нишка, пък то гледай какво  Hug

# 23
  • София
Ханя беше много интересно място и през зимата, всъщност може би точно през зимата, представям си лятото каква гмеж туристическа ще е по тесните улички.

Важи за целия остров. Затова и съм с противоречиви чувства. От една страна прекрасни градчета и невероятни плажове като в някой тропически рай, а от друга - не можеш да се разминеш от туристи. Губи се очарованието.

На всичките ни снимки сградата е в червеникав, но почти кафенеещ цвят.  Wink

За по-екстремните има и екскурзийки https://www.facebook.com/wildfunclub Ето този клуб гледам разни каяк-пътешествия организира и очите ми останаха в снимките. Само се чудя като има вълнение как стават нещата , аз ще се паникьосам от страх като знам , че под мен е над 5 метра дълбочина  Laughing

Преди 1-2 седмици позната ме покани на "събитие" във фейсбук - плаване на юг от Атина. За да не я обидя отговорих с "може би". Сега капитанът непрекъснато ми праща съобщения.  Laughing  А аз дори не мога да плувам и никога не съм си и помисляла за подобни приключения.  Laughing

Последна редакция: пт, 16 авг 2013, 14:35 от Тaня67

# 24
  • София
 Параход, удивителен усет имаш за гостоприемство в темата!  bouquet
Въпреки всичките си планове за Йонийско море, Монемвасия и други прекрасни местенца се налага да сме максимално близо и затова ще се задовилим с Амулиани.

# 25
Моята в БГ е Прокредит и досега такса не е взимала, даже и преди БГ да влезе в ЕС

Мен тази година ме друснаха в същата банка с 25 евро такса  newsm78

Странно
 newsm78
Аз точно пролетта превеждах малко в БГ от тук, сметката ми е в лв, съвсем обикновена
Явно има промяна някаква

Таис, мерси
Ще гледаме по-внимателно догодина
Половинът е доволен и така, ама на мен хич не ми хареса без анасон гръцката ракия
Не че пия много с моите две капки, ама все пак друг аромат има не се усеща така силно сякаш алкохола

Много ми се ще вместо на хотел да обиколим с яхта
Ама гледах подобни оферти за Хърватска, там за седмица е мин 2500 евро и то без капитан
Друг път или в друг живот или като станем горди собственици на една Бавария
http://www.bavaria-yachtbau.com/en  Grinning

# 26
  • Пловдив
Преди 1-2 седмици позната ме покани на "събитие" във фейсбук - плаване на юг от Атина. За да не я обидя отговорих с "може би". Сега капитанът непрекъснато ми праща съобщения.  Laughing  А аз дори не мога да плувам и никога не съм си и помисляла за подобни приключения.  Laughing

Споко, те се давят тея дето могат да плуват  Joy . Аз мога и за това се притеснявам  Mr. Green . Гледах, че и край Вурвуру са плавали - за някоя кратичко по-така крайбрежно пътешествийце съм много навита аз  Laughing - в плитчините  Blush , то хубаво спасителна жилетка , ама в тая ледена вода ако падне човек няма да е много забавно  Crazy

# 27
  • София
И аз при вас. Още 2 седмици остават до септемврийското море.
Сега само си копирам вашите места за догодина.
В тази връзка си харесах това http://www.feelgreece.com/bg/rema-hotel а не съм го срещала по темите...някой да е ходил и да е доволен?

# 28
  • София
Сутрин, както е хладно и мрачно, ми става едно есенно и си викам, къде тепърва на море ще ходим... Като се зачета тук в темата, и ми минава. Simple Smile
Невероятна снимка на плажа на Лефкада!!
Параход bouquet

# 29
  • В светлината на слънцето
Параход, направо изби рибата с парчето.  Mr. Green
Таис, на мен лично Лихас мнооого ми легна на сърцето. Най-благородно си го заделям за друго лято. Heart Eyes Ей, и аз се зарибих по тоя остров. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт