На море в Гърция 2013 - IX

• 54 957
  • 789
  •   1
Отговори
# 735
Ох горкото ти дете. Моето го видя Черното море, и горе долу и хареса. Но каза - искам като миналата година, защото сега ми е студено и не мога много да се къпя. Под много разбирайте да е нон-стоп във водата.  Mr. Green Joy hahaha

А иначе Испания на море не  Naughty, но да пътешествам на длъж и на шир да(по някой и друг плаж може, но и там е пренаселено)  Hug Praynig

# 736
хехе
това ми напомни как ме подбраха в албенската тема преди 2год
а сега същата "дама" не се свени да ги критикува
но мен тогава ме навря в кучи г.з за това, че си позволих да изразя недоволство
хора всякакви

а такива патриоти познавам, дето ме наричаха директно "предателка", а само като веднъж видяха почти насила гръцкото море и за нашето не искат и да чуят

Joy

# 737
  • София
Аа, това с 'предател' е култово също, за първи път го чух точно преди 6-7 години...много се смях тогава  Joy

# 738
А моля ви, освен родоотстъпчника и че парите ми изтичали в друга икономика, най-стандартното е че съм много претенциозна и не може да ми се угоди.  Peace

# 739
  E, признавам ви за големи писателки! Като ви навие емоцията, спирка нямате. Не мога да ви изчета. Аз работя в момента, все пак имайте милост!  Hug Hug Hug

Това с наливането на парите в друга икономика ми е любимо!

# 740
  • София
Моите деца 2/два/ пъти са били на Черно море и оттогава никога не питат за него. Не стига, че цяла година чакат тези 10 дни море, ми и двата пъти лежаха по 3 дни там. Аз толкова го харесвах....но не съм такъв мазохист, че да продължа да си го причинявам  Mr. Green
Сутринта, по повод вашите размисли /и особено на Таис  Mr. Green/, включително и това, че и на мен ми се тругва по-рано, се замислих дали е подходящо да тръгнем в неделя и да останем 1 нощ до езерото Керкира. Мислите ли, че има какво да се види там? Къде да отседнем? И на другия ден да продължим за Ситония....или само да се разходим и да продължаваме?

# 741
  • София
А моля ви, освен родоотстъпчника и че парите ми изтичали в друга икономика, най-стандартното е че съм много претенциозна и не може да ми се угоди.  Peace

и на мен,и на мен smile3532
големи претенции ееей Joy

пп- и ще ме прощавате(днес съм с температура)говорех за Френското крайбрежие,не за Испания rotfImbo

# 742
  • София...........
Мили дами, вие сте "отвратителни и гадни" подстрекателки  Heart Eyes
Точно тази сутрин  и аз се замислих дали да не тръгнем ден по-рано и да направим една нощувка някъде по път - не ме свърта в тая София .....
До Керкини ще ни е отклонение  newsm78 и нещо се главоблъскам около Кавала Wink

# 743
Спокойна, птици много, жаби, комари...  Mr. Green Водни биволи, ако имате късмет (те са си съвсем сухоземни, ако киснат във водата). Езерна риба в кръчмите - имат си вани за риба до кухнята и я ловят жива по избор на клиента, малко е creepy Simple Smile
В Литотопос, където е коментираният хотел Еродиос, има разходки с продънено корито и понита. Има още няколко хотела в района. Той е добро съотношение между качество и цена - много е евтин, а има разкошна градина и гледка. Иначе има и по-хубави.

С офтопика привършвайте днеска, че някъде към 52-53-а ще пускам новата тема, там без такива Grinning

# 744
  • София
Спокойна, ние точно това направихме миналата година - разделихме пътя на две, и спахме една нощ в хотел Еродиос на Керкини. Селото се казва Литотопос.

Чудесен хотел е, мястото е много красиво и спокойно, ние имахме и уникална гледка към езерото. И закуската им беше страхотна  Simple Smile

Хотела го резервирах чрез букинг.ком-а, всичко си беше точно  Peace

http://www.booking.com/hotel/gr/erodios-hotel.bg.html

Аа, Параход - Еродиос не от най-евтините - платихме 50 евро за стая, началото на септември..

# 745
  Параход, тъкмо те питах бачкаш или нова тема правиш? Не се сърди за оф-а!  Hug

# 746
А моля ви, освен родоотстъпчника и че парите ми изтичали в друга икономика, най-стандартното е че съм много претенциозна и не може да ми се угоди.  Peace

и на мен,и на мен smile3532
големи претенции ееей Joy

пп- и ще ме прощавате(днес съм с температура)говорех за Френското крайбрежие,не за Испания rotfImbo

Е виж Френската ривиера и аз не бих отказала, но придружена от Прованс. Но май и там няма да имам много време за плажуване.

Край  spam2 smile3505

# 747
Таис,
ние платихме 40 за тройна - двойно и единично нормални легла. Пак със закуската. И също от букинг, резервиран сутринта преди да тръгнем. Мисля, че юни месец беше.

# 748
Параход, ти си най-търпеливата списвателка на теми Hug, както и модераторите на "На път". Blush

По офф-темата: приключила съм с нашето море, но ми е мъчно за дните от детството, когато прекарвах лятото на вилата на "Черноморец" ( Варна ).
Относно това, че предпочитам Гърция, за морски почивки, нито се обяснявам защо, нито разказвам къде ходя и какво правя, сестра ми са върли фенове на Албена и си ходят там, и това, че се връщат болни не им пречи. Каних ги няколко пъти да се присъединят към катуна..не искат, ми ако искат.
Аз отдавна мисля, дали да не разделя пътя, но ми се иска нещо средно, много ми се ходи на Керкини и да видя Никос, съдържателя на Лимнео, ама е твърде рано за спирка. Освен това ми харесва в този район на Гърция, щото си шляпам на български и ме разбира, даже по-старите гърци се радват на българите и не се срамуват да говрят на българския, който помнят. Laughing
Сега ще разпъна картата и ще позяпам малко...ако някой има идея за средно спане м/у София и Парга, да не се притеснява да го сподели. Mr. Green

# 749
  • София
Хахах, много го фаворизирате това Керкини. Един път се излъгах за там, повече не стъпвам. Беше края на септември, маловодие...и никакви фламинго и водни биволи нямаше, виж жаби и комари - бол. Mr. Green Язовирчета и блата си имаме и у наше село. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт