Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 8

• 58 015
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Наистина сериата беше много силна.
Не се сдържах и направих няколко фотки накрая.

Напористата Хале,която иска да отиде при дъщеря си.

Бебчето,което е живо и здраво.

Тъжният му баща.

Хакан,който в този труден момент беше също тъжен и самотен си намери утеха в Диджле /така ли беше? /.  

Майка и дъщеря- толково близо една до друга и в същото време толкова далече.

# 556
+ Burberry Black The Mini Blaze in Studded Patent Leather

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 09:28 от missoni

# 557
Спокойна нощ,момичета! smile3524 smile3524 smile3524

# 558
Наистина сериата беше много силна.
Не се сдържах и направих няколко фотки накрая.
Дъгичка  newsm51 и за превода  newsm10  и за снимките
 newsm78  Хакан не се обади на Ямур и тя все още не знае и той колко нещастен е в момента  Sad  
Много хубаво постъпи Ямур с Рюзгяр  Peace каза му за резултатите от теста, че той е бащата на бебето в точния момент  Hug като глътка въздух се получи обича си го тя и когато той страда тя е по-нещастна и от него  ooooh!
И Баръш нали си е умник  Peace  намери най-правилния начин да накара Джемре да му прости и даде втори шанс на любовта им  Hug
За Шахика и Халдун не ми се коментира  Mr. Green
Много хубав епизод и следващия ще е още по-хубав  Peace
Лека и спокойна нощ на всички   sleepuu

# 559

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 01:13 от missoni

# 560
  • AMS
Момичета,  Hug Hug Hug
Мисля, че този път имаме много по-малко неясноти по съдържанието. Всички играха толкова добре, че и дума да не отбира човек от репликите, пак се разбира. А и ми се стори, че серията беше по-дълга. И най важното нямаше много смяна на сегашно и минало време, или ако имаше, то беше ясно.  Е, има някой детайли за изясняване, но не е като преди. Онлайн превода на Дъгичка  Hug  беше на ниво. Много ще ми е интересно да прочета вашите въпроси.
Чики, Hug какво става с теб? Успя ли да гледаш епизода?
missoni,

Скрит текст:
Благодаря, че ни държиш в течение с модните тенденции, но това с цените си е чиста реклама и не е по правилата на форума. Моля те, не се обиждай. Споделям само опит.
vivivi2,  Hug радвам се, че гледаш с нас. На мен Иийт все повече ми харесва как играе, но и Нежо не мога да забрая.
Гифчетата този път са от края на епизода.
Дайче,  Hug поеми си въдух!!!

# 561
# 562
  • AMS

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 04:12 от di...va

# 563
 wavey wavey wavey

Дива  newsm51 Благодаря за многото хубавите гифчета  newsm10 и за другото, което си написала (открито и скрито)  благодаря  smile3521  последвах съвета ти и ... си поех дълбоко въздух  smile3506
 smile3555 Като гледам малките часове на денонощието, в които слагаш своите постове с гифчета след всеки фрагман или нов епизод  thumbsup вероятно е вярно моето предположение   yes  че учиш или работиш или и двете заедно в САЩ или ... Япония   Smile
 ooooh!  За Нежо  #Crazy  видях тази публикация и най-искрено да му пожелаем пълно и скорошно оздравяване  Praynig  а неговите думи да са просто на човек, харесващ "черен хумор"  

Успешен и приятен петъчен ден на всички  Hug Hug Hug

# 564
ЗДРАВЕЙТЕ! Hug

Хубав петък на всички!
Днес се усмихвайте двойно,защото бил ден на усмивката! Laughing

Рейтинга от снощи.

http://www.gecce.com/magazin/haber/reytinglerin-galibi-hangisi-oldu-181

Тотал

Скрит текст:

АБ

Скрит текст:

# 565
ЗДРАВЕЙТЕ! Hug

Хубав петък на всички!
Днес се усмихвайте двойно,защото бил ден на усмивката! Laughing

Рейтинга от снощи.

http://www.gecce.com/magazin/haber/reytinglerin-galibi-hangisi-oldu-181

Тотал

Скрит текст:

АБ

Скрит текст:

Дъгичка  newsm51 newsm10  много благодаря за чудесната информация  дори и да беше ден на усмивката  thumbsup  на този рейтинг  rotfImao  не само усмивка    а си умирам с върховно удоволствие от радост  rotfImbo

Последна редакция: пт, 04 окт 2013, 12:03 от dai4e

# 566
Дъгичка, Shatzi  smile3501 smile3525  love001 newsm68 златни сте, благодаря ви!

# 567
Здравейте, момичета  Hug Hug Hug

Най-после успях да вляза във форума ooooh!

Много хубав епизод си имахме снощи  smile3525 И с много хубав рейтинг, както винаги!

Чики, Hug какво става с теб? Успя ли да гледаш епизода?

ДиваHug успях да гледам епизода. Просто се прибрах малко по-късно от работа и ми беше лошо. Та си легнах и гледах, без да се включвам в темата  Blush

Но, разбира се, ще споделя коментарите си от снощната серия  Naughty

Разговора между Ямур и Али.
Определено на Ямур не са й приятни срещите с него (поне засега). Особено като знае, че той е посетил майка й. Али се опита да отрече и насочи разговора в грешна посока. Ямур се обиди, а той осъзна грешката си и се извини.

Скрит текст:

Джемре и Баръш.
Те са любимците ми в този епизод. Много бяха сладки. През цялото време Баръш преследваше Джемре и я молеше да се съберат (според превода на Дъгичка). Тя му бягаше ли бягаше, а накрая добре й дойде да препише. Което пък беше страхотен жест от негова страна. И все пак беше правилната карта - тя оцени жеста.

Игричките на Ямур и Дерин.

И победителят е....Шахика!

Много ми стана жал и за Хакан. Добре е поне, че имаше с кого да сподели мъката си.

И сякаш Ямур на страда достатъчко, та..

...трябва да гледа как майка й се грижи за "грешната" дъщеря...

...а мъжът на живота й има дете от друга.

И накрая остава само едно...

...да изплачеш сърцето си.

Но понякога е странно как намираме утеха там, където най-малко очакваме...

Дъга, Шатциsmile3525  bouquet благодарности за превода на епизод 15!

Между другото, вече започна излъчването на 3-ти сезон на Revenge. На който му е интересно:

Скрит текст:
Ето как реагира Джак/Рюзгар, когато научава истината - http://www.youtube.com/watch?v=JVSKSgytYGo

Хубава петъчна вечер на всички!

# 568
  • AMS

Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Дайче,  Hug Дъгичка, Hug  Кралицата Hug  
Благодаря ви, че сте оставили следа в темата.   bouquet   bouquet   bouquet
Много ми стана тъжно снощи и за Хаки, особено както казваше , че не се е обаждал на баща си ден, седмица, месец, година, години ...  ooooh!  Cry  ooooh! и за това избрах горната снимка да не е от сериала.
Чики, Hug благодаря ти за резюмето на епизода!!! Супер е!   bouquet
Замислих се над това - "И победителят е....Шахика!" Може би  да е тя,
но истината е, че  Ямур започва сериозно да губи.   ooooh! ooooh! ooooh!

Към рейтинги, анкети и проучвания, се отнасям скептично по принцип. Ако нещо ми е интересно, няма значение какъв му е рейтинга. Има сериали, които на мен ми харесват, а те били спрени заради нисък рейтинг.   Laughing

До тук епизодите от втори сезон на Intikam, като че ли се редуват - един много добър и следващият направо супер.  Такива супер епизоди до сега бяха - 23-ти и 26-ти.  

Все забравям да споделя, че Иийт започва да ми харесва. И то не толкова в сцените с Берен/Ямур, колкото с  Can Sipahi/ Баръш и Başak Daşman/ Дерин.  Но и при Нежо ми беше така.  

Başak Daşman също много харесвам. Образът може да ме дразни понякога, но това с падането беше жестоко.  ooooh!  Дерин беше толкова объркана, че нямаше нужда Ямур да я лъже, за теста за бащинство.  

Игор ми се вижда доста разхубавен във втори сезон. Не съм на ти с името на актьора, а Канал Д не са го включили в списъка. Whistling Много са ми странни тези халета, дето обитават с Али / Alican Yücesoy/.

Чудя се Ямур къде скри трупа на АгаБей?

А и тази госпожа Нурдан Гюмюшчю, леле с два пръста показа, че света се върти около нея.  Whistling
Но и тя ще си намери майстора.  Joy

Ей, отплеснах се пак Crazy , но това не е всичко  Rolling Eyes

Скрит текст:
Днес явно профилактиката на сайта е била голяма. Добре, че нощеска направих гифчетата. Дори последното ми беше дефектно, но както тръгнах да го коригирам се оказа, че вече частите в YT са изтрити. Успях да запиша две и за дефектното гифче качих частта в моя канал. Поправих си го и останах много доволна, че и днес ще си направя и други гифчета. Да ама не. Отварям  YT и с големи червени букви написано, че каченото последно от мен, е блокирано в цял свят и сума ти и предупреждения и заплахи. Канал Д не си дава правата и това е. Така, че за гифчета, ще трябва да дебна само веднага след епизода. Това значи да си лягам призори. ooooh! Извинявайте, но наистина се ядосвам. Sick Няма да им изям авторските права.  Mr. Green Поне да го държат 24 часа. Арабките дори превод правят и го качват. Ама те са си платили на продуцента, та всичко могат  Mr. Green , а аз им завиждам  Sick

Дайче,  Hug
Скрит текст:
не съм нито в Яп, нито в Америка. Само с един час съм назад , но и той ми влияе  muhi  на "аклиматизацията". Не уча в учебно заведение, защото доста съм пораснала,  Whistling  но животът ме учи все още.  Shocked
Хайде, омитам се, че стана пак утре.  Crazy

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 00:54 от di...va

# 569
Дива,не си ли спомняш сцената с трупа в оригинала и кой излезе виновен за смъртта ...
А и какво намериха при разчистване на нещата на бащата на Нолан/Хакан? newsm78
А спомняш ли си каква е съдбата на фирмата на Нолан/Хакан? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт