Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 8

• 58 019
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
ПРИВЕТ,МОМИЧЕТА!  wavey wavey wavey

Хубава неделя на всички!

Дива,Тони Hug Hug

Много ви благодаря за усилията да внесете яснота в този толкова труден за разбиране епизод.
Очевидно съм написала доста глупости,но имам и попадения. Все още не съм осмислила натъпълно всичко,но се надявам по-късно да го направя. Пък и не съм изгледала все още последната част от еипода,която е и най-интересна. С това връщане във времето, спомени и разбъркани сцени от настоящето направо ни скриха шапката. А със почти символичния превод от рускините този път и недостатъчното време,работата става наистина сериозна. Но с общи усилия може и да изплуваме.

След малко мисля да догледам последната част от епизода,но няма да си водя бележки,надявам се вие да го довършите ако имате възможност. Смятам да използвам свободното си време днес,за да започна с превода на 16 епизод да отхвърля малко от него,защото през седмицата пак ми се очертават доста ангажименти.

Иначе сериозно съм закъсала с гледането - не съм гледала още в готов вид 12,13,14 епизод.
"Сънят на пеперудата" също отдавна чака ред и много искам да го гледам.
Скоро не ми се и очертава,но няма как.
Така като гледам колко нови сериали излязоха и с тях все един и същи екип се занимава да превежда на руски,в най-добрия случай ще имаме напълно преведен първи сезон чак по Нова година.
Но дотогава сериозно ще сме затънили във втори.
Интересно ми е като свърши сезона някъде в началото на 2014 год. дали ще започнат веднага трети или ще е чак наесен. Защото това е прекалено много време.

Един тъп въпрос от мен. Преразказите на епизодите ги вземам от една фейсбук страница за англоговорящи фенове на сериала. Аз от фейсбук нищо не разбирам и не го ползвам. Преди няколко месеца заради новините от сериала си направих регистрация. Не знам дали аз съм направила нещо неправилно ,но сега тази страница ми се показва в този вид.
Чрез търсачката на гугъл също излиза така. Някой има ли представа защо?
Защото без нея сме жив зян и преразкази-йок!

https://www.facebook.com/home.php      

Ето обещаното интервю за в. "Хюриет" с Ийит Йозшенер.

Източник: https://vk.com/turk_oyunculari

Скрит текст:
През новия сезон на сериала „Отмъщението” Вие се присъединихте към актьорския състав. Как Ви приеха на снимачната площадка?

Постлаха ми червен килим. Всички ме чакаха с нетърпение./Смее се!/
Шегувам се.  Много топло е приеха всички. Някой ми каза предварително,че с този екип един месец ще ми се стори като един ден. Така и стана. Искам да използвам възможността да благодаря на всеки един от нашия екип. За мен е много важно да работя на спокойствие,а с тях съм изключително спокоен.

Безпокойството силно влияе на актьорите,нали?

Разбира се. Много е трудно да се работи в напрегната обстановка.
Дори човек да е добър професионалист,той не може да издържи дълго при такова положение.
Този екип облекчава работата ми и аз разбрах това още от първия си ден на снимачната площадка.

От колко време снимате?

От около месец.

В първи сезон ролята на Рюзгяр се играеше от Нежат Ишлер.
А Вие бързо ли свикнахте с новия персонаж?

Да,вече свикнах. За първи път ми се случва да заменя друг актьор в сериал.
Затова в началото много се вълнувах.

Срещахте ли се предварително по този повод с Нежат Ишлер?

Разбира се,че разговаряхме предварително. Много се вълнувах и му звъннах.
В крайна сметка ние станахме приятели. Едва след това започнахме снимките.

Получихте ли съвети по отношение на персонажа си от колегата си?

Не,ние не сме разговаряли за ролята. Това не е нужно.
Мисля,че двама различни актьори не могат да изиграят една роля еднакво.

Гледали ли сте сериала преди това?

Гледах американската версия. Запознат съм с персонажите и с проекта като цяло.

Вече видяхте ли се на екрана и хареса ли Ви това,което видяхте?

Да,вече гледах. Предварително много се вълнувах,но когато видях какво се е получило,
въздъхнах с облекчение. Хареса ми.

Имахте ли предложения и за други роли през този телевизионен сезон,освен за „Отмъщението”?

Разбира се,имах и други предложения./Смее се!/
Четох много сценарии,но в крайна сметка избрах „Отмъщението”.

Е,харесва ли Ви Рюзгяр?

Рюзгяр е малко наивен персонаж. Той е най-чистият от всички герои в сериала.
Той е като свежа глътка въздух сред останалите персонажи.
Каквото и да му се случи,той го приема. Харесвам го.

Как минават снимките Ви с Берен Саат?

Много леко се работи с Берен и в това отношение съм голям късметлия.
Толкова много серии са заснети с друг актьор и между тях са се създали някакви отношения,
които са стигнали до определена точка и изведнъж сменят актьора.
Не е лесно за никой,но Берен много ми помага и много лесно се работи с нея.

Какво да очакваме от Рюзгяр през новия сезон?

Животът на Рюзгяр ще става все по-сложен.
Онова което ще му се случи,ще бъде голямо изпитание за него.
Но аз се надявам,че той ще се справи с всичко.

Берен Саат играе ролята на Ямур,любовта от детството на вашият Рюзгяр.
А Вие самият имали ли сте детска любов?

Разбира си, кой не имал детска любов.

Може би сега ще ни разкриете тайната коя е била тя?

Ооо,не! Няма да ви кажа!

Вие и преди не искахте да ни кажете коя е тя,защо?

Много смешна ситуация. Да се срещнеш отново с този човек и да се запознаете наново.
Но аз не бих искал да започвам отначало. Нищо не искам да променям.

Нова снимка от сета. Ямур и Джемре май са в болинца.

25 епизод в снимки.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.421859557913643.107374 … 054416&type=1

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 13:29 от * Дъга

# 496
Да опознаем още малко актьора Ийит Йозшенер.

Много ми хареса това видео интервю,което има български субтитри и затова го споделям.
Това си е истинско интервю, а не дежурните празни приказки,които ни предлагат телевизиите.
Въпросите на водещата Хулия Авшар и отговорите на Ийит са наистина впечатляващи.

1 част

http://vbox7.com/play:e8d37344  

2 част

http://vbox7.com/play:30d1a1a4

Ето и две интервюта от пресата,които са преведени от момичетата от темата за актьора-"Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино". Постове № 405 на и 408 на B l a n k a.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=680801.405

# 497
  • AMS
Тони,  Hug Hug Дъгичка, Hug Hug Благодаря ви!!!
По-късно ще пиша пак, но сега това, което го мисля и не ми дава покой. muhi

Ямур - Игор - Али
Все още не сме видели как Ямур се запознава с Игор и Али. Но до сега са ни показали, че Ямур, след както сменя самоличността си, се обажда на Игор и е готова да отиде при него в Сочи.
Ето последователността във времето.
Там в Сочи е бил и Али. Следва състезанието, гоненето с кучетата, "падането" на Али и съчувствието от нейна страна ѝ коства загубата на играта. Игор ѝ припомня правилото, че за да успее, не трябва да се поддава никога на чувствата си. Али печели правото да се върне в Истанбул и да търси начин да отмъсти за майка /или сестра си./ Нали имат сходна съдба. Тогава, въпреки огорчението си Ямур му разкрива чувствата си - сцената с целувката. Уговарят се, че през нощта ще тръгнат заедно. Али ѝ казва, че е много опасно и тя не трябва да се подлага на такъв риск. Ямур се приготвя да избяга заедно с него. Но когато отива на мястото на срещата, там се появява Игор и ѝ казва, че Али е заминал. Сцената в началото на 25 епизод. Ямур се опитва да се оправдае, че Али има нужда някой да му помогне да намери майка си/ или сестра си/, но Игор не отстъпва.    
Второто пребиваване на Ямур в Сочи - Състезанието във водата. Ямур пак губи. Али я освобождава.  Ядосана е и на себе си, че не е успяла сама да се освободи във водата и не е спечелила облога с Игор. Вече е научила, че майка ѝ може би е жива и нищо не може да я спре. Този път Ямур на своя глава тръгва за Истанбул. Иска да продължи с отмъщението. Али иска да я последва. Тя отказва.
Али убеждава Игор, че тя има нужда от помощ - боя със мечовете и че не могат да я оставят сама. Двамата измислят схемата. Двамата напускат Сочи и се връщат в Истанбул. Али се появи във фирмата на Арсой, както негов представител и управляващ акциите.
Ямур не знае още за това. Тя вижда Али когато стреля в АгаБей.
Ямур е загубила доверието си към Али и за това иска да действа сама. Тя не е забравила момента, когато вместо Али, на срещата идва Игор. За това тя се държи така към Али, за това го удря и за това го изхвърля в кофата за боклук.  И в разговора до стената на къщата става дума за Онази нощ, когато е трябвало да тръгнат заедно, а той вече е заминал без нея.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 18:48 от di...va

# 498
 wavey Добра вечер, момичета  Hug

Дъгичка, Дива, Тони     bouquet  thumbsup благодаря ви smile3555 за подробните пояснения в предаване съдържанието на 25 епизод  smile3555  И аз вчера го изгледах отново , върнах се и на 24 епизод  #Crazy  и на повечето въпроси, които бръмчаха в главата ми получих обяснение, а се надявам на тези, които останаха  newsm78  отговора да дойде в следващите епизоди, или от превода  ooooh!
Досега впечатлението ми за сериала е, че сценария няма пропуск и неяснотите в повечето случаи са пояснени в "спомените" на един или друг герой и то не веднага в следващия епизод.
Ще споделя, че аз във втори сезон съм много по-притеснена и уплашена за Ямур, отколкото в първи  Naughty Този нов "герой" Али никак не ми вдъхва доверие на първо гледане  Crossing Arms Той може и да е  влюбен в Ямур, обаче от нейна страна аз се съмнявам, че има подобни чувства. Целувките между двамата според мен бяха един типичен "женски" прийом на Ямур да успее да тръгне с Али, но Игор не би могъл да бъде заблуден  Peace
Притеснена съм и от това, че майката на Ямур е жива  ooooh! доколко е излекувана  newsm78 Ямур в 24 епизод си спомни в съня пътуването в колата с майка си и кошмарната нейна промяна от безгрижно веселие до зловещо психично състояние, че дори образа и се смени с този на Шахика  Shocked Ямур е била е малка и надали баща и Адил е научил за този случай #Crazy

А сега като се разбра, че е съжителствала и с убиеца на баща си Аабей  newsm78 и това, което и вас притеснява  Naughty защо не е потърсила дъщеря си  Thinking
Този Аабей, който спаси Шахика да не загине в самолетната катастрофа, а пък и изпълняваше "мокрите" задачи на Халдун. И тази нейна майка непременно ще се озове при мнимата Дерин и най-кошмарното ... при Рюзгяр  Shocked
По-добре да спра до тук с моите #Crazy ...  Crossing Arms поне за тази вечер ... ooooh!

Дъгичка   bouquet благодаря за преведените интервюта с Ийит Йозшенер   Peace  Hug

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 21:08 от dai4e

# 499
Един клип с участието на Арзу Кълънч - много красива жена.

# 500

Премиерата на "Моят свят" на Берен Саат и Угур Юджел на 25 октомври в Турция,
на 31 октомври в Германия на 1 ноември в Лондон.

# 501
  • AMS

Привет, момичета!!!  Hug Hug Hug
Дъгичка,  Hug Дайче Hug Кралице,  Hug
Обещах, че ще пиша, но времето ми много напредна. Изгледах отново епизода. Впрочем това е трети път. Embarassed Линкът, от който гледах е с много добро качество. Има всички серии и може да се превърта, и да се връща. и ... Ето го:
http://www.canlidizihd.net/etiket/intikam-son-bolum-izle15
За срещата между Шахика и Ямур в "зимната градина". Шахика е притеснена от това, че Ямур знае тайната ѝ за отвличането и... Предстои ѝ да дава изявление пред медиите. За това тя ѝ звънна предната вечер, когато Ямур се суетеше около трупа на АгаБей. Разбраха се Ямур да я посети на следващия ден. Когато Ямур отиде и подхвана темата, за това какво ще се говори пред журналистите, за да не им се разминават версиите, тогава Шахика я отряза. Казва нещо от сорта -  Нищо няма да казваш. Ти си бивша годеница на Емре и след развалянето на годежа, не си имала достъп до сем. Арсой. Изобщо не идвай повече тук. Така ще е най-добре и за Джемре, и за Емре, и за всички.
Е, по-късно в деня на пресконференцията, Ямур намери начин да влезе в къщата на Арсой, под предлог, че иска да се скрие именно от журналистите, който са задръстили цялата улицата.

Другото, което е, че счетоводителката на Хаки се казва - Dicle Aktuğ - Дижле Акту

И третото е за фалшивия паспорт на Шахика. Ямур го даде на Али, както и личната карта на Саари Чошку и хапчетата на Хале. После фалшивият паспорт на Шахика се озова в ръцете на Емре. Някой се беше погрижил това да стане в точния момент. Явно Ямур се е обадила все пак на Али и той е изпълнил нарежданията.
На сутринта, когато тя се събуди и той също беше на фотьойла, Ямур му благодари за паспорта.... А после ...
От сцената между Игор и Али нищо не разбрах. Помолих арабките за превод на английски и ето какво ми отговориха.  Rolling Eyes

Скрит текст:

do you want me in to get her into the game ?
no I won't
what you know about Yagmur is wrong
what if we thought something about your sister for tomorrow again ?
won't you cheat again Yagmur ?

Аз превод на бг не мога да направя, но им благодарих, все едно съм разбрала. Crazy

И за снимката от сет-а. Мисля, че това е раждането на бебето.

А, да, сега се сетих и още нещо. Когато се видяха Ямур и Руюзгар пред нейната кола и той ѝ показваше ония картончета, това бяха мостри за цветове на бои. Рюзгар се колебаеше за цвета на боята, за стаята на бебето. Попита Ямур какво би ѝ харесало  и тя отговори - Мави- Синьо.
И другото, когато на сутринта след пресконференцията на Шахика, Рюзгар беше сърдит и на Баръш и на Дерин. На Дерин каза много тежки думи. Тя мислеше, че ще е сърдит за това, че е ходила при Джемре, като нейна полусестра. Но той ѝ отговори, че има право да ходи в Арсой. Каза, че е приел, че е бащата на детето и без тест, но на нея няма доверие, не може да я приеме. Това е, защото когато излизаше, тя НЕ му каза, че отива у Арсой при Джемре, а че отива сама на пазар и не пожела той да я придружи. Излъга го.  ooooh! А той видя къде е била по телевизията. Заради това, заради тези тежки думи на Рюзгар,  тя седна на пейката и горчиво плака, и не посмя да отвори плика с резултата от теста за бащинство.

До скоро и приятна нова седмица.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 04:45 от di...va

# 502
Добро утро в понеделник Hug Hug Hug

Момичета, надявам се да извините отсъствията ми  Blush Много ми беше напрегнато тези дни, а и лаптопа ми дава фира постоянно. Трудно се включва. Ядосвам се и го оставям...

Дива обаче е много права. Дъга е най-интензивният участник в темата. Превежда, коментира...Определено съм съгласна, че въпреки ангажиментите, трябва да бъдем по-смели в задаването на въпроси и коментарите. И аз все се притеснявам, че ако кажа нещо, ще звучи тъпо, или пък ще издам нещо, заради факта, че съм гледала Revenge.
Просто в темата сме малко хора. Сговорна дружинка сме си. Няма караници, което ме радва. Но пък не е лошо всеки да споделя мнението си.

От сцената между Игор и Али нищо не разбрах. Помолих арабките за превод на английски и ето какво ми отговориха.  Rolling Eyes[/b]

Скрит текст:

do you want me in to get her into the game ?
no I won't
what you know about Yagmur is wrong
what if we thought something about your sister for tomorrow again ?
won't you cheat again Yagmur ?

Аз превод на бг не мога да направя, но им благодарих, все едно съм разбрала. Crazy

Дива, преводът би трябвало да е следният:

Искаш ли ме вътре, за да я включа в играта?
Не, не искам.
Това, което знаеш за Ямур е грешно.
Ами ако си мислехме нещо за сестра ти за утре отново?
Няма ли отново да измамиш Ямур?

Не знам до колко е ясно. На мен лично не ми е. Дали защото не съм гледала серията, или просто защото преводът е с друг смисъл  newsm78 Ако някой има забележки, да ги каже, за да се изясни ситуацията.

Да си кажа мнението за Али. Като цяло го харесвам. Нещо като втори Хакан ми идва. Идеята да помогне на Ямур е ясна и не виждам скрити мисли зад нея. Просто Хакан е малко по-отстъпчив и аз лично виждам Ямур като по-силна от него. Много често тя му надделява, въпреки че и той не се дава лесно. С Али обаче това й е трудно. Колкото и пъти да го хвърля по кофите, той не би се отказал. Два силни характера се сблъскват, а интимните чувства от минало нажежават още повече ситуацията.

Да кажа и за майката, тъй като тя е другият основен персонаж, който се явява за първи път. Много странен човек ми е. В отношението си към Ямур най-вече. Сценката с давещото се момиченце в началото е доста тежка. Както и тази в болницата. Но не ми е трудно да повярвам, че едно малко момиченце може да преживее такова нещастие и въпреки всичко да продължи да обича и да вярва в същата тази жена. Все пак тя й е майка. А и децата са способни да прощават. Нещо което е нетипично за вече порасналата Ямур. Мисля, че тази ситуация е тежка и за самата Хале. И тя е жертва! При сегашната среща обаче нещата са по-различни. И двете са по-различни. Липсват си още повече...

Не съм гледала епизод 25 и не мога да си позволя да го коментирам. Надявам се до четвъртък да успея да го прехвърля, за да съм готова за 26-ти епизод. Интересни са ми коментарите ви по него. Подробни са и сякаш вече го изгледах.
Странно и приятно ми е, че Revenge ми е лесен за гледане, не вкарвам много мисъл, а при Intikam нещата са някак си усложнени. Все пак има 50 минути повече на епизод, отколкото при оригинала. Има повече драма, интрига...

Дъга, благодаря ти за превода на епизод 14 и за интервюто на Ийит  smile3525
Специални благодарности и на Шатци за субтитрите  smile3525

Хубав ден на всички!

# 503

Премиерата на "Моят свят" на Берен Саат и Угур Юджел на 25 октомври в Турция,
на 31 октомври в Германия на 1 ноември в Лондон.

# 504
  • AMS

Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Чики,  Hug благодаря ти за поста!!!Благодаря ти и за превода. Аз има-няма 20 пъти сигурно го гледах този откъс. Колкото ми беше ясно без превод, толкова ми се изясни и с превод. Rolling Eyes Joy Но имам напредък,  Whistling Ще им пиша пак на арабките, както правят такива колажи, да слагат репликите, не само както субтитри, а и както текст. Дано се навият.  Praynig Като направят това, ще ги моля за английски.  Crazy Леле не мога да повярвам, че това съм аз. ooooh!
Дъгичка, линка за англ. стр. във ФБ трябва да го потърсиш отново. Това, което си постнала, ме вкарва в моя си профил.  
Сега да ви кажа, ама да не ми се смеете. Изгледах на бързи обороти пак трите последни епизода от втори сезон. Нали не разбирам както трябва, а съм Мараподробната, нощеска ми щукна нещо за фалшивия паспорт на Шахика. Та както се върнах, разбрах къде бъркам. АгаБей донесе двата фалшиви паспорта - на Шахика и на Джемре и после си сложи единия в джоба. Шахика казва, че не могат да тръгнат, защото Джемре още не може да напусне клиниката и че е нужно време. Той обаче не се съгласи с нея и за да се застрахова, взе единия паспорт. Аз помислих, че е на Джемре, а то бил на Шахика. Та за това после Ямур и Али го намериха в джоба на същото яке.
Извинявайте за подробностите.  Crazy
И последно ще се спра на сцената АгаБей - Хале.
Хале изпада в паника, след както Саари  не се прибира, за него "питат от полицията", телефона му не отговаря и не може да намери лекарствата си. Тогава си спомня нещо и отваря другото чекмедже и изважда кутия. В кутията има ключ и пистолет. Тя си спомня разговора с него. Доколкото разбрах, той я предупреждава, че ако нещо се случи с него и не се появи един ден, тя трябва да напусне това място. Тя му казва, че никъде не иска да ходи...  Той я убеждава, че в такава ситуация, тя трябва да замине колкото се може по-бързо. Дава ѝ ключ от каса, където ..., в която ...
Пиша го, защото да не си направя номера, както с фалшивите паспорти, Rolling Eyes
а в първи сезон с пистолета на Адил   Crazy
Ето снимки от сета.

Скрит текст:
Не е ли време за фрагман?  Rolling Eyes Защо го бавят?  Whistling  
Да не би да ни дават още време да осмислим предния епизод.  Crazy Crazy Crazy

# 505
  • AMS
ФРАГМАН 26 епизод

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 20:58 от di...va

# 506
Gucci - $1400

# 507
Момичета,привет! wavey wavey wavey

Дива,Чики Hug Hug

missoni,ако не се лъжа "Моят свят" е официална адаптация на индийския филм "Черно". Даже имаше наскоро някакви внушения в пресата,че сценария бил откраднат или нещо подобно,на което продуцентите отговориха официално като обясниха,че става въпрос за адаптация със съгласие на авторите на оригинала,за която е заплатено. Няма скандал,нито пък конфликт. Всички чакаме с нетърпение премиерата.

Дива Hug,ако не беше ти нищо нямаше да разбера от 25 епизод.
Страхотна си направо!

От началото на сериала този епизод ми е най-труден за разбиране и точно за него нямахме свестен превод онлайн , а сега май няма да имаме и преразказ. Много е гадно това.

Цитат
Дъгичка, линка за англ. стр. във ФБ трябва да го потърсиш отново. Това, което си постнала, ме вкарва в моя си профил. 

Точно това и на мен ми  е проблема,че линка ,който съм си запазила на предпочитани ме отпраща към собствения ми профил. Гугъл търсачката ме праща пак там.
Пак направих опит да намеря страницата чрез гугъл и натиснах "кеширана версия",което въобще не знам какво означава и научих,че проблема май не е в моя телевизор,както се казва. Адреса на страницата е променен. Ще се пробвам пак да сложа линка,но ако не стане не ми се смей. Виж надписа най-отгоре.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:YwTgMskhXL4 … ct=clnk&gl=bg

И още нещо. В английския форум,за който ти дадох линк преди няколко дни видях нещо снощи. Погледни по-надолу на 4 стр в постовете на потребителка с ник Yağmur Ozden има едни стоп-кадри от епизода със субтитри на арабски и на английски. Дали не можем да издирим дали някъде из арабските фейсове има такова видео. Аз в момента нямам време ,защото използвам всяка свободна минута за превода на 16 епизод.
Не че аз знам английски,но все пак не е нито турски,нито арабски, а и гугъл се справя с него доста добре.

http://translate.google.com/translate?depth=4&hl=bg&rurl … intikam-season-2/

Фрагмана е направо убиец. Само веднъж го гледах и съм така  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Някой изненадва в гръб Али, Дерин спори с Шахика ,говорят нещо за майка й и после май някой й помага да падне от високо,може би е Шахика . Това се случва пред очите на Ямур. Очевидно,че затова ще ходят в болницата и бебето ще се роди преждевременно.
Майката на Ямур никак не ми вдъхва доверие,тази жена е някаква психопатка,гледа страшно.
Накрая стана това,от което се страхувахме- Дерин се сдоби с нова майка,която е до леглото й в болницата, а Ямур ги гледа тъжна през прозореца. Няма как да не ни разкрият поне част от тайната на изчезването й. Дано има превод на фрагмана поне тази вечер,ще наглеждам. А сега изчезвам.

Хубава вечер!

# 508
Benim Dünyam 31 Ekim'de Almanya'da da gösterime giriyor. Kaçırmayın!

Benim Dünyam - ''Meine Welt'' ab 31.10.2013 in den Kinos in Deutschland. Nicht verpassen!

http://www.cineplex.de/kino/events/event23665/city60/

Гугъл ми казва,че тук обещават "Моят свят" с немски субтитри скоро след премиерата му в Германия в края на октомври.

# 509

Дива, благодарности за бързата реакция с фрагмана  Hug Hug Hug

А за самия него мога да кажа само едно - настръхнах...

Дъгичка,  Hug

Миссони,  Hug

Хубава вечер!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт