Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 8

• 57 978
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Айде... каква е тая романтика при тези вехтите. Май ще има сватба....

Как да не запечати човек такъв момент.
Този път в брака няма да има никакви илюзии,миста сделка.

Шахика не е толкова вехта Grinning колкото Халдун  Whistling  hahahaАма наистина май пак ще се вземат  ooooh!
Дъга    bouquet благодаря, и аз си поревах  Cry Cry Cry

# 661
  • AMS

Две сватби ни чакат. Joy

# 662
Дерин: Ямур,аз се уморих вече от всичко това. Как ще продължавам да живея твоя живот?!
Когато се представих за теб,аз бях наясно,че Рюзгяр е влюбен в теб, а сега даже ще се омъжвам за него.

Ямур: Рюзгяр има право да бъде щастлив. Сега вие сте семейство,Дерин.

Сечкин: Не знам коя си,но ти не си дъщерята на Адил Челик.

Това май ще е края.
newsm09 И Рюзгяр чу това ...  smile3506 newsm12

# 663
Дерин: Ямур,аз се уморих вече от всичко това. Как ще продължавам да живея твоя живот?!
Когато се представих за теб,аз бях наясно,че Рюзгяр е влюбен в теб, а сега даже ще се омъжвам за него.

Ямур: Рюзгяр има право да бъде щастлив. Сега вие сте семейство,Дерин.

Сечкин: Не знам коя си,но ти не си дъщерята на Адил Челик.

Това май ще е края.
newsm09 И Рюзгяр чу това ...  smile3506 newsm12
Дайче,аз понеже гледам с едното оЧо и това го видях чак след рекламите. Много интересно какво обяснение ще му дадат. Дива да каже това има ли го в оригинала.

# 664

Две сватби ни чакат. Joy

newsm10 Благодаря ти Дива  smile3521 ами то направо вече сме сватбари  married

# 665
Дъга, благодаря  за директния превод  Hug smile3525 Добре, че си ти!

Две сватби ни чакат. Joy

newsm10 Благодаря ти Дива  smile3521 ами то направо вече сме сватбари  married

Ами айде де...откога чакаме Wink

# 666
Имам голямо желание да гледам отново този толкова вънуващ епизод,но едва ли ще ми се получи преди събота. Дайче,започна ли го вече? Ако не си,ето ти линк,Канал Д вече го качиха.

http://www.kanald.com.tr/intikam/Video/27Bolum/20519

Аз съм много уморена днес и си лягам.
Беше ми приятно с вас,лека нощ! smile3524 smile3524 smile3524

# 667
Дайче[/color],започна ли го вече? Ако не си,ето ти линк,Канал Д вече го качиха.

http://www.kanald.com.tr/intikam/Video/27Bolum/20519

Дъгичка    bouquet Много благодаря и чудесния ти превод и за линка, който ми даде    това наистина си беше и по-различен и по-хубав епизод като че ли от всички предходни  Grinning  ще се пробвам да го изгледам и може и да успея   Laughing
Благодаря за приятната компания на всички при онлайн гледането  newsm51 newsm51 newsm51

# 668
  • AMS

Момичета, много ми беше приятно тази вечер с вас.
Повдигнахте ми настроението и самочувствието с активността си.
Дъгичка, Дайче, Чики, Shatzi и всички от балкона, благодаря ви.  Two Hearts
Наистина сериите стават все по-добри и по-хубави. И тази е страхотна. Мисля, че са се усетили, че нямаме превод  Whistling и ги правят и все по-дълги.  Party
Този път на  първо четене май почти всичко разбрах.  Rolling Eyes
Да! Не е както в Rеvenge - Там -  На последната сцена не присъства Рюзгар; Дори Дерин не е в бара с бебето, а е в къщата на Ямур на люлката. Хале отсяда в сарайте на Арсой, а не при Ямур. Няма го този спомен с белега от шишето с парфюма. Ямур си спомня, че Адил Челик е този, който ѝ е казал, че майка ѝ е умряла, когато малката е в болницата след давенето. Въобще ролята на майката е повече, както психично болна и не среща такава нежност, и милост от страна на истинската си дъщеря. Сечкин не използва Аслъ, като източник на информация и не се навърта да слухти. Той е провокиран от новината, за появяването на Шахика и мисли, че има нещо не както трябва, и както журналист разследва изчезването, и появяването ѝ. Не забравяйте, че той ѝ даде тази снимка от затвора на Адил Челик и АгаБей. Иначе той се появява при Дерин, която е с бебето на люлката и носи документи за пожар в изправителния дом. Този белег, не се уточнява къде е, но е от пожара. "Дневникът" не се оказва в неговите ръце. Няма сравняване на почерци и ... Нямам също и такова предложение на Халдун за нов брак със Шахика, с даване на пръстен. Та за това си мисля, че тяхната сватба, може и да не я видим и да си останем с това. Малко необичайно е за нашите региони такива американски щуротии, както втора сватба. Има такива детайли, че сега колкото повече пиша, толкова повече се учудвам. Crazy Например когато бяха на вечеря Емре, Аслъ и Али - Аслъ отиде до тоалетната. А в Rvenge, това е героят на Емре. Разговорът, защо Ямур и Емре са се разделили, е между Али и Аслъ. Дичле не говори по телефона с Аслъ. Ямур, е тази, която разбира и казва на Хаки, че Дичле го лъже. Хаки не ходи на гроба на баща си. ...
Спирам до тук за сега. Но мога да ви кажа, че на Intikam целия втори сезон, да не кажа и трети, са на разположение и могат да си слагат и изменят сцени, както и когато си искат.
Най-важното е, че това много ми харесва!!!   Peace
Намерих мястото на "размислите" за прошката. Те са в началото на епизода.
Сега ви пускам гифчета  и ако успея да хвана и други, ще ги сложа после.

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 03:10 от di...va

# 669
  • AMS

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 02:57 от di...va

# 670
 wavey  Добро утро и успешен ден  thumbsup Smile Flowers Four Leaf Clover

Дива  newsm51  Благодаря, че отново ни зарадва и то в малките часове на днешния ден с хубавите си гифчета newsm10 и много на брой, и на  newsm74 вълнуващите моменти в сцените в новия епизод  smile3501  И не само с гифчета  newsm09 но и си споделила с нас откритите от теб не една и две разлики в сценария на нашия сериал с този на оригинала, съпоставила си ги и най-хубавото е  newsm17 че се убеждаваме, че нашия Intikam  не губи, а става още по-интересен за гледане   smile3506

Трябва ми повече време да направя свой коментар на този 27 епизод   #Crazy newsm78 

Hug Hug Hug

# 671
Добро утро, момичета  Hug

Хубав епизод си имахме вчера. Определено сериите стават все по-интересни! А и си личи вече разликата между Intikam и Revenge, което за тези от нас, които сме гледали оригинала, е направо супер. Аз ще се включа с коментар довечера или утре, тъй като днес имам доста лекции и няма да успея.  ooooh!

Желая ви приятен последен ден от седмицата! smile3525

# 672
Рейтинг

Тотал

AB Група

# 673
Берен и Кенан на модното шоу на Ozgur Masur

Нашата Берен става все по-русичка, макар и с прическа тип омбре

# 674
И още една новина. От 22 ноември по кината в Турция ще дават филма "Erkek Tarafı" с участието на Мерт. Надявам се и ние да успеем да се порадваме на филма след време, ако има и български субтитри. Всички сме фенове на филмите на нашия Емре. Особено на "Любов на различен език".

Общи условия

Активация на акаунт