Звездни компромати - 180 част

• 56 615
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Аз пък имам чувството, че за всяка бременна имате такова чувство. Взе да става досадно.
9 месеца са си 9 месеца, вие за колко родихте 4-5?  newsm78

# 691
То е ясно,че си е 9 месеца,но примерно на Ким ми се стори доста по-бърза/вярно,че роди по-рано,но все пак/  Laughing Laughing

# 692
  • Бургас
Според мен някои звезди обявяват по-рано бременността си от други и затова техните бременности ни се струват по-дълги. Някои обявяват в 3-4 месец, други в 5-6.

# 693
Според мен някои звезди обявяват по-рано бременността си от други и затова техните бременности ни се струват по-дълги. Някои обявяват в 3-4 месец, други в 5-6.

Може и това да е причината  Thinking

Да видим сега МАрия/ако въобще е вярно/ ,колко време ще бременее  Laughing

# 694
# 695
Тоца, ако няма пластики и то не само на едно място, аз съм трамвай  Grinning

трябва да се знае кой е хирурга - да му плюем на дипломата начи Joy

# 696
Тоца, ако няма пластики и то не само на едно място, аз съм трамвай  Grinning

трябва да се знае кой е хирурга - да му плюем на дипломата начи Joy
Даже напротив, човека явно се е опитал да я направи по-сносна, ама срещу природата не може да вървиш Grinning

# 697
# 698
# 699
  • На острова
Това второ дете ли е на Фърги и Джош newsm78

не, първо е  Peace
Имам чувството, че тя вече 3 години е бременна  Grinning
Специално за Фърги щях да напиша същото....

# 700

Може и това да е причината  Thinking

Да видим сега МАрия/ако въобще е вярно/ ,колко време ще бременее  Laughing
Очаквам наистина да е бременна. Готова е на всичко, за да задържи милионите на Гущеров при себе си.

# 701
Аз пък имам чувството, че за всяка бременна имате такова чувство. Взе да става досадно.
Представи си имам понятие колко трае една бременност при хората, нищо че самата аз не съм раждала. Като цяло намирам Фърги и Джош за сладури, така че бях информирана, когато излезе в медиите, че е бременна, а ми се струваше, че това е преди цели 1-2 години. За напред ще те помоля, да се въздържаш да определяш кое е, и кое не е досадно в постовете ми.  Wink

# 702
Представи си имам понятие колко трае една бременност при хората, нищо че самата аз не съм раждала. Като цяло намирам Фърги и Джош за сладури, така че бях информирана, когато излезе в медиите, че е бременна, а ми се струваше, че това е преди цели 1-2 години. За напред ще те помоля, да се въздържаш да определяш кое е, и кое не е досадно в постовете ми.  Wink
Занапред, ако постовете ти ЗА МЕН са досадни, тъпи, безсмислени и т.н ще продължа да го констатирам. Благодаря.

# 703
Николета е спала с Дейвид Бекъм? Party
Виктория е родила тайно от Валери, Николета е разбрала и й го е взела. Mr. Green /в духа на латиноамериканските сапунки, там редовно стават такива случки/

# 704
Бебевалеж......Ако всички бременности са реални - няма да смогнем след 9 месеца със снимките на бебетата!

Яна на Петко бременна, двамата сияят от щастие!

Алкохолът разведе Жени и Тачо!

Общи условия

Активация на акаунт