На море в Гърция 2013 - IX

• 54 948
  • 789
  •   1
Отговори
# 750
E, чак да го фаворизираме  Sunglasses аз си имам един много любим хотел там, той даже не е брега на езерото. Иначе механизма с Керкини сме го отработили така - тръгваме 5.30 вечерта от работа, събираме дете от градина, вечерта спим в Керкини и на другия ден - друм широк...

Комикс, средата е Верия-Вергина.

# 751
  • София
Я да използвам и аз спам намалението Simple Smile)

На Черно море не съм ходила от 10 години, нямам и намерение. Доста мои познати си ходят, всеки път се разболяват децата им и пак си ходят. Други се пренасочват на юг Simple Smile Детето на Черно море не сме го водили, някой път искам да го заведа, но повече като на екскурзия Simple Smile

За около 15 години обикаляне на Гърция не сме повтаряли място за лятна почивка. Няма време за повтаряне Simple Smile)

И по-конкретно - кой е според вас най-хубавият 4звезден хотел на Халкидики?

# 752
...
Комикс, средата е Верия-Вергина.

Да, или Верия или Козани, но пък що да не направим един късен плаж в Метони, например и в тъмни зори да хванем пътя към Парга, отклонението мисля, че ще е незначително. Не ми се спи в континенталната част...

# 753
  • София
Биби, не го фаворизираме, определено. Но и не е блато  Peace

Мястото е красиво, познавам и доста хора, които пак там спират за междинна почивка - ми на всички им харесва.

Но както си знаем, всеки с вкуса си  Hug

# 754
  • София
Сега ще разпъна картата и ще позяпам малко...ако някой има идея за средно спане м/у София и Парга, да не се притеснява да го сподели. Mr. Green

Не е по средата, но Йоанина/Янина е прекрасно място. Красиво разположена до езерото, има приятен стар град и крепост, има какво да се види. В допълнение ние отседнахме в едно селце над града с невероятна гледка към езерото и града. Беше вълшебно! Но мястото ни за спане не препоръчвам на тези, които се притесняват от височини и завои. Пристигнахме рано вечерта и си мислехме как ще се настаним и ще отскочим до града за вечеря и само при мисълта още веднъж да слезем и да се качим до въпросния хотел ме отказа.  Laughing Ето снимки от балкона:

вечерта

като се събудихме езерото беше изчезнало  Mr. Green

след един час се върна  Mr. Green

Друг вариант са Мецово и Козани, но там не сме отсядали.

# 755
  • София
Биби, не го фаворизираме, определено. Но и не е блато  Peace

Мястото е красиво, познавам и доста хора, които пак там спират за междинна почивка - ми на всички им харесва.

Но както си знаем, всеки с вкуса си  Hug

Може би...но като непрекъснато се хвали дадено място, човек отива там с големи очаквания, пък в крайна сметка се оказва, че не е нещо толкова впечатляващо, да не кажа никак. Peace

Виж, Янина може би е друга работа. Simple Smile

# 756
ей минахме лимита с тоя спам  Joy добре, че Параход работи по въпроса с новата тема  Peace
Ние по стечение на обстоятелствата изкарахме предните 2 години основно море в БГ - в един и същ хотел...тъй като първия за късмет нямахме проблеми, а втория не посмях да рискувам с друг  Mr. Green бяхме доволни и ако някога ми домъчнее много за нашето море, пак бих отишла там....но със сигурност предпочитам Гърция и нейните морета ....де да си бяха още наши  hahaha

pontes не бих могла да кажа кой е най-добрия...от личен опит бих препоръчала Afitis и Antigoni beach ...доколкото ги следя и двата си поддържат нивото  Peace

# 757
Езерото в Янина е гьол в много по-лошо състояние от Керкини. Но града аз също го харесвам.
Новата тема- като се наспамите Grinning

# 758
В Еродиос платихме през юни 60 евро за тройна стая + 1 допълнително, на което спа сина ми  Thinking  Иначе за нас Литотопос е идеално за преспиване. Трябва да потърся и други хотелчета обаче наоколо.
А относно Черно море - върна се една приятелка на дъщеря ми от там и моята я пита на кое море е ходила. И елате да видите какъв спор настава между 8-годишни момиченца  Laughing Мойто идва и иска да помогна в убеждаването, че Черно море е мръсно и затова можем да се разболеем, другото вика: " Мамо, кажи, че не е вярно!"
В Гърция дори и с повече обикаляне винаги можем да се радваме на спокойни плажове, друг е въпросът, че и аз само по островите залитам май вече  Simple Smile

# 759
  • София
Езерото в Янина е гьол в много по-лошо състояние от Керкини. Но града аз също го харесвам.
Новата тема- като се наспамите Grinning

Значи ще ходим в града и няма да гледаме езерото. Laughing

# 760
Ба, аз съм ударила джакпота с тоя Еродиос Grinning

То езерото е в града, точно в центъра, ама ако не гледаш надолу не дразни, де. Старата част е много живописна.
Малко даунтаун Янина

езерото

къщички

# 761
  • София
А относно Черно море - върна се една приятелка на дъщеря ми от там и моята я пита на кое море е ходила. И елате да видите какъв спор настава между 8-годишни момиченца  Laughing Мойто идва и иска да помогна в убеждаването, че Черно море е мръсно и затова можем да се разболеем, другото вика: " Мамо, кажи, че не е вярно!"

Joy  Joy

Параход, хубаво е  Heart Eyes

# 762
  • София
Параход, Таня, красиво е, наистина!

В тая област Епир има бая неща за гледане и отмятане ...

# 763
Боже, жени без работа!  Mr. Green
И то претенциозни..  Joy

# 764
  • София
Нали казахте да спамим?  Laughing  Съгласна съм, че е доста заблатено, но пък романтично  Wink:

И дядо, който отива я на неделна служба, я на сватба, а може просто до кръчмата  Laughing:

Последна редакция: ср, 28 авг 2013, 15:04 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт