момичета помогнете ми в избора на годежен пръстен

• 24 308
  • 124
  •   1
Отговори
# 30
  • Ямбол
1 или 3(в бяло злато).  Peace Аз харесвам бяло злато,сребро и платина.Жълтото ми иде кичозно.

# 31
  • където мечтите се сбъдват
Не ми допадат много изброените.Аз лично харесвам годежни пръстени от типа
http://www.diamondsforever-bg.com/Articles/JewelryDetails.aspx?id=755&jsID=
Ако трябва да избера един от посочените,обаче е номер 2  Peace

# 32
# 33
Младеж, не стават така тия работи.  Laughing
Няма гаранция, че каквото и да изберем тук, че се хареса и на твоето момиче. Пък да носи пръстен, който не харесва, за да не те обиди... Абе, гадно си е.
Трябва ти агент-провокатор. Приятелка, сестра, майка... Някой, който ѝ познава вкуса, а може и да са разглеждали заедно пръстени, де да знаеш. А ако не са, да я подтикне да разгледа я витрината на магазина, я някой каталог...
Даже неособено близка съседка може да свърши тая работа - да я покани на кафе и уж случайно на масата да има каталог с пръстенчета. И от лаф на лаф...
Успех и дано избереш най-прекрасния (за нея!) пръстен.  Grinning

# 34
  • на брега на морето
Първият ми хареса.
Бих избрала овална форма.
Пожелавам ти много щастие с девойката  Grinning
И не пропускай да го прочистиш енергийно. Нека Пънки се изкаже, тя е спец.

# 35
  • град-държава
От предложените нито един не ми хареса, което не означава, че нейният не е между тях.
Не познаваш ли предпочитанията ѝ поне малко, предполага се, че би трябвало след като сте на такъв етап.
Изненадата от кутийката не винаги се оказва най-приятното изживяване, но определено най-сигурният начин една жена да носи пръстен, който обожава, е когато същия избере нея.

# 36
Единственият сигурен начин да и хареса,  е да я заведеш да си го избере, което не е приложимо в 99% от случаите.

Аз лично харесвам нещо от този тип /при положение, че не държиш камъка да бъде диамант /примернo//:
http://www.uvel.bg/bg/big_kat.php?id=P1553
http://sara-trade.bg/eshop/index.php?route=product/product&p … ;product_id=41830
http://sara-trade.bg/eshop/index.php?route=product/product&p … ;product_id=41847

А от предложените от теб- най-много ми харесва №2.

Но бих ти препоръчала да не купуваш онлайн, а да отидеш на място в някой магазин. Защото никой фотограф не може да даде гаранция, артикула съответства на 100% с този на снимката.

И от личен опит споделям, че е по-добре пръстена да не бъде със стърчащи камъни, тъй като се закачат в дрехите. Моят годежен пръстен е такъв, което наложи после да го давам за поправка.

# 37
  • София
Моето предложение е това. От другите предложения ми хареса това на Бижу. Тези от първия пост не са мой тип, което не означава, че на девойката няма да й харесат.

# 38
  • на брега на морето
И от личен опит споделям, че е по-добре пръстена да не бъде със стърчащи камъни, тъй като се закачат в дрехите.

Да.

# 39
  • Бургас
От посочените- 2 е и моят избор.
Но не го купувай онлайн, не рискувай с толкова важна покупка.

Защо не разгледаш и сапфирите?

ПП. Ако имаш възможност, недей да купуваш цирконий. Годежният пръстен се предполага, че ще го носиш доста време и си заслужава да е качествен.

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 10:18 от KpucaHa

# 40
# 41
  • Galaxy 13197853088
Пак размисли дали да се жениш.
прочети една торба теми от тук и
току виж вземеш нова въдица.

# 42
И не забравяй правилото, че годежният пръстен трябва да е на стойността на поне три месечни заплати  Wink Не купувай евтини камъни без никаква стойност.
Хареса ми предложението на Богиня - изчистено и класическо  Peace

# 43

ПП. Ако имаш възможност, недей да купуваш цирконий. Годежният пръстен се предполага, че ще го носиш доста време и си заслужава да е качествен.

Правят ли се пръстени от Цирконий? Не съм срещала, освен ако нямаш предвид камъните да не са циркони, които всъщност не са чак толкова лош избор Wink Въпрос на вкус и възможности  Peace

# 44
  • Бургас

Правят ли се пръстени от Цирконий? Не съм срещала, освен ако нямаш предвид камъните да не са циркони, които всъщност не са чак толкова лош избор Wink Въпрос на вкус и възможности  Peace

Хахаххаха, факт, винаги съм си мислела, че е цирконий Simple Smile Ето, нещо ново научих днес, благодаря Simple Smile
За мен са лош избор за годежен пръстен, въпрос на разбирания. Цирконите (гледай как бързо се уча Wink) са ми за дребни ежедневни подаръчета...

Общи условия

Активация на акаунт