Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 8

• 57 990
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Дъгичка Wink  аз дори си мисля, че ако не беше се случила тази злощастна смяна на Нежо с Ийит  и то на един от главните персонажи в сериала ни Рюзгяр, че и за ролята на Аслъ  Naughty  можехме да се изравним с Вълците  Crossing Arms  дори да сме първи за АВ групата ...  hahaha hahaha  hahaha
 ooooh!  Признавам си сега  Thinking  че не само на вас, но и за мен ми беше много стресиращо  това  Shocked  но  Praynig вече след излъчването на всеки нов епизод си мисля и вълнувам веднага само за следващия   Peace  Laughing Hug

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 23:23 от dai4e

# 616
  • AMS

Intikam SET/CAST Season 2

Привет, момичета!!!
Дъгичка, Hug Дайче,  Hug тук съм.
Няма превод на втория фрагман и си трая. Какво да правя?
Кисела съм тази вечер и не трябва да пиша, но път може да не го четете нататък.
А и аз имам ангажименти и таван на възможностите. Уморена съм.
Колкото до резюмето за 27 епизод, изобщо не се опитвам да чета с гугъл, защото само се дразня. Припомних си серията от Revenge, но това не ми помогна особено. То там всичко е на скоропоговорка. В Intikam смяната и на режисьора, и на сценариста ги одобрявам. Вижда се, че има промяна в сериала. Всяка следваща серия ми харесва все повече, като действие и динамика. Но както съдържание, не мога да я оценя.
Нещата в сюжета ще се заплитат още повече и ние без превод, ще изпаднем в цайт нот, както беше в първи сезон. Не искам в никакъв скучай да омаловажавам превода до тук на сериите и не че не съм благодарна, но наложително ни трябва превод на сегашните серии, дори от тук нататък.
Аз лично не мога да разбера каква е целта на участието на Игор, или защо Сечкин контактува с Аслъ, или - от втория фрагман - какво прави Емре в болницата, или защо Емре така крещи на Шахика. ...
Такива моменти има само в Intikam.  
Не знам и какво следва след втори сезон. Кога ще започне трети? Изобщо това лутане е доста уморително.
Ядосвам се още, че няма инфо на английски. За всичко друго около сериала, може да се правят преводи, само не и за съдържанието. Аз направих вече опит да питам за преводи на английски арабките, но всеки път ми е неудобно все аз да питам. Ще останат с впечатление, че съм единствената дето иска това.
Дъгичка, Hug благодаря ти, че си споделила фантазиите си.  Добри са. И на мен така ми се струва, че Хале нещо лошо иска да направи с бебето. Права си, и за това, че Сечкин наистина вади доказателства, че има смяна на самоличността, но Ямур и Дерин и този път ще го заблудят успешно.
И накрая "размислите" за 27-ми епизод. Те също са много объркани. Объркани са, защото всички са объркани от появата на Хале. Прав беше Али, като казваше, че трябва са си дадеш предварително сметка, като търсиш нещо, какво ще намериш. Но станалото станало. В епизода, ще видим кой как приема Хале и ще научим повече за нея.  

В Revenge се говори за прошка.
"Който е безгрешен да хвърли първи камък. За да си безгрешен, ти трябва абсолютна прошка.
Но когато спомените ти са пресни рани, прошката е най-неестествената човешка емоция.
С течение на времето ние извършваме добри, или лоши неща, които се нуждаят от прошка."

В Intikam, за мен, е по-друг акцента.
Майката няма да познае истинското си дете, а дъщерята няма да пожелае истинската си майка.

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 02:42 от di...va

# 617
# 618
# 619
# 620
# 621
# 622
# 623
Добро утро, момичета Hug

Днес е нашият ден! Довечера Канал Д ни очаква. И всъщност 21:00 ли е часът, в който вече ще се излъчва сериала? Потвърдено ли е? Или пък направо довечера ще разберем  newsm78

Тони, Дива, благодаря ви за хубавите снимки, които ни донесохте   bouquet  bouquet

Дъга, Дайче  Hug Hug

И да напомним акцентите за предстоящата серия.
Раждането на малкото бебче

Оздравяването на Дерин

Отношенията на Ямур с майка й.

Хубав четвъртък на всички и до довечера smile3525

# 624
 wavey Добро утро и успешен ден на всички  thumbsup Flowers Four Leaf Clover

Днес е четвъртък и тази вечер ще се излъчи 27 епизод на сериала на Берен  Wink

Дива  миличка прочетох твоя коментар докрай и много добре те разбирам  ooooh!  
Фрагмани, резюмета ... тази вечер ще излъчат целия епизод и както винаги Дъгичка    ни пожелава  Praynig  дано руските момичета, които превеждат онлайн са на линия, за да получим повече яснота за случващото се ...  newsm78  
Тони  
Чики  
Дали ще го гледам сама този епизод, или само с Дъгичка и Дива не знам  newsm78  но ще гледам и този, и следващия, и по-следващия ...  Peace
Това може би ще бъде втори сериал на Берен, които ще изгледам без цялостен превод от първия до последния епизод и то не веднъж и ще си спестя обясненията защо го правя, за да не прозвучат като безсмислени суперлативи за Берен Naughty  точно Берен не го заслужава ...  Само не си мислете разни глупости  ooooh!  вече съм в пенсионна възраст  Wink със син точно на годините на Берен и дъщеря малко по-голяма  Hug

Hug Hug Hug

# 625
 Wink Тези снимки са определено с мотото на феновете : "Харемът на Ямур"  hahaha hahaha hahaha
 Peace  Тази ми харесва  Heart Eyes  защото на нея е и ... Хаканчик   Laughing

newsm78  Вероятността да прехвръкнат някакви романтични искри между Ямур и Хаки във втори сезон на Intikam е нищожна  newsm78 но това би могло да се случи ... в трети сезон ...    

# 626
Дайче,и в трети сезон Хакан и Ямур ще работят заедно,но трепети между тях няма да има! Очаква се в трети сезон Хакан да изживее една прекрасна връзка и наистина да намери човека за него! Peace Но...стига съм подсказвала-ще видите....

# 627
  • София
Здравейте  Hug
Готов е превода на 16-ти епизод.

http://asi-bg.net/details.php?id=9592

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=0Axv9mfb4eRRQkj11716112

# 628
Shatzi благодаря от сърце! Hug  bouquet Дъгичка,и на теб благодаря!  Hug
Момичета,къде сте се покрили? Остават почти 2 часа до началото на епизода!   Peace

# 629
  • AMS

Привет момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Чики, Hug  Тони,  Hug  Hug  Дайче,  Hug
Благодаря ви за споделеното днес!!!
Дъгичка,   bouquet  Shatzi   bouquet благодаря за преводана 16-ти епизод.

Ето още малко картинки от предстоящия

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 19:29 от di...va

Общи условия

Активация на акаунт