Момичета,вече съм тук и аз.
На работа имам проблеми с компютъра,а в къщи правим ремонт и дори не съм ви изчела както трябва,но поне новите снимки видях.
Нали знаете,че епизода ще е от 21 часа.
Дива

Не се отчайвай мила. И мен тази седмица малко ме е яд,че няма превод при рускините поне на фрагманите,ама какво да правим. Много сериалите започнаха и явно не смогват хората,които се занимават с това. Перманентно се ядосвам,че излизат бавно преведените серии и вече доста изостанахме,но няма как. Само дано не се отказват.Като сме се захванали да гледаме сериал на език,който не разбираме, така ще е. Зависим от хора,които се занимават с това през свободното си време. Аз с течение на времето се научих на търпение,което не ми е присъщо по принцип и единственото нещо ,за което се притеснявам е вие да не се откажете. Другото не го мисля.
Напоследък съм се замислила и аз по въпроса как точно ще процедира екипа на “Intikam” като свърши втори сезон,което ще стане в началото на следващата година. Дали ще има трети и ако има кога ще започне. Някъде из фейса наскоро прочетох,че трети сезон на оригинала ще бъде разтеглен във времето /няма да се излъчва всяка седмица/ и щял да приключи през юни 2014 год. Само дано да е последен сезон,защото ако продължат не знам дали няма да стане вече боза.
Ако нашия втори сезон завърши през февруари примерно,кога ли ще е трети сезон? Защо ли се питам като не мога да си отговоря…… То сигурно и от екипа не знаят,нали всичко е пари.
Момичета,на мен всяка разлика с оригинала ми носи голяма радост.
Странно е ,но въпреки че пресъздават един и същи сюжет, това са сякаш два различни филма,поне за мен. Нямам нерви да гледам цели серии, но на няколко пъти се опитвам да гледам идентични сцени и внушението е абсолютно различно. Емили ми се струва студена кучка понякога /с извинение/,която въобще не подбира средствата,с които да постигне целта си,а на Ямур й съчувствам дори когато прави неща,които по принцип не одобрявам и се опитвам да я оправдая.
Дайче

Много ми допада позитивизма ти. Колкото и да сме нетърпеливи, важното е че има надежда. Берен наистина го заслужава. Даже ние тук имаме надежда,че рано или късно ще гледаме сериите преведени. Докато за “СЛ” колкото повече време минава,толкова надеждата да го видим преведен изцяло се стопява. Уж бил купен, но не се знае.
Очевидно смяната на актьорите оказва някакъв психологически ефект върху зрителите и на някои им се стопява ентусиазма временно, но и това отминава. Следя коментарите тук във форума за новите дизита. В началото много се харесват новите заглавия,възлагат се големи очаквания, а после изведнъж интереса спада и остават най-верните фенове и то предимно заради актьорите в главните роли.
Тони

Винаги се радвам да те видя. Днес си ни зарадвала с толкова много и красиви снимки.
Истинска радост за очите. Особено новите промо снимки на "Харема на Ямур".
Благодаря ти и за подсказките,макар че си много пестелива през този сезон.

На мен трети още не ми е на дневен ред,и без това ще ги забравя докато стане време.
Чики

Надявам се,че ще гледаме заедно тази вечер,липсваш ни в четвъртък вечер.
Спирам,че и без това само си чеша езика.
Приятно гледане!