На море в Гърция 2013 - IX

• 54 937
  • 789
  •   1
Отговори
# 120
  • Младост 4
Някой да има отиви за тази къща/ бунгало на Корфу?

http://www.holidaylettings.co.uk/rentals/corfu/358033

parcalesa, много хубава къщичка! Аз имам слабост към detached къщи Heart Eyes Не съм срещала отзиви за нея, но се намира на един от най-хубавите пясъчни плажове на Корфу. Обаче, обърна ли внимание, че е заета до 20 септември и целия октомври?

# 121
Някой да има отиви за тази къща/ бунгало на Корфу?

http://www.holidaylettings.co.uk/rentals/corfu/358033

parcalesa, много хубава къщичка! Аз имам слабост към detached къщи Heart Eyes Не съм срещала отзиви за нея, но се намира на един от най-хубавите пясъчни плажове на Корфу. Обаче, обърна ли внимание, че е заета до 20 септември и целия октомври?
е

Аз разглеждам за догодина вече. Тази година ми мина почивката.

# 122
  • Вила Великула
Момичета, някой ходил ли е на "Thalatta Village Camp" на Ситония. Моля за отзиви. Замислям се за догодина за там, от сайта разгледах, че има и хубави бунгала. Не съм ходила на къмпинг никога и наистина незнам....Но пък си е предизвикателство, стига условията да са ок.

# 123
  • София
Момичета, някой ходил ли е на "Thalatta Village Camp" на Ситония. Моля за отзиви. Замислям се за догодина за там, от сайта разгледах, че има и хубави бунгала. Не съм ходила на къмпинг никога и наистина незнам....Но пък си е предизвикателство, стига условията да са ок.

Ние ходихме миналата година и си изкарахме страхотно. Отседнахме в дървените къщички. Всяка къщичка има две спални и предверие от кухня  и трапезна маса, има и самостоятелна баня с тоалетна (която беше много тясна, с кабина , тоалетна и мивка - това им беше слабото място). В кухнята има достатъчно посуда, има и хладилник. На разположение е само котлон, няма фурна.  Отпред всяка къщичка има веранда с маса и столове и градинка отпред. Колите са паркират отстрани, до самата къщичка. Има достатъчно сянка отстрани на всички къщички от дърветата. Къмпинга е чист и добре организиран. Има магазин в него, в който се продават хранителни стоки, плодове и зеленчуци, както и санитарни стоки и др. Има един ресторант и 2 кафета. Две детски площадки за децата. По алеите спокойно играят тичащи деца, карат колело и т.н. Спокойно е за семейства. В къмпинга има и басейн и открит фитнес. Плажа и морето са чисти. Има бар на плажа, организиран с шезлонги и чадъри (заплаща се само консумацията). Има и достатъчно голям свободен плаж. Чаршафите и кърпите се сменяха на 3 дни. Питай нещо конкретно, ако искаш.

# 124
  • София
Понеже са ми изтрили поста, ще се опитам пак да се запиша Simple Smile)

Таис, недей така - от плаж с малки обли камъчета, т.нар. воцала, неземно красиви повечето и плаж с камъни тип чакъл няма нищо общо Simple Smile)

# 125
Здравейте, в предната тема едно момиче ми беше отговорило за хотел Рихиос в Ставрос , но сега немога да намеря поста, 100 пъти се връщах и немога да го открия.А ко може да ми пише на лични за да я разпитам за хотела с подробности.Благодаря редварително и се извинявам много Embarassed

# 126
  • София...........
Момичета, през кой път е по-добре да се мине за Керамоти - София-Кулата-Серес-Кавала или София- Гоце Делчев- не знам как се казва и дали работи там граничен пункт- Драма -Кавала?

Благодаря  bouquet

# 127
  • София
Здравейте, нашето съботно-неделно море се провали. Големия си имаше проблем с едното ухо още от морето и не му се оправя. Ходихме при лекар, капахме капки и пак го наболява. Та в петък го заведи мъж ми друг лекар и той му сложил някакъв прах и казал да не се мокри 4-5 дена, така че....за тази събота вероятно.  Grinning
Искам да ви питам...за о. Лефкада съм се замислила за догодина юни месец. Има ли там пясъчни плажове и къде са. Гледам снимки в гугъл но нещо попадам все на плажове с камъчета. Не че не ми харесват много но все пак. И много съм любопитна  Laughing, гледам едни прекрасни плажове с високи скали около тях - прекрасни...как се стига до такива места?  Rolling Eyes

# 128
  • София
Момичета, през кой път е по-добре да се мине за Керамоти - София-Кулата-Серес-Кавала или София- Гоце Делчев- не знам как се казва и дали работи там граничен пункт- Драма -Кавала?
През Гоце Делчев е по-близко. Има си завои доста но ако това не ви притеснява...от там е добре.

# 129
Искам да ви питам...за о. Лефкада съм се замислила за догодина юни месец. Има ли там пясъчни плажове и къде са. Гледам снимки в гугъл но нещо попадам все на плажове с камъчета.
И много съм любопитна  Laughing, гледам едни прекрасни плажове с високи скали около тях - прекрасни...как се стига до такива места?  Rolling Eyes
Пясъчни... има, но не са много хубави (това, което аз съм виждала поне, то не е всичко на острова), повечко вълнение и вятър, отколкото е по вкуса на не-сърфистите.
До Егремни се слиза по 347 стъпала, след като паркирате колата. Иначе до много се стига и с автомобил до края - Катизма примерно. Целете ги тия плажове извън високия сезон...
Съжалявам за болежките на момчето, нищо, що са уикенди до края на лятото- пред вас са  Sunglasses А през септември, когато тук свие студ, още повече ще ни се ходи на юг, дори и за ден.

# 130
  • София
Здравейте, рових, но не намерих инфо.  newsm78 Embarassed Как стои въпроса с фериботите и кучетата. Ясно, че плащаме кола + броя пътници, но не намерих инфо за домашни животни и плаща ли се такса за тях?  Simple Smile

# 131
   Да кажа,че и аз резервирах за Лефкада 1-5 септември, колкото да имаме конак на първо време. После в движение ще правим програмата, ще имам около 20 дни, живот и здраве.  Тия 347 стъпала до Егремни посмъртно няма да ги взема...От високото не се ли вижда? Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 132
Тук за условията на основните фериботни компании, кои превозват кучета безплатно и т.н.
Къде ще плавате?

Ана Бел, е те снимките от стъпалата се правят Wink Но сигурно ще ви се прииска да слезете. Сега като се замисля, на много места има стълби - на Милопотамус сигурно бяха минимум 100 от паркинга и таверната горе, но полегати, де.

# 133
  • София
Здравейте, рових, но не намерих инфо.  newsm78 Embarassed Как стои въпроса с фериботите и кучетата. Ясно, че плащаме кола + броя пътници, но не намерих инфо за домашни животни и плаща ли се такса за тях?  Simple Smile

Не знам дали се плаща, но е пълно.  Grinning  Някои са в клетки, други само на повод.  Wink

# 134

Ана Бел, е те снимките от стъпалата се правят Wink

Със снимките ще мина само. И с Порто Кацики ли е такъв случаят? 100 преживявам, но 347- не!

Общи условия

Активация на акаунт