момичета помогнете ми в избора на годежен пръстен

• 24 308
  • 124
  •   1
Отговори
# 60
За мен по-важен е начина по който ще го подариш.Бъди различен от другите мъже и действай така, както мислиш, че ще й хареса.Това с диамантите са абсолютна снобарщина.
Щях да се омъжа за Милото, дори ако беше направил пръстен от станиол.
Има ли жена, която ще откаже брак на любимият, защото пръстена не е с диамант?
Ако има- много жалко за нея, но пък той ще бъде късметлия.

# 61

Това беше добро,наистина  Laughing Сега сериозно.Знам,че звучи материалистично,обаче живота не е само красиви залези,трябва да има и какво да се яде.Един мъж,който е решил да създава семейство трябва да бъде опора на това семейство,да може да се грижи за него,да го издържа.Трябва да може да построи дом,а жената да го одухотвори и изпълни със съдържание.И всичко започва от годежния пръстен.Затова казвам,че е несериозно да бъде с циркони.Така трябва да бъде.Друг е въпроса,че в България всички сме бедни и сме масово с ниско самочувствие и се подценяваме.

Ми ако останеш стара мома, кой ще ти построи дом, ако мама и тате и те не са се погрижили?Питам хипотетично.

# 62
  • където мечтите се сбъдват
Виждам,че масово не споделяте мнението ми за годежните пръстени  Shocked Ами,не знам какво да кажа,освен,че е много лесно да си мъж в България  Laughing

# 63
  • Бургас
Виждам,че масово не споделяте мнението ми за годежните пръстени  Shocked Ами,не знам какво да кажа,освен,че е много лесно да си мъж в България  Laughing

Споделяме, споделяме  Laughing Laughing Laughing

# 64
Виждам,че масово не споделяте мнението ми за годежните пръстени  Shocked
Ами скоро не бях чела нещо толкова безумно, да не го нарека по друг начин! Shocked

# 65
  • град-държава

Всичко е въпрос на отношение. Пръстенът, предложението, намеренията и т.н., човек изхожда и прави нещата според отношението си. Бракът не е цветя и пози. Има отношение, което просто не заслужава да.

# 66

Всичко е въпрос на отношение. Пръстенът, предложението, намеренията и т.н., човек изхожда и прави нещата според отношението си. Бракът не е цветя и пози. Има отношение, което просто не заслужава да.

Не  разбирам...Отношение е когато ми подарят пръстен с диамант, или да не държа на тези подробности?

# 67
  • град-държава
Разбирай, както искаш.
Един мъж купува камъни, когато иска да предложи брак на любимата жена, друг ѝ бие два шамара и я краде, трети свива станиолчета и т.н. Въпрос на отношение.

# 68
Много боляло като се пада от високо...

# 69
На мен 1вият пръстен ми харесва най-много.
Не мисля обаче, че с пускането на тази тема ще си помогнеш особено, най-много повече да се объркаш. Вкус приятел няма и съответно мненията ще са доста противоречиви. А и лично мое мнение е, че годежният опръстен не е само форма и изработка, той е и отношение и избор от страна на мъжа. Вземи този пръстен, който най-силно усещаш и си представяш на пръста на любимата. Успех   bouquet

# 70
Това беше добро,наистина  Laughing 1. Сега сериозно.Знам,че звучи материалистично,обаче живота не е само красиви залези,трябва да има и какво да се яде. 2. Един мъж,който е решил да създава семейство трябва да бъде опора на това семейство,да може да се грижи за него,да го издържа. 3. Трябва да може да построи дом,а жената да го одухотвори и изпълни със съдържание. 4. И всичко започва от годежния пръстен.Затова казвам,че е несериозно да бъде с циркони.Така трябва да бъде. 5. Друг е въпроса,че в България всички сме бедни и сме масово с ниско самочувствие и се подценяваме.

1. Съгласна съм, че финансово нестабилен човек трудно ще направи основите на здраво и сплотено семейство, но съгласи се, че не ядем диаманти. Не можеш да ме убедиш, че диаманта е гаранция за безоблачно стогодишно щастие. Дори и мъжа сега да има възможност да купи диамант, каква е гаранцията, че ще бъде така цял живот? Житейски случки има всякакви, не само в България. Би ли се развела с мъжа си, само защото в определен етап от живота си не може да ти купува диаманти?
2. Явно само аз не разбирам защо част от жените очакват мъжа им да ги издържа цял живот, в замяна на което да му раждат деца.
3. Тук считам, че си гледала много филми и/или чела приказки.
4. Всичко започва от момента, в който те вече не се възприемат като самостоятелни единици, а като двойка. Поне според мен  Wink
5. Да, в България масово народа е на ръба на оцеляването. Но и годежния ми пръстен да не е с диаманти, нито съм с ниско самочувствие, нито се подценявам. А още по-малко пък бих казала, че не обичам съпруга си, защото не ми е купил диаманти. За мен е важно това, че всяка вечер сме тримата заедно /с детето/, уважава ни и се грижи за нас /материално и морално/.  Люовта не се изразява само с диаманти, има и други начини да покажеш на човека до себе си, че е значим за теб.

P.S. Стефанел, ти щеше ли да се омъжиш, ако човека "Х" ти беше купил пръстен с циркони?

# 71
  • Варна
Въпросът не е в диаманта. Въпреки, че в него няма нищо лошо.
Ако един мъж още в началото на съвместния живот не може да се напъне и да подари пръстен, който да е достоен за избранницата му /това с трите заплати беше споменато много на място/, какво би могла да очаква една жена впоследствие? Мъжът трябва да демонстрира амбиция, стремеж да достави радост, колкото и да му струва това. А любовта е безценна.
Оскърбително е отношение, което ти показва, че можеш да се задоволиш с нещо малко, дребно и незначително. Мда, някои се радват и на букет цветя веднъж годишно. За да не се разглезват.

# 72
  • където мечтите се сбъдват

Би ли се развела с мъжа си, само защото в определен етап от живота си не може да ти купува диаманти?

Не,не бих.
Дори и да ми беше подарил пръстен с циркони,пак щях да се омъжа за него,обаче щях да бъда малко разочарована  и щях да се опитам някак постепенно и ненатрапчиво да му подскажа и покажа какво трябва да бъде отношението към една жена,щом собствената му майка до момента не го е научила.Това при условие,че всичко останало е шест.Тук изключвам случаите,когато се женят млади,влюбени и загубени 20 годишни пешлемета с по една риза на гърба си.Говоря за големи,зрели хора  Peace

# 73
  • София
имам нейн пръстен който го откраднах  и тя си помисли че го е загубил премерих го с една таблица и излезе 22 размер  по европейски стандарт а във българия трябва да е 62 размер

Грешно си измерил пръстена. 62 размер по български стандарт е мъжки размер.

Имай предвид, че годежният пръстен се носи на безимения пръст. Пръстенът, който си "откраднал" на кой пръст го носи приятелката ти?

# 74
      http://moebiju.com/razmer-prusten        тук премерих пръстена   

http://silverunicorn.org/forum/index.php?topic=59.0       тук видях как e v bg

приятелката ми тежи 46 килограма   височината и 168         

на кой пръст го носи това не съм забелязал   

Общи условия

Активация на акаунт