На море в Гърция 2013 - IX

• 54 958
  • 789
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Ооооо,аз работя atwork

# 766
Ама верно сте големи подстрекателки, аз наместо да си довършвам работата и да стягам багаж, се хвърлям в разни планове, заради вас.
Я кажете, на път за Лефкада си мислех да направя едно отклонение Игуменица-Сивота-Парга, но сега с тази Янина ме поблазнихте.
Първия вариант, някой минавал ли го е и колко време отнема, второто, по-реално ми се вижда.
Възможно е и с двете да се размина, но си мисля, че ако сме по-организирани с тръгването и дисциплинирани при пътуването, е реално осъществимо.

# 767
  • София
И мен ме вълнува-Игуменица,Сивота и към Лефкада Thinking

# 768
  • София
А аз не работя, чакам дребната да се събуди и да поемаме към парка  Mr. Green

Ето малко снимки от Керкини, даже 2 албума - от 2009 и 2012  Simple Smile

http://www.album.bg/htf/albums/205087

# 769
  • София
Здравейте, малко да поспамя и аз  Mr. Green.
От не знам колко години вече, само преди 3 години отдохме на нашето черноморие. Спряхме за известно време защото големия като беше по-малък такъв пристъп ми направи на морето, че докато се приберем и разберем какво става едвам не го изпуснахме. Решихме да не ходим докато поотрасне. Ходихме по планините. После се появи малкия и като стана на 3,5 решихме да отидем. Ние с мъжът ми не се къпахме изобщо.  Sick Бяхме на Кабакум и изобщо не ми хареса. В последния момент от там решихме за още 4 дни да отидем до Албена. Не отричам, плажът ставаше но беше адски ветровито и не пускаха да се къпем. А в каква мизерия ни настаниха от ТА, че нямало нищо свободно.  ooooh! Ако щете ми вярвайте, не давах на децата да стъпят на земата без да са обути. такова чудо не вярвах, че съществува в Албена! Така приключихме с нашето море.
А тия дни с един колега си говорим, той е от Благоевград и..представете си пак отива на нашето море защото гръцкото не му харесвало.  Shocked И като ми заобяснява как още на Карнобат му замирисвало на море и това му пълнело душата, а гръцкото не миришело на нищо....просто спрях да говоря.  ooooh!

# 770
evhen, всъщност с едно малко отклонение аз бих отишла в Кастория (Костур). Точно в момента там има средновековен византийски фестивал от 22.08 до 01.09, което съвпада с вашето време на заминаване. Да си кажа честно, дори малко завиждам, защото много обичам да уцеля фестивали, когато съм на почивка в друга страна. Simple Smile Малко инфо тук: http://welcometogreece.net/bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0% … %D1%80%D1%8F.html

карта Кастория

# 771
  • София
А тия дни с един колега си говорим, той е от Благоевград и..представете си пак отива на нашето море защото гръцкото не му харесвало.  Shocked И като ми заобяснява как още на Карнобат му замирисвало на море и това му пълнело душата, а гръцкото не миришело на нищо....просто спрях да говоря.  ooooh!
...ми щото сигурно още от Карнобат му намирисва на л...., слуша чалга и обича кебапчета и поизгоряла цаца. Simple Smile

В момента си слушам едно хубаво солунско радио онлайн, не, че някой го интересува де... Laughing

# 772
Това списание Welcome to Greece, само да ви кажа, е на едно от нашите момичета Grinning

# 773
  Това с миризмата на море...ме уби! А промоцията със спама днес е супер! Параход да издейства от време на време такива намаления.

# 774
Цитат
И като ми заобяснява как още на Карнобат му замирисвало на море и това му пълнело душата, а гръцкото не миришело на нищо....просто спрях да говоря. 
Joy
Щом в Карнобат му мирише, няма да е морето.
Аз това лято се нагледах на плажни снимки, на които преди да влезеш в морето, трябва да преминеш една наситено зелена ивица от водорасли, широка около 50 см, при това на брега. На влизане било същото. Не, благодаря!

# 775
Добре, да си кажа мнението и аз за нашето море. Водорасли се появяват горе-долу на около десетина дни, а после морето си ги чисти 2-3 дена. Simple Smile
Спокойни и диви плажове останаха от Шабла нагоре.
Наскоро посетих Кара дере (отклонението е от Горица на главния път Варна-Бургас). Пълно разочарование, а преди 10 години беше голяма красота и спокойствие. Целия плаж беше с палатки (а той е мнооооого голям). Кофи за смет - няма, то и няма как да се изхвърлят от там контейнери, защото пътя е само за джип. Всеки, който почива там, все едно е само за веднъж, на плажа и района се гледа като на "еднократна употреба" - никой не пази чистота. Дори се скарах с един младеж, който едва не ме уцели с недоядена праскова. Гадното е, че тези същите после търсят чисти места...

# 776
  • София
[...., слуша чалга и обича кебапчета и поизгоряла цаца. Simple Smile
В интерес на истината човекът е високо интелигентен но това и аз не го разбирам...не знам. Rolling Eyes
А аз попаднах в нета на едни снимки на Константин!!! със семейството си на нашето море...а само като видяхморето...сиво...мътно...мани... Sick
Аз водата на гръцкото море (щото други, да си призная, още не съм видяла) не я заменям и пари да ми дават за нашето...колкото и тъжно да звучи...

# 777
  • София
На Шабла ходехме и ние,там наистина е спокойно...що годе,но легловата база е Sick
има натура,не може да се строи,а никой не иска да направи бунгалца или някакви къщета ниски,искат грамадни хотели и поради тази причина положението там е мизъри яко Sick.Ние се отказахме преди 2 години да го посещаваме,най вече заради ужасния път (стигаме по бързо до Лефкада)и заради лошите условия за спане и храна Rolling Eyes
Параход  bouquet

# 778
  • София
Това списание Welcome to Greece, само да ви кажа, е на едно от нашите момичета Grinning

Сериозно ли? И тя е?!?! Blush

# 779
Ами много се радвам, че го е направила, за да се информираме. Особено за исторически места (по-неизвестни) и фестивалите (които така ме интерисуват).
Благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт