Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 8

• 57 994
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте на всички  Wink

много ми е приятно и аз да вляза в тази хубава тема. Много обичам Берен, абсолютен фен съм й, но просто нямах достатъчно време да следя и тази тема, защото Къванч запълва всичкото  Blush Laughing

На ваше разположение съм за помощ, скоро мисля да изгледам сериите и да ви настигна Wink В кой ден излъчват епизодите тук ?

Фрагман:

Много се интересувам от внука си си. Ще ми я доведеш ли при него?
Жената е много болна, не е това което си мислиш
Рюзгяр, вдигни този телефон
Тя е луда, Ямур. Това да не ти излиза от ума
(не го чувам следващото) Споменава се, че някаква жена ако е пред вратата ще направи нещо, да я задържат...  Thinking
Хайде, не ме гледай така
Къде си, майко?
Защо да се обадиш и да крещиш на това момиче е толкова належащо, майко?
Опитвам се да взема дневника, майко. Затова я поканих на партито.
Какъв дневник? Отговаряй ми, какъв дневник? (не знам дали става дума за дневник обаче Embarassed)
Ако ми донесете този дневник има голяма вероятност да се спасите завинаги...
Ако стане така, че Дерин не успее да излезе от болницата, твоят живот ще е изгори...

Извинявам се, че слагам имена отпред, но знам само, че Берен се казва Ямур  Embarassed Дано съм успяла да вкарам малко светлина във фрагмана  Wink Peace

# 601
 wavey  Добро утро и хубав ден, момичета  Hug Hug Hug

*helen*    bouquet много благодаря и за превода на фрагмана, както и за превода към клипчетата на Дива  txtloves

#Crazy  Много напрежение и динамика определено ни очакват и в 27 епизод след като прочетох и превода на репликите от фрагмана    newsm78  аз и преди не споделях възторга на Ямур като откри майка си  Naughty  и доколкото виждам тази "майка" си е още с психични аномалии  Thinking и сега "освободена" освен с бебето на Рюзгар  Shocked  кой знае още какви ще ги сътвори и на останалите  ooooh!  Емре очаквам най-после да му светне "червена" лампичка за милата му майчица ...  Naughty Ако Хале я психично болна  Naughty и с нея е по-лесно - хващат я и я връщат в клиника  Crossing Arms ами със "здравата" Шахика ...  #Crazy newsm78  Сечкин и той "дебне" и с Аслъ за пари са готови на всичко  Naughty  предполагам, че Ямур ще успее да им разбие "комбината"  Praynig

Дива   bouquet страхотна е идеята ти да направиш клипчета за най-важните сцени в 26 епизод и с превод към тях
smile3555 погледнах и линка с афишите за филмите и на първо гледане видях, че афиша за филма на нашето момиче е редом до този с Катрин Деньоф  thumbsup Smile благородно ти завиждам, че ще го гледаш на голям екран   Wink но се радвам и за теб  Heart Eyes и за нас, защото съм сигурна, че споделиш впечатленията си по най-вълнуващ начин в темата ни txtloves

Дъгичка   bouquet Peace и на мен ми харесват отговорите на Ийит Йозшенер в интервюто, сложено от теб  Peace че и с превод личи си и е много добре, че е от ... твоята зодия  Joy Joy Joy
  ooooh! Исках още нещо да напиша, но на мен ми се случва по-често това състояние  muhi
 Embarassed Малко от малко този път поне успях да задържа някой и друг "бръмбар" в главата си ...  #Crazy newsm78
 Hug Hug Hug

# 602
Привет, момичета  Hug Hug Hug

Всички сте донесли много хубави новини тези дни  smile3525 А и най-после си имаме фрагман.

*helen*, добре дошла в темата  welcome wavey Hug Безкрайни благодарности за преводите, които правиш за нас. Определено това е слабото ни звено. Дъгичка е нашето спасение, а сега и ти!

Дива, благородно ти завиждам за това, че ще имаш възможността да гледаш Берен и "Моят живот" на кино. Hug За жалост, в Българя няма да имаме този късмет. Но пък се примиряваме и с гледането на компютъра съвсем успешно. И аз като вас нямам претенции да гледам със субтитри, въпреки че би било прекрасно. Очаквам филма да бъде много интересен, а и най-вече - успешен.

Всеки момент очакваме и снимки от епизод 27  thumbsup

Пожелавам хубав вторник на всички!   bouquet

Дайче,  Hug

# 603
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА!Hug

Хелън Hug
Добре дошла при нас!
Сърдечно благодаря за помощта!

Дива,Дайче,Чики Hug Hug Hug

Пуснали са резюме на 27 епизод  в сайта на Канал Д.

Превод на гугъл.

Скрит текст:
След години да видя лицето на майка му трябваше да бъде хванат неподготвен за дъжд. Rain, отмъщение и планира да продължи да кажа на истинската идентичност на майка му изготвено Ali идва дебела.
След години да видя лицето на майка му трябваше да е дъжд, хванат неподготвен. Rain, отмъщение и планира да продължи да кажа на истинската идентичност на майка си дебел, Али влезе в игра. Hale появата на неочаквани развитие за всички. След години да видя лицето на майка му трябваше да е дъжд, хванат неподготвен. Е, да кажа на истинската идентичност на дъжд е майка? В противен случай, да продължи с плановете за отмъщение ще? Тук Ali ангажирани в този критичен решение. Опасно е да се доверите на майка си и я моли Yağmur'a. Има и основателни причини за това. Интимността между брат и майка си, да вземе Yağmur'un нови въпросителни.Майка на вятъра е също толкова опасно, колкото са задължени да уведомяват гърдите. Въпреки това, Hale вече са взели ръцете си внучка. Derin е в очакване на вятъра все още в интензивното отделение, с Yağmur'un сигнал отива да погледне бебето, но Hale е бебето в болницата. Şahika медиите са идентифицирани като влошени заради инцидент е намалена Derin е къщата. Emre и Cemre веднага след като те знаят, че майка им има Derin е дневник. Derin да отидем до болницата, за да видите на двамата братя. Въпреки това, голяма напрежение между вятъра с Emre опит. Adil дневника има не само Şahika. Уважаеми писател и журналист в преследване на едно и също нещо. Освен това, той помага Асли. Şahika, шокирани от неочаквана посетител чука на вратата, а дълбоко и дъжд са изправени пред нова заплаха, за да разкрие самоличността си.

Read more: http://www.kanald.com.tr/intikam/Ozetler/intikamin-yeni-bolumu-P … spx#ixzz2h8OEz4rf

И на турски.

Скрит текст:
Öldüğünü zannettiği annesini yıllar sonra karşısında gören Yağmur hazırlıksız yakalanıyor. Yağmur, annesine gerçek kimliğini söylemek ile intikam planlarına devam etmek arasında kalınca devreye Ali giriyor.
Öldüğünü zannettiği annesini yıllar sonra karşısında gören Yağmur, hazırlıksız yakalanıyor. Yağmur, annesine gerçek kimliğini söylemek ile intikam planlarına devam etmek arasında kalınca, devreye Ali giriyor.

Hale’nin ortaya çıkışı, herkes için beklenmedik bir gelişme olur. Öldüğünü zannettiği annesini yıllar sonra karşısında gören Yağmur, hazırlıksız yakalanır. Peki, Yağmur annesine gerçek kimliğini söyleyecek midir? Yoksa, intikam planlarına devam mı edecektir? İşte bu kritik kararda Ali devreye girer. Yağmur’a annesinin tehlikeli olduğunu ve ona güvenmemesi gerektiğini söyler. Bunun için haklı nedenleri de vardır üstelik. Ağabey ile annesi arasındaki yakınlık, Yağmur’u yeni soru işaretlerine götürür. Eğer annesi sandığı kadar tehlikeli ise Rüzgar’ı uyarmak zorundadır. Ancak Hale çoktan torununu kucağına almıştır. Hala yoğun bakımda Derin’i bekleyen Rüzgar, Yağmur’un uyarısı ile bebeğe bakmaya gider fakat, Hale de bebek de hastanede değildir.

Şahika ise, Derin’in evinde geçirdiği kaza nedeniyle basında şüpheli duruma düşer. Emre ve Cemre de çok geçmeden annelerinin Derin’in günlüğünün peşinde olduğunu anlarlar. İki kardeş Derin’i görmeye hastaneye giderler. Ancak Emre ile Rüzgar arasında büyük gerginlik yaşanır.

Adil’in günlüğünün peşinde sadece Şahika yoktur. Gazeteci yazar Seçkin de aynı şeyin peşindedir. Üstelik Aslı da ona yardım etmektedir. Şahika, kapısını çalan beklenmedik misafir ile şok olurken, Derin ve Yağmur kimliklerini ortaya çıkaracak yeni bir tehdit ile karşı karşıya kalırlar.

Снимки от епизода.
Какво ни очаква само....

http://fotogaleri.kanald.com.tr/intikam/intikam-27-bolum/4332/3

Хубав следобед! Hug

# 604
Дъгичка, благодаря за резюмето  Hug Наистина ни очаква интересен епизод в четвъртък. Най-голямото събитие определено е малкото бебче и вече здравата Дерин.

Слагам снимки от епизода, въпреки че си дала линк  Peace

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 17:32 от Чики Маринова

# 605
# 606
  • AMS
Привет, момичета!!!  newsm18 newsm18 newsm18
Благодаря ви за всичко!!!  Hug Hug Hug
Опитах се да сглобя репликите на фрагмана, от превода на Хелън Hug. Това не е окончателния вариант. Редакция може да направите винаги. Давайте идеи. Нека това ви служи за шаблон.

İntikam 27.Bölüm Fragmanı 1

Хале:     Интересувам се от внука си. Ще ме заведеш ли при него?

Али:       Жената е много болна, не е това, което си мислиш.

Ямур:     Рюзгяр, вдигни този телефон.

Али:       Тя е луда, Ямур. Това да не ти излиза от ума. Ако застане пред  вратата, ще направи нещо...

Рюзгар:  Хайде, не ме гледай така.

Ямур:     Къде си, майко?

Емре:     Защо да се обадиш и да крещиш на това момиче, е толкова належащо, майко?
Джемре: Майка ми се опита да вземе дневника от Дерин. Затова я покани на партито.
Емре:     Какъв дневник? Отговаряй ми, какъв дневник?

Сечкин:  Ако ми донесете този дневник, има голяма вероятност Шахика да се спаси завинаги...

Хале:     Ако стане така, че Дерин не успее да излезе от болницата, твоят живот ще  изгори.

ПП: Момичета, само за уточнение от снимките и от фрагмана - Бебето е момче.  Naughty
Значи няма да се казва Ямур.  Whistling

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 20:51 от di...va

# 607
  • AMS

İntikam 27.Bölüm 2.Fragmanı

# 608
Момичета,страхотни сте! Hug Hug Hug

Докато се прибера от работа колко хубави неща сте донесли.
С първият фрагман благодарение на Хелън и Дива сме наясно.
Благодаря ви момичета! Страхотн екип сте. Сега ще мъдрим втория. Тази седмица се смилиха над нас.

Чики Hug
Добре че си пренесла сниимките и в темата,че да им се порадваме както трябва.
Докато бях на работа направих няколко опита,но нета ми е ужасен там и не стана и се отказах и сложих само линк. Но нали работим в екип. Laughing

Аз чакам да излезе превод на репликите от втория фрагман ако не на руски поне на английски,а дотогава нося няколко хубави гифчета от първия.

# 609
Съвсем актуален клип, посветен на сериала.

http://youtu.be/xF7TaT66iCg

# 610

Скрит текст:

ELLE STYLE AWARDS 2013

Обявени са номинациите за  ELLE Style awards-2013:

http://styleawards.elle.com.tr/Vote.aspx?ID=2

Актьори:

Бугра Гюльсой
Бурак Озчивит
Энгин Хепилери
Каан Ташанер
Серхат Теоман

# 611
  • AMS

Много интересен колаж на нашата малка принцеса

# 612
 wavey Добро утро и успешен ден  Peace Wink Hug

Дива    bouquet Peace
Привет, момичета!!!  newsm18 newsm18 newsm18
Благодаря ви за всичко!!!  Hug Hug Hug
Опитах се да сглобя репликите на фрагмана, от превода на Хелън Hug. Това не е окончателния вариант. Редакция може да направите винаги. Давайте идеи. Нека това ви служи за шаблон.

Wink За мен това е окончателния вариант на превода за първия фрагман  Laughing Joy
  bouquet   Благодаря за донесения втори фрагман  Peace  

Дъгичка   bouquet Peace
С първият фрагман благодарение на Хелън и Дива сме наясно.
Благодаря ви момичета! Страхотен екип сте. Сега ще мъдрим втория. Тази седмица се смилиха над нас.
Аз чакам да излезе превод на репликите от втория фрагман ако не на руски поне на английски,а дотогава нося няколко хубави гифчета от първия.

Hug  Благодаря ти предварително   bouquet точно ти винаги си ни спасявала не само с превод на фрагман, а и на цели епизоди  thumbsup  и не само ... толкова много е  smile3555 че ми е трудно всичко да изброя  

ELLE STYLE AWARDS 2013

Обявени са номинациите за  ELLE Style awards-2013:

http://styleawards.elle.com.tr/Vote.aspx?ID=2

Актьори:

Бугра Гюльсой
Бурак Озчивит
Энгин Хепилери
Каан Ташанер
Серхат Теоман

Wink  Ще стискаме палци нашия Хаканчик да спечели наградата  Peace напълно заслужена ще му е  Heart Eyes Laughing Hug

Дива    bouquet  Хубав колаж на малката Дерин си сложила  Peace и аз я харесвам много  Grinning  но ти струва ми се особено много  Hug

Чики   bouquet  Peace Hug

# 613
  newsm12  Към този колаж във фейса тази вечер има коментар във връзка с промяната на началния час на излъчване от 20:00 ч. на 21:00 ч.  на нашия сериал  smile3506  

كانال D قامت بوضع مسلسل من مسلسلاتها في خطر بسبب الوادي!!
خطة كانال D من أجل تحسين الرايتنج ومن أجل الوقوف أمام مسلسل وادي الذئاب حيث عملت المحطة بوضع مسلسل غالب درويش نسخة مسلسل مونك الامريكي الشهير في الساعة 8:00 مساءاً قبل مسلسل الانتقام بساعة لكن هل نجح هذه الاستراتيجية مع الاسف لا لانه مسلسل غالب درويش جاء بمركز ال22 في التوتال ومسلسل الانتقام في المركز ال3 وبمل أن توقيت القديم كان أفضل لمسلسل غالب درويش الذي هي من المسلسلات الذي يستغرق ساعة واحدة للحلقة لانه كان متقدم في الAb
الخبر من تحليل الصحفي : أنيل كولداش..
.. ANIL KOLDAŞ / TELEVİZYON GAZETESİ

Доколкото си преведох с  google  според анализа на журналист Anil Koldash/ TELEVİZYON GAZETESİ / това е направено  Joy   защото рейтинга на нашия сериал в АВ група застрашително се изравнява с този на Вълците ... box

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 23:00 от dai4e

# 614
ПРИВЕТ,МОМИЧЕТА! wavey wavey wavey

Дива,Дайче Hug Hug

Къде сте,момичета?
Да не забравите,че утре е четвъртък. Laughing

Арабките след дъжд качулка са публикували превод на репликите на пърия фрагман на английски,но с моите нищожни познания и гугъл установих,че почти всичко е както вече го знаем благодарение на Хелън и Дива.

Всъщност търсех резюмето,защото гугъл се справя доста добре с арабските червейчета. Почнах да си го редактирам,но се отказах,защото се оплетох. Все пак се разбира повече от предишното.

Скрит текст:
Обобщение на пръстен (27), специално за нашата *' ¨` * Моля, не се транспортира, без да споменава името на нашия отмъщение - İntikam - يتفاجئ всеки работещ внезапно аура и баща му, Darren - След години на виждане Aamor местоназначението на майка си, или да покаже истинската си самоличност или скрий да продължи да отвърне на удара и значението на това решение относно обща верен становище - разказва Aamor че нейната майка, много сериозен и трябва да се притесняват от тях и те трябва да му се доверим повече от това, тя е била в интимни отношения Балай Pei което поставя под въпрос Други към него - Darren все още интензивни грижи и действия хале ненормално прави нещо за вземането на детето и когато хвърли Aamor внимание на детето открива, че не е Besieged Hospital - Media преследва Haakh поради злополука Darren, които са настъпили в дома си - и разбира Emery, така и Jamery че всичко, което се случи, беше, защото от търсеното Haakh за мемоарите си, само с Celik - Darren подобри и излезе от болницата били върнати на детето - разказва Aamor, че има някой, подправяне на книги на стария, наречена Тигър и трябва да им се осигури кажа Hakan така - Aamor следи действията на майка си за Darren المعتقده тя дъщеря си и засегнати بحديثها него - под Aamor с майка си за първи път от дълго време и да се ангажират в диалог с дъщеря си и връзката им с мъжа си само - с подкрепата на Asli и يوجها който използва интелигентност, за да бъде по-добре от сегашното им състояние чрез получаване на тези бележки - Haakh تتفاجئ появата на баща си Aamor отново и тя все още е жив, и там се говори сред тях и го слагат под забележителностите - Автор يتواجة с Darren Съмняваше не е реално дъщеря на Адел е много близък достъп до истината и представлява нова заплаха да разкрият идентичността Моля * Да не се транспортира, без да споменава името на нашия http://www.facebook.com/Intikam.By.Sarah

Нещата,които съм оцветила ми наравиха впечатление. С голяма доза фантазия от първото разбирам,че Хале ще се опита да открадне детето,вероятно затова Рюзгяр е толкова бесен във втория трейлър. Второто пък ми се струва,че означава,че някой /вероятно появилия се отново Сечкин Ъшък,който има сметки за уреждане/ подозира или е разкрил за размяната на момичетата и представлява опасност.
Дива,къде си? Идвай,че почвам да си измислям от безсилие. Hug

Хубава вечер!

П.П. Дайче,писали сме едновременно.
Нещо не съм наред днес,това как го разбираш ти?
Ами то е добре да се доближим до Вълците,това е сериал ветеран,който се изръчва 10-11 години и си има верни фенове. Ние дори ги минахме веднъж в първи сезон.

Сега се сещам,че преди няколко дни прочетох нещо пак при арабките. Пишеше нещо за рейтингите и за това,че през втори сезон поради многото нови дизита,нашият е спаднал. Ако правилно съм схванала пишеше ,че във връзка с това от екипа са взели мерки да засилят интереса на зрителите към втори сезон като са ангажирали нов сценарист,който е започнал работа от 27 епизод.

Общи условия

Активация на акаунт