Звездни компромати - 180 част

• 57 462
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
# 286
  • София-Младост
В тази връзка какво четох днес и ми се стори тъпо, но явно и трябват парички Simple Smile
"Руската красавица е решила да смени името си и да се прекръсти на лакомствата "Шугарпова" (от sugar – захар, бел.прев.), които явно не вървят достатъчно добре на пазара и Шарапова се нуждае от нещо драстично, за да привлече вниманието към тях.

Тя наистина е сериозна в намерението си да се казва г-ца Мария Шугарпова оттук нататък, като дори е подала документи за смяна на фамилията си във Върховния съд на Флорида, където живее от 1995 година."

# 287
В случая става въпрос за смяна на фамилията ѝ от Шарапова на "Sugarpova", но само за период от две седмици - докато трае US Open.

Според британския "The Times" най-скъпоплатената спортистка в света планира да подаде молба за смяна на фамилията в съда във Флорида, за да направи промяната официална, а след приключиването на Откритото първенство на САЩ ще се завърне отново към "Шарапова".

http://www.tenniskafe.com/wta/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0% … D%D0%B0-sugarpova

# 288
Ох, бе хора, стига сте вярвали на всяка глупост на рекламните кампании.

Мария в момента промотира бонбонките и въобще името си като бранд и е важно вестниците да пишат за това.
Никой няма да и разреши току така да си смени името само за 2 седмици.
Молбата е само до организаторите на USO.

Ако за бонбонките се вкарват толкова пари за реклама, направо не ми се мисли какво ПР заливане ще стане, като пусне модната и козметичната си линии  ooooh! ooooh! ooooh!

# 289
# 290
Касита, грабвай банския и шнорхела, Стейтъм плакне дупе на Ривиера Laughing

Вие се шегувате, но работата ще ме отвее точно при него и сите сомалийци събота и неделя.  Party

Tired Crossing Arms Sad

# 291
# 292
  • София

Новото видео на Гага, не ме впечатлява особено, стандартните танци и откачена визия Crossing Arms
Може би единствено там където изглежда нормално (с черна коса и бельо) ме заинтригува.

# 293
Алисия се фука....

Други клюки - Дони и Нети се развеждали(те отричат, естествено); Костадин Филипов се женел отново, кума щяла да бъде бившата му съпруга Божана; Рачков и Игнатова били скарани, уж Рачков подложил на съмнения актьорските качества на Мария...Пък Мария била виновна за слабостта на Преслава - когато се развела с Петко и научила за Преслава в живота му - се изказала, че последната била много дебела.

# 294
 А за развода на Жени всеки ден бълват "новини". Последната клюка оневинява Зорница  Grinning

http://lifestylebg.com/ne-zornitsa-lindareva-a-alkoholyt-provali … kandjieva-i-tacho

Честно да ви кажа, стана ми жал за Зорница, като я нарочиха тя била виновна - откраднала била Тачо, на повикване била и още куп неща. Жени много правилно го каза - Зорница е повод, не причина. Като се обърне каруцата, пътища много.....

# 295
Хич не ми жал, за мен е поредната шаврантия. Да, това че си женен, не ти гарантира щастлив семеен живот и не те застрахова, че ти или половинката няма да се влюби в друг, но липсата на елементарна тактичност - парадирането веднага след обявяването на раздялата, я прави обикновен боклук. Не била причина, а повод, дрън-дрън. Просто Жени е горда жена и си пази достойнството.

# 296
  • където ми харесва
А за развода на Жени всеки ден бълват "новини". Последната клюка оневинява Зорница  Grinning

http://lifestylebg.com/ne-zornitsa-lindareva-a-alkoholyt-provali … kandjieva-i-tacho

Честно да ви кажа, стана ми жал за Зорница, като я нарочиха тя била виновна - откраднала била Тачо, на повикване била и още куп неща. Жени много правилно го каза - Зорница е повод, не причина. Като се обърне каруцата, пътища много.....
Естествено, че Зорница не е причината за раздяла.
Още, когато Жени тръгна да се жени за този дечко, май на всички им беше ясно, че това няма да е брак "до живот"....момчето е било поблазнено от факта, че излиза с една от най-красивите и богати българки, че и дете му роди, но дори и тя остарява...а той си е младичък, и му трябва и на него някоя девойка, която между впрочем не е била подлога на всички мутри от време оно...
Така че...не ми е жал за никого в тоя омагьосан кръг. Просто беше логичното развитие на нещата.

# 297

Естествено, че Зорница не е причината за раздяла.
Още, когато Жени тръгна да се жени за този дечко, май на всички им беше ясно, че това няма да е брак "до живот"....момчето е било поблазнено от факта, че излиза с една от най-красивите и богати българки, че и дете му роди, но дори и тя остарява...а той си е младичък, и му трябва и на него някоя девойка, която между впрочем не е била подлога на всички мутри от време оно...
Така че...не ми е жал за никого в тоя омагьосан кръг. Просто беше логичното развитие на нещата.

Това ли е Зорница, странно, ако му се е искало нещо по-младо... тази ми изглежда по-стара от Жени. За красива не може и да става дума, особено пък сравнена с Калканджиева, която си е хубава и без грим.

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1010993_6 … 55_25429437_n.jpg

# 298
Хората само заради физическата красота ли се събират/разделят?  newsm78
Вие по това ли избирате партньорите си за до живот(или дори само за секс)?

# 299
  • в 1001-та нощ
...
Златка това в нейно ляво ли е гаджето й   Shocked
....

аз този Миро - така и не го разбрах кой е или как изглежда, но съм си го представяла в друга светлина  Blush

Жани-Тачо-Зори - мисля, че е щастлив триъгълник за тримата  Peace единствено за детето не мога да кажа същото, но всеки си носи кръста  Peace

Общи условия

Активация на акаунт