Преброяване на "кърмаческото човечество"!

• 4 923
  • 178
  •   1
Отговори
# 90
Ето ни и нас - макар че не съм се вписала в най-горната отчетна тема - сега добих кураж - кърмим се вече цели 8 месеца!!!

# 91
И нас пишете Grinning Плюс една мама с бебе на три мес. и половина,чете тук,но не е регистрирана.

# 92
И ние сме тук. Около мен зарибявам още 3 мами от Пловдив, едната кърми 8 месеца, другата 7 и третата 1 месец. Още мислят, обаче, да отбиват на пролет или най-късно до годинката, та имам още работа.  Mr. Green

# 93
Аз вече се подписах, но забравих да спомена за 3-те познати майки - кърмачки.
За статистиката - едно бебе на 7м и две бебета на по 2 месеца. Тази със       7-месечното бебе тенденциозно ме избягва (мисли, че съм тра-ла-ла) щом спомена нещо за кърмене и хранене на бебето.
Безропотно следва съветите на педито....и цитирам"аз на Интернет не вярвам!"....явно не съм достатъчно убедителна нито аз, нито прекрасната ми бамбина Embarassed.

# 94
  • София
И ние все още се кърмим Simple Smile

Освен мен, мога да добавя още четири кърмещи майки в София, които нямат Интернет.

# 95
  • София
И ние се кърмим успешно все още Simple Smile А около нас в парка има доста кърмачки, кои от форума, кои не, но докато беше топло кърменето беше основно занимяние по повечето пейки в парка  Mr. Green Подозирам че като се оправи времето офанзивата ще се възобнови  Laughing

# 96
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Деметра дадох възможност да се редактира анкетата - искаш ли да сложим още няколко опции, които да отразяват броя на кърмачките извън форума, които познаваме- примерно:
"познавам 1 бр. кърмачка извън форума
познавам 2 бр. кърмачки извън форума
познавам 3 бр кърмачки извън форума
заобиколена съм от кърмачки извън форума"Mr. Green
примерно..

# 97
И ние сме в отбора 9 месеца почти и продължаваме  Simple Smile. В нашата градинка има две кърмещи мами, които захранват по БГ- схемата и мисля че не са регистрирани тук, с кърмачески стаж съответно 7 и 10 месеца. Всички останали, за които се сещам, са форумки  Simple Smile.

# 98
И аз съм в отбора, макар и отскоро. Уви, не познавам други кърмачки /около мен въобще няма бебета/.
Благодаря Ви форумки - за съветите и всичко!
Смятам /с ваша помощ/ да отгледам юначка!

# 99
  • Бургас
и ние сме ! благодарности на БГ-МАММА !
с мен са още 4 кърмещи мами които по-рядко ползват интернет

# 100
Тук смееееее! Пет страници кърмачки, браво, браво! Айде да се увеличават все така!
Иначе, извън форума познавам май 3 майки, които все още кърмят, бебета са едното колкото моя Боян (ура! не съм я виждала от есента, дано да не е отбила, но нямаше такива намерения), я другите две - на 6 месеца и на 5 месеца. Е, хранят си ги децата и с пюренца от 3-4 месец, ама важното е, че още кърмят! За Пловдив иде реч.

# 101
Ние сме първа опция. Захранена е на 7 м. и половина заради АБКМ и проблеми, произтекли от нея. Агитирах една бременна, решена да кърми (но преди моя разказ само до 10 м., защото после кърмата е вредна Grinning). Извън форума познавам 2 кърмещи майки - едната и сравнително късно захранила, другата захранила по БГ схемата, бебето е на 4 м. и половина с 3 заместени хранения, кърмят се само сутрин и вечер.

# 102
ние мсе още малки,но се надявам колкото се може повече да се кърмим.Иначе сме от София

# 103
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Имам едно предложение и понеже е свързано с малко усилия от ваша страна питам дали ще го направите. Предложението е съгласувано с Деметра- сега искам да го съгласувам с вас. Направих анкетата така, че да може да изтриете предишния си глас и да гласувате наново - с две опции- едната е за вас лично и втората колко майки кърмачки извън форума познавате.  Та въпросът ми е да направим ли тази акробатика- на мен не ми е проблем - само казвате и го правя.
Благодаря ви предварително за отговорите.

# 104
  • До хладилника, който обичам
М, аз гласувах явно след поправената анкета, защото 2 гласа дадох  -  един за мен и един за майки без форум.
Направо да я пуснем наново, викам аз...който вече е писал в темата, само да гласува?

Общи условия

Активация на акаунт