Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 8

• 57 976
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Момичета,  Hug здравейте.  wavey Изгледах 26-ти и 27-ми епизод. Харесаха ми много. Не успях да разбера едно - онова момче, което подтикна Баръш към кражбата, какво общо има със собственика на къщата, която обраха. Не се заслушах много в този момент, но се оказва, че има значение, защото собственика иска да е ортаг в кафенето вместо пари. Ще го изиграе ли, какво се опитва да направи?
Тази Диджле и тя, какъв й е статуса? Какво общо има с Адил Челик? И как, по дяволите, се озова при Емре? Уф, уж разбирам горе-доло, но някои неща ми убегнаха.  Whistling

# 676
ПРИВЕТ,МОМИЧЕТА! wavey wavey wavey

Дива Hug
Благодаря ти  много за среднощния пост,който изчетох с голямо удоволствие тази сутрин преди работа. Много ми беше полезно всичко,което си написала,а гифчетата са супер. Нямам търпение да гледам отново епизода.

Още ме е яд ,че изпуснах фрагманите на руски за този толкова важен епизод. Тази седмица имах много малко време за интернет и се изложих. Аз ги намирам на едно място,което на шега наричам руския фейсбук. Това е сайт или по-скоро някаква социална мрежа,в която има хиляди групи  и всеки път намирам фрагманите в различна. Този път обаче ги пропуснах. Превода е направен от различен преводач от предишните и съответно сложен на друго място. Имам регистрация ,но нещо не мога да схвана как да стана член на някоя група или просто да си я отметна в профила. Ще проуча като имам време,макар че хич не си падам към всякакъв вид социални мрежи.

Чики Hug
Чакам с нетърпение да прочета коментара ти за епизода.
Благодаря ти за рейтинга и хубавита снимки на нашата любимка от реала.
Радвам се и на новината за Мерт Фърат и новия му филм. Много работят нашите хора.
Енгин Хепилери също има нова постановка в театъра,участието в която съвместява със снимките за "Intikam". За Берен пък да не говорим,тя работи най-много от всики и въреки това успява да изглежда винаги свежа,енергична,лъчезарна и красива.

Към тази новина ще добавя  и още нещо за Мерт, съвсем скоро е премиерата и на постановката на драматурга и писателя Стефан Цанев  „Всички луди ме обичат” с участието на Мерт Фърат и Аслъ Тандоган в главните роли. Сигурно знаете,че Аслъ е партньорката на Ийит Йозшенер в сериала „Мелодията на сърцето”.

http://www.modasahnesi.com/

Отдавна съм чела за тази постановка,но не знаех името й на български. Затова сега се порових в нета и видях,че тя е представяна многократно в България преди години , а сега е подготвена и за представяне пред турската публика.
У нас главните роли са били поверени на Доротея Тончева /съпругата на Стефан Цанев/ ,Ангел Георгиев-Ачо и Сава Пиперов.

http://www.monitor.bg/article?id=40741

По всяка вероятност следващата седмица няма да имаме епизод заради настъпващия празник в Турция Курбан Байрям. Това не е толкова лошо,тъкмо че ще имаме достатъчно време да разберем и коментираме снощния.

Цитат
Трябва ми повече време да направя свой коментар на този 27 епизод.
Дайче Hug
Горната информация е точно като за мен и теб,дето ни трябва време. Аз едно 50 процента от епизода снощи го пропуснах,но си го оставям за утре,че тази вечер съм толкова уморена,че не мога да се съсредоточа. И аз ще коментирам като го изгледам, а и ще питам вероятно.

Краличке Hug
Едва ли съм точния човек,който би могъл да ти отговори на въпросите,отнасящи се до втори сезон,защото и аз въобще не съм сигурна колко съм разбрала от него,но ще се опитам,а другите момичета ще ме допълнят или поправят.

Цитат
Не успях да разбера едно - онова момче, което подтикна Баръш към кражбата, какво общо има със собственика на къщата, която обраха. Не се заслушах много в този момент, но се оказва, че има значение, защото собственика иска да е ортаг в кафенето вместо пари. Ще го изиграе ли, какво се опитва да направи?

Значи това момче мисля,че отиде при Баръш и го накара да откраднат заедно антиките от онзи дом защото всъщност е в комбина със  собственика. Точно той го е изпратил там уж да го оберат, а после да изнудват Рюзгяр да върне стойността на откраднатото. Явно си е набелязал кафенето му и това е начин да му го вземе. Баръш не може да върне откраднатото, а стойността му е прекалено голяма за Рюзгяр,който и без това е финансово затруднен. И онзи му предлага да му прехвърли половината заведение и да станат съдружници. Сигурно ще има и продължение на тази история.

Цитат
Тази Диджле и тя, какъв й е статуса? Какво общо има с Адил Челик? И как, по дяволите, се озова при Емре? Уф, уж разбирам горе-доло, но някои неща ми убегнаха.  

Тази мадама Диджле е някаква служителка във фирмата на Хакан,с която той в миналия епизод се запозна случайно в една видеовръзка с подчинените си. Тя е някакъв финансов съветник или нещо от този род.Той си я хареса още като я видя за първи път и бързо им се получи свалката. За съжаление не мога да ти кажа каква й е връзката с Адил Челик и с Арсой,единственото което разбрах е,че играе двойна игра и се надявам всичко да се разкрие скоро. На мен ми е съмнителна от самото начало. Хаканчик все на такива попада. Надявам се Дива или Тони да ни кажат за какво става дума. Има няккава история в оригинала с чека ,който е дал Адил Челик на Хакан ,за да започне бизнеса си и чрез него Арсой ще му вземат половината от фирмата. Но подробности не знам.

Аз отивам да се поразходя из моите източници на информация,а ако намеря нещо интересно,ще се върна.

Хубава вечер на всички!

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 21:06 от * Дъга

# 677
* Дъга  Hug благодаря за новините и за отговорите на моите чуденки. Ще взема частта за "Всички луди ме обичат" и ще я постна в другата ми къща, защото е една прекрасна новина.   bouquet

# 678
Краличке  Hugразбира се че хубавите новини трябва да се споделят.

Още малко красиви гифчета от епизода.

Ямур и Али.

Ямур и майка й.

Али на бизнес среща с Емре.

Хаки и Диджле. Този момент тотално съм го пропуснала.

Фалшивата романтика на Хали и Шахи,както ги наричат в английския форум.

И шокиращата последна сцена от епизода.
Сечкин казва на Дерин,че знае че не тя е дъщерята на Адил Челик,а Рюзгяр чува това
.

# 679
Ново клипче на фона на любима моя песен.

http://youtu.be/1avghWOk2aI

http://youtu.be/1avghWOk2aI

С какво са били облечени героите на сериала в 27 епизод.

http://www.iconjane.com/2013/10/intikam-modasi-27-bolum-ikinci-sezon.html

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 22:31 от * Дъга

# 680
  • AMS
Привет, момичета!!! Hug Hug Hug
Много ви благодаря ви, че сте писали днес толкова много и хубави неща!!! Утре сигурно ще пиша за последния епизод. Имам нещо наум.
Аз сега искам само да споделя за Моя свят. Нали се готвя за премиерата, а ви обещах, че че споделям всичко.  Излезе кратко резюме за филма. Ето моя превод.

Моят свят

Историята  на хора, които знаят смисъла на тъмното, е написана за хора, които може да видите само на тъмно.

Когато Ела е била  на 2 години, поради болест, оглушава и ослепява.  Това напълно я изолира от заобикалящата я среда.
Махир посвещава  времето си на Ела, за да направи живота ѝ по-лесен.
До нейната 8 годишна възраст, тя не е видяла и почувствала нищо от живота.
Махир е посветил живота си на инвалидите, след както неговата сестра, която е имала същия проблем, е починала.
След като се запознават с Ела, техният житейски път поема от черно към бяло.
С една дума: Невъзможно.

Скрит текст:
Това сигурно е момиченцето, което играе малката Ела - Melis Mutluc

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 23:47 от di...va

# 681
Здравейте!
Понеже явно не съм обяснила както трябва за чека,сега ще разясня:
когато Хакан е стартирал фирмата си,е нямал достатъчно пари,а само идея за дейността си. Единственият човек,който вярва в него е Адил Челик и той решава да даде стартов дивидент на Хакан за откриване на фирмата. А бащата на Хакан запазва чекът,които е сложен в рамка. Когато Диджле и Хакан намериха рамкираният чек,той й каза историята за чекът. Парите,които Хакан е получил от Адил,заедно с лихвата,той даде на Ямур,още при излизането й от изправителният дом. Обаче това не трябва да се научава от сем. Арсой и други хора,затова и Хакан ще го премълчи и на по-късен етап.
Диджле също е хваната в капана на т.нар. Инициатива,защото те държат семейството й(това ще разберете в последствие),затова и тя играе на два фронта-сближава се с Хакан и научава информация от него,а после предава доста от нея на сем.Арсой. Обаче не знае,че всичко това,ще й коства много...
Чекът в последствие е намерен,датата на него показва,че Адил по това време е работил в банката и дивидента за фирмата на Хакан едва ли не излиза,че е даден от сем.Арсой.Затова те се свързават с адвокати и в един момент се оказва,че Хакан работи за сем.Арсой,а те притежават по-голямата част от неговата фирма. След това ще дойде момента и за парите,които Хакан е дал на Ямур,ще го попитат за какво са дадени парите и на кого,обаче той няма да се издаде.
Това е най-общо,което си спомням от момента с чекът. Трябва да изгледам епизода от миналата седмица и този от четвъртък и да видя дали има някъде разминавания...
Лек ден,момичета! Peace

# 682
 wavey Привет и хубав почивен ден на всички  thumbsup Smile

New #BerenSaat

Тони    bouquet       Страхотно пояснение си ни дала за отскоро появилата се Диджле и вече е ясно  newsm78  че освен за Ямур   #Crazy  трябва да се притесняваме много и какво ще му се случва на обичния ни Хаки  ooooh!

Дива    bouquet  благодаря за преведеното резюме на новия филм на Берен и най-вече  Peace че и сега   Hug   и след като го гледаш на голям екран имаш желание да ни споделиш впечатленията си 
 thumbsup  А и за това ...  smile3555
Цитат
Утре сигурно ще пиша за последния епизод. Имам нещо наум.

Hug   много ... много се радвам и благодаря   bouquet Peace

Дъгичка    bouquet не знаех и благодаря за тази информация  Peace че ще има постановката на Стефан Цанев  „Всички луди ме обичат” и в Турция и то с нашия Емре  Grinning   А  Аслъ Тандоган не съм я гледала в "Мелодия на сърцето", но я познавам като Дилян  Wink  екранната сестра на Берен/Зилян/ в сериала "Щастливи заедно"   Laughing  Благодаря и за новия клип, който си открила и хубавите гифчета  Peace Hug

Краличке     много се радвам на всеки той пост  Grinning  и си признавам  Embarassed че въздържах да ти отговоря на въпросите, защото знаех  Wink че Дъгичка, или Дива, или Чики, или Тони, ... ще дадат по-добри отговори от мен  Grinning Hug

Чики     bouquet Peace благодаря и за сложения рейтинг, и за новините от реала с Берен и Мерт   

Засега спирам и в по-късните часове на деня отново ще съм тук  Hug Hug Hug

# 683
В оригинала белегът от пожара е на гърба на нашето момиче,обаче тя е направила пластична операция. Всъщност героят на Сечкин в оригинала е разследвал белегът и живота й преди да попадне в изправителният дом! Ще се запознаем и с този момент от живота й,както и с жената,която е била шеф на домът,в който е била истинската Дерин като малка.
Щях да ви питам-разбрахте ли какво каза Шахика на Дерин,преди Дерин да падне от вторият етаж!? newsm78

# 684
Ох,аз днес много забравям какво искам да кажа и като ви чета се сещам лека-полека!
Сватби ще има,и двете ще ги видите... даже на края на едните младоженци ще им развалят сватбеният ден...но на кои? newsm78

# 685
ПРИВЕТ,МОМИЧЕТА! wavey wavey wavey

Хубава събота и от мен!

Дива Hug
Благодаря за първия репортаж за "Моят свят".
Не знам за теб,но аз отсега се вълнувам.
Малко остана до премиерата на 25 октомври,когато със сигурност ще имаме видеорепортажи,снимки и надявам се интервюта.
Няма смисъл да ти казвам с какво нетърпение очаквам твоето включване за епизода.

Тони Hug
Често се налага да ни повтаряш подсказките си,но в главите ни е истинска каша вече.
Това за фирмата на Хакан си го спомних. Надявам се,че тази Диджле няма да му навреди твърде много. Досега не знаех,че и тя има своя тайна и мотив за действие. Дано причината й да е уважителна и да не причини много вреди на Хаки,че...

Цитат
Сватби ще има,и двете ще ги видите... даже на края на едните младоженци ще им развалят сватбеният ден...но на кои?
Не знам дали не греша,но имам смътен спомен,че си ни казвала или някъде съм прочела,че ще има още един годеж или сватба /нереализирана/ между Ямур и Емре /Емили иДаниел/. Но дотогава има доста време.

Дайче Hug
Не се опитвай да се измъкваш по тъч линията. Няма само аз да се излагам,я.
Аз се напъвам,само че Тони и Дива не са ми от категорията,защото и двете са гледали оригинала и в общи линии знаят какво се случва, а и Дива нищо че не си признава,доста турски думи поназнайва.
Включвай се и ти,че поне сме от една категория с тебе,нали си ми другарче.  Laughing

Дива ни казва,че има нещо наум и със сигурност ще е нещо интересно,но аз започвам по най-елементарния и единствено възможен за мен начин. Гледам и разказвам какво съм разбрала или изфантазирала. Имате право да ми се смеете,стига да ми посочите после къде съм сгрешила,защото искам да въведа поне малко ред в обърканата си глава.

27 епизод

Скрит текст:
В първата сцена от епизода,когато Ямур и Али се събуждат заедно на дивана.
Предполагам,че Али обяснява на Ямур истината за майка й-
че след като е излязла от живота им и останалите са я смятали за умряла,
тя е станала съпруга на  белокосия Аабей,т.е. на физическия убиец на баща й и човекът,
който изпълнява мокрите поръчки на сем. Арсой.

Понеже Ямур му беше много ядосана,че е имал тайни от нея,
предполагам че Али й е обяснил че е крил истината,защото е искал
предваритело добре да проучи майка й,защото тя е неуравновесена и опасна.
Надявам се,че й е разказал какво му се случи в дома на Хале и какво му причини тя.
Говорят нещо и за Дерин и Ямур се сеща да звънне на Рюзгяр,за да попита как е тя,
но той не чува телефона,защото е зает с това да гледа през прозореца на интензивното
безжизнената Дерин.

После при Рюзгяр идва Хале и го пита той ли е бащата на бебето на Дерин.
Съобщава му,че тя е майката на Дерин.

Ямур вече се е приготвила и е тръгнала към болницата.
Али май иска да дойде с нея,но тя не му позволява,може Хале да го види там.
Той я моли да бъде много внимателна и да се пази,както и да не забравя,
че майка й може да бъде опасна.

Рюзгяр и Хале са излезли навън и разговарят.
Той вероятно е пита къде е била досга и откъде е разбрала,че Дерин е пострадала.
Тя отговаря,че е прочела във вестниците и е дошла. Казва нещо за бебето,колко хубаво е то.
После изважда портфейла си и му показва детска снимка на Дерин-едно красиво и весело дете.

Ямур пътува в колата си и отново звъни на Рюзгяр,но той пак не отговаря
и тя е притеснена. В това време Рюзгяр и Хале влизат отново вътре и на входа
ги посреща сестра,която им съобщава хубавата новина,че бебето е добре.
Телефонът на Рюзгяр отново звъни - Ямур е,но той не вдига.
Сестрата ги води при бебчето,което вече могат да видят отблизо.

Рюзгяр изглежда едновременно щастлив и объркан когато сестрата му връчва бебето.

Малко след това телефонът му пак звъни и той дава бебето на Хале
и отива отвън ,за да се обади на Ямур.
Съобщава й хубавата новина. Ямур обаче му казва,че Хале е опасна и
трябва да пази себе си и бебето от нея.
Притеснен той се връща обратно в стаята и вижда,че и бебето и Хале ги няма.

Хале се разхожда по коридорите на болницата с бебчето в ръце.
Минава необезпокоявана покрай рецепцията,където няма никой,а телефона звъни.
Обажда се Шахи,за да попита за състоянието на Дерин. До нея е Джемре,
която е много притеснена за сестра си.

В стаята влиза Емре,придружен от Аслъ ,който е възмутен,че както обикновено
е научил  за случващото се в дома си от вестниците.
Сечкин Ъшък е написал статия,в която се разказва за Адил Челик и Шахика и Дерин.

Емре вдига скандал на майка си. Тук е мястото на тези реплики от втория трейлър.

Емре: Ако това момиче умре,ти ще си заподозряна. нима не разбираш това.

Шахи: Когато се събуди ,Дерин ще каже истината.

Емре: А ако не се събуди,мамо!

Шахи: Нищо не съм направила.

Намесва се и Джемре Емре разбира,че майка му не е приела с чисто сърце
Дерин в семейството им и го е направила единствено за да измъкне от нея
дневника на Адил Челик,който Джемре вече е прочела. Само заради това е
организирала бебешкото парти.

Джемре отива в стаята си и слага дневника в дамската си чанта.

Сечкин Ъшък е седнал в едно заведение,където има среща.
Звъни му Аслъ и му предава новините директно от дома на сем. Арсой.
Казва му,че Шахика вече е прочела статията му и е бясна.

Джемре и Емре излизат заедно.

Рюзгяр продължава да обикаля болницата ,за да издирва Хале с бебето.
Отива на рецепцията и се разкрещява на служителката.
Казва й: Откраднаха детето ни,жена на средна възраст.
Завардете изходите,направете нещо! Не ме гледайте така! /Това е от първия трейлър/.

Ямур вече е пристигнала в болницата.

В този момент  Рюзгяр излиза навън и вижда Хале с бебето на една пейка.
Може би не е имала лоши намерения,а просто е искала да се порадва на внука си.
Рюзгяр й казва повече никога да не прави така.
Идва полицаят,но Рюзгяр му казва че всичко е наред.

С голямо облекчение взема бебето в ръцете си и се отдалечава.
Хале остава сама на пейката-тъжна и замислена.

През това време Ямур е влязла в стаята и е видяла,че бебето на Дерин го няма.
Идва Рюзгяр с бебчето в ръце и тя си отдъхва.

Засега спирам дотук,но мисля да продължа. Това са само първите 17 минути от епизода.
Вероятно съм написала доста глупости,но се надявам да ме поправите.

Приятен следобед!

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 16:58 от * Дъга

# 686
# 687
оооо,Дъгичка,втората сватба няма да е между Емре и Ямур! Между тях ще има годеж,а сватбата се очаква в 3-ти сезон! Peace
Втората сватба е между Рюзгар и Дерин! Peace А сватбеното пътешествие ще е....няма да казвам,понеже и там ще има изненади!
В оригинала са двама братя,които искат да вземат бара на Джак/Рюзгар. И откраднатото е начинът да се докопат до бара. Обаче всъщност зад всичко това стои една стара история,още от детството на Рюзгар и Баръш и е свързана с баща им и още един човек. Тези хора са безскупулни и смятат да постигнат това,което са си наумили на всяка цена. Помощ в отърваването от тях ще им окаже не кой да е,а бащата на Емре!Но подробности-в епизодите! Все пак в оригинала сватбата на Шахика/Виктория беше още във 2-ри,3-ти епизод.
Сечкин ще си намери майстора,но той единствен ще разплете изторията на Дерин и Ямур. Но това ще му донесе само престой в затвора. По какво обвинение-ооо,и там ще има изненада! Peace
Хайде,стига ви толкова за днес! Чакам Дива да си каже мнението за еп.27! Peace

Оооо,забравих за Диджле-тя ще навреди на Хакан страшно много,защото:
1.той има чувства към нея!
2.тя ще го обвини в много неприятни неща в един запис!
3. това ще има неприятни последствия за фирмата му,както и за него самият!
Но това ще е на края на 2-ри сезон! Peace

# 688
Тони Hug,благодаря ти миличка.
Нали виждаш как съм се оплела... Ужас просто. Laughing
Радвам се,че няма да има втора сватба между Емре и Ямур,хич не съм фен на тази двойка.
Аз продължавам с втора част на 27 епизод.

Някъде от 17 до 34 минута.

Хале чете вестника със статията на Сечкин и научава подробности
за злополуката с Дерин и връзката на Шахика Арсой с това.
Какво ли знае тя за миналото?!

Шахика отива в стаята на Джемре ,за да търси дневника на Адил,
но не го намира.През това време Емре и Джемре пътуват с колата и
Емре пита за дневника и сестра му го вади от чантата си.
Говорят за Дерин,може би му разказва нещо от прочетеното там

Аслъ е на среща със Сечкин Ъшък.
Говорят си за Шахика и Сечкин казва на Аслъ,
че иска да му осигури този дневник
и че това е единствения начин тя да се избави завинаги от Шахика.

Хаки се приготвя за среща с Диджле.
Много е елегантен в жълтите си панталони,
които са в тон с декоративната лампа в стаята.
Дамата му пристига не по-малко елегантна, а той
я посреща с букет цветя в ръце.

Тук вече нищо не разбрах,Хаки е доста сериозен и
 съобщава нещо на мацката,споменава телефон
,може би обяснява защо не го е вдигал.
Диджле остава замислена.

Ямур излиза от болницата и се опитва да се обади на Хакан,
но той не отговаря и тя му оставя съобщение.
Казва му,че трябва спешно да поговорят.

Ямур пита: Къде си мамо?

Хале пътува с колата си към дома на Арсой,
но преди срещата си с Шахика проверява дали пистолета е в чантата й.

Рюзгяр е още в болницата и чака новини за Дерин,когато идва
брат му и му донася сак с вещи.
Говорят за бебето,за Дерин,за Джемре,но какво не знам.
Пристигат Емре и Джемре.
Много ми се иска да разбера за какво си говорят Емре и Рюзгяр,но бъкел не схванах.

Идва и Ямур,която се учудва да види Емре тук.

Хале вече е в дома на Арсой. Казва на прислужницата,че е Хале Челик-майката на Дерин и е стара приятелка на Шахика и иска да се види с нея.

Точно в този момент Шахика вади от една кутия снимката,
направена в затвора малко преди да бъде убит Адил Челик,
на която е белокосия Аабей.

В болницата Ямур разговаря с Емре. Не знам за какво си говорят,
но Емре е нещо сърдит и обвинява в нещо Ямур.
Сетих се,че тук е мястото на този диалог:

Емре: И какво,значи ние сме някакви чудовища в твоите очи?!

Ямур: Познаваш майка си по-добре от мен.

Нещо става с Дерин и лекари и сестри влизат при нея.
Рюзгяр също идва разтревожен.

Хале вече чака домакинята в оранжерията сред цветята и
погледът й се спира върху ножицата за подрязване на растенията.
Точно когато я взема в ръцете си в стаята влиза Шахика,която изглежда
сякаш е видяла вампир.

Лекарите преглеждат Дерин, а всички чакат притеснени отвън.

Следва разговорът на Шахика и Хале.
Обстановката е приятна,поднасят им кафе,птичките пеят,
но разговорът не е приятен. Шахика вече се е възстановила от шока
и отново гледа високомерно,а Хале се държи много хладнокръвно.
Разговорът е дълъг,но от него знам само ,че Хале казва на Шахика,
че не е признала всичките си тайни от миналото и я обвинява,че заради
нея дъщеря й е нещастна.Шахика отвръща,че иска да поправи грешките си
от миналото и иска с Хале да станат приятелки.

В болницата лекарят съобщава,че Дерин се е събудила
от комата и ще се оправи.Всички си отдъхват,особено Ямур,
която вероятно изпитва вина за случилото се с Дерин.

В къщата на Арсой Шахи и Хале продължават да си говорят,а аз
продължавам нищо да не разбирам. Мисля,че точно тук е момента от трейлъра:

Хале: Ако Дерин не излезе от болницата здрава, за теб ще бъде много лошо!

Много ми хареса как взе ножицата и й показа какво ще й се случи,ако Дерин не оцелее.

Следва онова предложение за фалшиво приятелство от Шахика,
за което знам от превода на рускините и което споменах по-горе и
което Хале подмина с пренебрежение.Преди това ми се струва,че
прислужницата съобщи ,че Дерин се е събудила,но въобще не съм сигурна.

Шахика веднага се обади на кой…. на Халдун,за да му каже че Хале Челик е жива.
Аслъ е на точното място в точното време и също научава.

Али и Халдун имат бизнес среща. Аслъто пак се е настанила край тях и слухти.
Халдун смята,че Али е съдружник на Игор и е благоразположен към него.
Халдун дава някакви наставления на Аслъ във връзка с Али,например да му
осигури кабинет или нещо подобно.

Край на втора част.

# 689
Тони, Дайче, Дъга,  smile3525 smile3525 smile3525 благодаря за отговорите на питанките ми ( извинявам се, но когато сте писали преди за чека, аз не съм присъствала и след това и да съм прочела, съм забравила.  Hug ), благодаря и за преразказа в картинки - все едно гледам епизода за втори път.
Моето любопитство нараства в посока Хаки , много го харесвам и се надявам, че под това, че Диджле ще му навреди много, се няма предвид, че ще пострада и физически.  Praynig Praynig Praynig Докато гледам Ямур и Хакан и се размечтавам и аз да имам такъв приятел като него.

Общи условия

Активация на акаунт