момичета помогнете ми в избора на годежен пръстен

• 24 308
  • 124
  •   1
Отговори
# 45
За номер 2 съм Peace

# 46
  • където мечтите се сбъдват
Виждам,че доста момичета дават предложения за пръстени,които не са с диаманти.Не прави тази грешка!Несериозно е някак.Ако нямаш големи възможности,по-добре камъка да е малък,но да бъде диамант  Peace

# 47
Какъвто и да е той, ако е подбран и подарен с любов - хубав ще е и обичан.

Иначе Как' ти  Сийка хубаво ти е казала - агент провокатора му е майката  Peace

# 48
Е такава препоръки пък като прочета... ooooh! Ми ако момчето работи за 600 лв на месец, дали ще може да си позволи "да не прави грешката" да купи пръстен с камък, различен от диамант при средна цена от 1500 лв за карат при диамантите, м?!

# 49
Виждам,че доста момичета дават предложения за пръстени,които не са с диаманти.Не прави тази грешка!Несериозно е някак.Ако нямаш големи възможности,по-добре камъка да е малък,но да бъде диамант  Peace

Защо Thinking Това ли е най-важното newsm78 Сериозно питам.

п.с не ме линчувайте де ,ама чак пък: Не прави тази грешка!?

...........

да допълня и отдъхна,че и други смятат ,че не е грешка,ако не е диамант.Пфууу отдъхнах,няма да съм разпната Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 12:34 от sparkling eyes

# 50
Така, така.
И аз това питам - това ли, аджеба, е най-важното?
Пръстена да е с диамант?
 newsm78

# 51
Ей,момче,взимай пръстена,който ти легне на сърце  Peace Голяма работа,че не е с диамант Stop Само гледай да е добре прибран камъка,за да не закачат ръбовете дрехите Peace
Успех  bouquet Момичето ти ще се зарадва и бъде щастлива.Много любов и хармония ви пожелавам!

# 52
Не ме разбирайте погрешно,но все пак решението за брак не се взема от днес за утре.Нормално е един годежен пръстен да бъде с висока стойност,все пак това е жест на уважение към жената  Peace Дори и да работи за 600 лева,нищо не му пречи да започне да заделя за това,дори и година предварително,ако се налага.Нормално е да е така.Не мога да повярвам,че една жена би се задоволила с циркони!Трябва да си знаем цената  Sunglasses

# 53
Девойката повече ли ще го обича, ако купи пръстен, който не е с диамант??? Или диаманта е гаранция за вечна любов, безгранично щастие и много деца?

Хайде, няма нужда! И сребърен пръстен да е, а даже и тенеке, е важен жеста! Човека е решил, че това е жената на неговия живот, и желае да и го покаже. А дали пръстена струва 150 лева, или 15 000 лв, какво е значението?

Вие всички ли носите годежни пръстени с диамант? Аз ли съм единствената, която се е съгласила да се омъжи за човек, който не подарява диаманти?

# 54
Наистина е въпрос на възможности. Аз лично исках годежен пръстен с диамант, най-вече заради символиката, нямала съм претенции за големината. Най-важното обаче е да е нежен, красив и дамата да го хареса. Като форма на мен ми допада предложението на stefanel  Peace

# 55
  • София
Хубаво е жената да си знае цената, но и мъжът да си знае чергата. Не виждам нищо престъпно в това да подариш пръстен според възможностите си (сребърен и всякакъв), а пък бракът да продължи дълго и като се замогнеш, да подариш и нещо по-хубаво.

# 56
Не мога да повярвам,че една жена би се задоволила с циркони!Трябва да си знаем цената  Sunglasses

Каква ти е цената? Само един диамант ли? Ех, аз пък си мисля, че съм безценна  Wink

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 13:01 от *Desita*

# 57
Ако човекът е със скромни възможности (в което, апропо, няма нищо лошо или срамно), най-голямата глупост и грешка, която може да направи, е да влезе в дългове - първо за годежен пръстен с диамант, а после за скъпа-прескъпа сватба и сватбено пътешествие до Малдивите например Naughty

Това са интимни моменти, които е важно да са изпълнени с искреност и топлота, а не да се ръководят по хитовите за момента трендове, привнесени от Холивудските филми и чиклит-бози.

# 58
Не ме разбирайте погрешно,но все пак решението за брак не се взема от днес за утре.Нормално е един годежен пръстен да бъде с висока стойност,все пак това е жест на уважение към жената  Peace Дори и да работи за 600 лева,нищо не му пречи да започне да заделя за това,дори и година предварително,ако се налага.Нормално е да е така.Не мога да повярвам,че една жена би се задоволила с циркони!Трябва да си знаем цената  Sunglasses
Мила stefanel, когато моят мъж реши, че иска аз да съм неговата жена и майка на децата му, бяхме толкова бедни, че пръстен изобщо нямах. Успяхме само да си купим халки от 8К, която той между другото не е свалил от пръста си откакто му я сложих в деня на сватбата ни, пък се обичаме и уважаваме вече 24 години! Много пръстени получих в последствие, веднъж като му казах, че навремето като се оженихме нямах даже пръстен, без да го упреквам за това, той ме хвана за ръката и в 18,30 малко преди да затвори магазина, ме заведе и ми купи три златни пръстена! И все пак не пръстенът е фактът, който ще направи една връзка здрава и ще внесе обич и уважение в нея! А цената си я знам - за мъжа, когото обичам аз съм безценна, защото и той ме обича.

# 59
Не мога да повярвам,че една жена би се задоволила с циркони!Трябва да си знаем цената  Sunglasses

Каква ти е цената? Само един диамант ли? Ех, аз пък си мислех, че съм безценна  Wink
Това беше добро,наистина  Laughing Сега сериозно.Знам,че звучи материалистично,обаче живота не е само красиви залези,трябва да има и какво да се яде.Един мъж,който е решил да създава семейство трябва да бъде опора на това семейство,да може да се грижи за него,да го издържа.Трябва да може да построи дом,а жената да го одухотвори и изпълни със съдържание.И всичко започва от годежния пръстен.Затова казвам,че е несериозно да бъде с циркони.Така трябва да бъде.Друг е въпроса,че в България всички сме бедни и сме масово с ниско самочувствие и се подценяваме.

Общи условия

Активация на акаунт