Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 8

• 57 988
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
ПРИВЕТ! wavey wavey wavey :

Момичета,вече съм тук и аз.
На работа имам проблеми с компютъра,а в къщи правим ремонт и дори не съм ви изчела както трябва,но поне новите снимки видях.
Нали знаете,че епизода ще е от 21 часа.

Дива Hug
Не се отчайвай мила. И мен тази седмица малко ме е яд,че няма превод при рускините поне на фрагманите,ама какво да правим. Много сериалите започнаха и явно не смогват хората,които се занимават с това. Перманентно се ядосвам,че излизат бавно преведените серии и вече доста изостанахме,но няма как. Само дано не се отказват.Като сме се захванали да гледаме сериал на език,който не разбираме, така ще е. Зависим от хора,които се занимават с това през свободното си време. Аз с течение на времето се научих на търпение,което не ми е присъщо по принцип и единственото нещо ,за което се притеснявам е вие да не се откажете. Другото не го мисля.

Напоследък съм се замислила и аз по въпроса как точно ще процедира екипа на “Intikam” като свърши втори сезон,което ще стане в началото на следващата година. Дали ще има трети и ако има кога ще започне. Някъде из фейса наскоро прочетох,че трети сезон на оригинала ще бъде разтеглен във времето /няма да се излъчва всяка седмица/ и щял да приключи през юни 2014 год. Само дано да е последен сезон,защото ако продължат не знам дали няма да стане вече боза.
Ако нашия втори сезон завърши през февруари примерно,кога ли ще е трети сезон? Защо ли се питам като не мога да си отговоря…… То сигурно и от екипа не знаят,нали всичко е пари.

Момичета,на мен всяка разлика с оригинала ми носи голяма радост.
Странно е ,но въпреки че пресъздават един и същи сюжет, това са сякаш два различни филма,поне за мен. Нямам нерви да гледам цели серии, но на няколко пъти се опитвам да гледам идентични сцени и внушението е абсолютно различно. Емили ми се струва студена кучка понякога /с извинение/,която въобще не подбира средствата,с които да постигне целта си,а на Ямур й съчувствам дори когато прави неща,които по принцип не одобрявам и се опитвам да я оправдая.

Дайче Hug
Много ми допада позитивизма ти. Колкото и да сме нетърпеливи, важното е че има надежда. Берен наистина го заслужава. Даже ние тук имаме надежда,че рано или късно ще гледаме сериите преведени. Докато за “СЛ” колкото повече време минава,толкова надеждата да го видим преведен изцяло се стопява. Уж бил купен, но не се знае.

Очевидно смяната на актьорите оказва някакъв психологически ефект върху зрителите и на някои им се стопява ентусиазма временно, но и това отминава. Следя коментарите тук във форума за новите дизита. В началото много се харесват новите заглавия,възлагат се големи очаквания, а после изведнъж интереса спада и остават най-верните фенове и то предимно заради актьорите в главните роли.

Тони Hug
Винаги  се радвам да те видя. Днес си ни зарадвала с толкова много и красиви снимки.
Истинска радост за очите. Особено новите промо снимки на "Харема на Ямур".
Благодаря ти и за подсказките,макар че си много пестелива през този сезон. Laughing
На мен трети още не ми е на дневен ред,и без това ще ги забравя докато стане време.

Чики Hug
Надявам се,че ще гледаме заедно тази вечер,липсваш ни в четвъртък вечер.

Спирам,че и без това само си чеша езика.

Приятно гледане!

# 631
                      27 епизод

# 632
Shatzi  newsm51 Много благодаря за поредния преведен 16 епизод smile3501 това не е само радостна новина  newsm10  а най-великолепния подарък за всички нас, които гледаме, харесваме и се вълнуваме от сериала  Intikam  

Дъгичка, Shatzi  newsm10 чудесни сте  smile3501 muhteşem  newsm51 txtloves   newsm20

Тони   bouquet   thumbsup  Нали епизодите на "revenge"season-3 сега започнаха да се излъчват  newsm78 и още нищо не се знае  #Crazy  а на мен "звездите ми го говорят"  #Silly  края му ...  hahaha hahaha hahaha

Дива     bouquet  Peace като гледам  този стоп кадър   doh

running  отивам и за  smile3545

Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 21:05 от dai4e

# 633

Енгин Хепилери /Хакан в сериале „Отмъщението”/ще вземе участие в театралната постановка „Убиецът на Джо”. Компания ще му правят Ойку Караел,Танер Омаз,Мехмет Биркие и Дафне Халман. В постановката ще има черен хумор. Режисьор ще бъде Мехмет биркие, а продуцент ще бъде самия Енгин Хепилери.
Ето какво казва Хепилери за партньорката си Ойку Караел: „Ойку е прекрасна! тази роляе доста сложна и тя се справя отлично с нея. На сцената ще видите една съвършено различна Ойку Караел.

Ех,че весело. Намерих втория фрагман на 27 епизод преведен на руски.

http://vk.com/berensaat_fan?z=video-55257822_166208386%2F1d383e1b088818f4cf

# 634
  • AMS

Дъгика,  Hug Благодаря за всичко, но най-вече за превода на фрагмана.
Приятно гледане и писане! Hug Hug

# 635
Много бърз превод на репликите.

Али: Ямур,трябва да знаеш истината за майка си.

Емре: Ако това момиче умре,ти ще си заподозряна. нима не разбираш това.

Шахи: Когато се събуди Дерин ще каже истината.

Емре: А ако не се събуди,мамо!

Шахи: Нищо не съм направила.

Хале: Искам да се срещна с г-жа Шахика. Аз съм нейна стара приятелка.

Прислужница: Как се казвате?

Хале: Хале Челик.

Емре: Значи ние сме някакви чудовища в очите  ти ?

Ямур: Познаваш майка си по-добре от мен.

Али: Ямур,докато нищо не свърши,не можеш да разкажеш коя си всъщност.

Лекар: Кръвното налягане на пациентката силно падна.

Шахи: Защо дойде,Хале?

Хале: Ти разказа на всички за отношенията си с Адил Челик,но има нещо,което още не си признала.

Хакан: Тя знае,че ти си й дъщеря?

Хале: Вашите очи са ми толкова познати?

Ямур: Всеки човек пази някаква голяма тайна.

Хале: А Вие как се казвате?

Размисли: Човек чоже да пази много дълго една тайна,но идва момент когато не може да се въздържи.

# 636
Само не се смейте,но намерих и първия фрагман на днешния епизод на руски.
Всеки път ги слагат на различно място , а и аз нямам никакво време.

http://vk.com/berensaat_fan?z=video132772100_166768946%2F34b06d0ea3c71353a7

# 637
Добър вечер Hug Hug Hug

И аз вече съм на линия и гледането започва  newsm44

Дъгичка,  Hug за превода на фрагман номер 2!

# 638
Дъга, Шатци,  smile3525 smile3525 безкрайни благодарности за поредния преведен епизод!!!

# 639
Илая е на линия.  newsm44 Аз пък отново изпуснах началото.

Али убеждава Ямур да не разкрива пред майка си коя е. Али подозира майка й за нещо,че е свързана с Арсой ,но не разбрах какво.

Ямур: Теб защо те интересува толкова това?

Али: Не искам да те загубя отново.

Али иска да тръгне заедно с Ямур,но тя му казва,че майка й не бива да ги вижда заедно.
Али й разказва,че Хале е била съпруга на Аабей и я моли да бъде много внимателна и да се пази.
Да не забравя,че тази жена е много опасна.

Ямур пък предупреждава Рюзгяр,че тази жена/Хале/ е опасна и трябва да е внимателен.

Сечкин отново е написал статия във вестника за Арсой.

После е онова което си казват Шахика и Емре във втори трейлър,няма да го повтарям.
Джемре се е досетила,че майка й не е поканила Дерин с добри намерения и е искала просто да се добере по този начин до дневника на Адил. Емре пита за този дневник,но Шахика казваче не е при нея. Така започва скандала.

Хале е прочела статията във вестника,където е споменато и за падането на Дерин в къщата на Арсой.

Хале: Всичко,което има нещо общо с Шахика ,не е случайно.

# 640
# 641
Дъгичка  newsm51 и за донесения превод на фрагман 2  newsm10 и че отново гледаш с нас и превеждаш онлайн и тази вечер  txtloves

Чики   newsm44  newsm44 newsm44

ПП.   #Crazy  Тази вечер озет може да се каже, че нямаше ...  newsm78

# 642
  • AMS

photo* Дъга, ata_56, dai4e, elena_bgsf, LuDmIl_75, Чики Маринова (+ 1 Скрит/и) и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

# 643
Двете майки, които се борят за доброто на децата си

# 644
Сечкин иска от Аслъ да намери дневника на Адил Челик и й казва,че това е единственият начин да се отърват и двамата от Шахика.

Рускините са големи скици. Уж харесваха новия Рюзгяр, а сега смятат,че на този погледа му бил доста хитър и не подхождал на героя. Laughing
Пак според тях във втори сезон Емре е станал твърде решителен,смел и доста досетлив. В първи сезон всички го лъжеха както си искат, а той им вярваше сляпо.

"Желязната лейди" Шахи май за момент загуби говор и картина пред Хале.

Хале обвинява Шахика,че заради нея дъщеря й е нещастна.
Шахика отвръща,че иска да поправи грешките си от миналото и иска с Хале да станат приятелки.

Лекарят съобщава,че Дерин ще се оправи и всички си отдъхват.

Хакан: Сега с баща ми ще проведем събрание и темата на това събрание ще е - да ми прости.

Общи условия

Активация на акаунт