Кръщенета, прощъпулници, рожденни дни, СЕПТЕМВРИ предвещава много празнични дни!

• 47 837
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Алоха момичета  tongue sohappy Mr. Green

Време нямам ... ама знаете защо  Mr. Green
Честито на патерици на всички рожденици Blush Живи и здрава да са - това е най-важното  Hug

Сега по темите да се изкажа и аз  Mr. Green
Къпим го все още всеки ден, но и аз мисля да разредя вече баните като застуди. Принципно сега на седмицата мием два пъти косата на голяма баня /в коритото/ Mr. Green и всяка вечер на малкия душ /тоест на слушалката / Mr. Green Дупе задължително всяка сутрин и евентуално ако не правим вече баня задължително и вечер. Кога беше захладняло много се сещам чак му посиня устата една вечер след баня  Crazy Та така де ... скоро вече по икономично ще я караме  Joy

Зори ... ние за това минаваме тази зима на камина, че дооооста ще ми е трудно да го задържа в спалнята малкия  ooooh! пък да отопляваме две стаи с климатик ще е дооооооста солено  Money
Виж сега ... не се притеснявай много ... просто палиш колата и идвате с Ники у нас на топло  Mr. Green

Данаека ... що не си поговорите на 4 очи с твоето свеки ... ей така Shocked Shocked и да се разберете кой какво и т.н. Виждам, че доста те дразни, а това не е добре както за теб, така и за детето. Не, че ще можеш да я промениш жената вече на тези години, но все пак сте възрастни хора и трябва да се разберете. Обясняваш и най-човешки, че все пак има дете в къщата и трябва да се съобразява с това. Ако не иска, то поне да не пречи  Peace

Днес да ви кажа бях сама и успях малко да си отдъхна  Crazy Пратих си мъжете на село, а аз си посвърших някой неща вкъщи, че чак и пренаредих и резместих мебелировката в хола  hahaha малко разнообразие да има  Mr. Green

общо взето май това беше ... айде лека и мека и до нови срещи  Hug

# 586
  • shumen
Фейт,опитвала съм се да говоря с нея,ама не възприема и това си е.Тази вечер пак започна да чука и излезнах и и казах като човек да спре,а тя напук още повече.Добре,че ММ го няма,че щеше да и изхвърчи касетката с орехите на боклука.Незнам тези дни ако завали как ще е търпя по цял ден вкъщи без да се караме.Днеска заради нея на обяд затворих вратата на стаята,но детето пак не можа да спи и накрая излезнах с него и се наспа навънка,макар че вече е хладно и не ми се иска много.То затова пролетта по цял ден бяхме навънка,че да спи,иначе всеки се спасява сам.И на мен не ми е кеф да го гледам как плаче,а на нея хич не и пука.Опитвала съм да и го оставям и го намирам ревящ като се върна и затова вече съм навсякъде с него.

# 587
Много е лошо две поколения в една къща, ама понякога няма начин. Данаека явно няма да се разберете със свекито......Обаче нека не забравяме, че някой ден и ние ще бъдем свекърви.... дано тогава си спомним нас какво ни е дразнило и да не правим същите грешки.
Фейти - ти преди топлила ли си се на такава печка???? И оооооо даааа ще дойдем да видим новото разположение в хола.
Ние днес варим лютеница на село Party

# 588
  • Бургас
Ще правим прощъпулник.  Laughing
От вчера Цвети прави сама няколко крачки,но днес направо ме уби. Ходихме на разходка,прибрахме се и аз съм в кухнята,за да и правя яденето. Баща и я гледа в хола. По едно време я чух че идва,но си мисля че баща и е след нея,за да я задържи, ако се катурне. Да,обаче в един момент само чувам как мъжа ми казва Въйййй  Mr. Green и скача от компютъра. А тя нашата мацка си върви сама. Изминала е разстояние от 4-5 метра Simple Smile . Дори си носеше и любимото мече,което е горе долу колкото нея Simple Smile

Ние също се топлим на дърва. Много бързо се топли,освен това апартамента ни е с изолация и през деня не палим печка, поддържаме 22-23 градуса. Палихме я ,когато мъжа ми се върнеше от работа към 17 часа .

# 589
Фейти - ти преди топлила ли си се на такава печка???? И оооооо даааа ще дойдем да видим новото разположение в хола.
Ние днес варим лютеница на село Party

Мдаааа  Mr. Green колко дърва съм пренесла  Whistling
Определено топлото няма нищо общо с климатика  Heart Eyes

# 590
Честито на рождениците ни!
Лина, честито ѝ на вас! Ще чакам снимки от събитието! Вече може да ходиш  без коланчето. Как сте? Аз откакто се прибрах вкъщи нищо ми няма, само гласа ми е сменен. Дано не съм ви заразила Praynig.
Вече  два дни пренареждам дрехите вкъщи. Сега обаче съм много доволна изчистено, изпрано и наредено. Само дето манджата свърши, ама сега ще се захващам и с нея.

# 591
Здравейте момичета, разписвам се набързо да ви уверя, че не съм ви забравила. Честити рождени дни на малките ни съкровища. Нека са живи и здрави и много засмяни.
Ние вече по-често ще се задържаме вкъщи и ще имам време за форума или поне се надявам  Simple Smile
Още не ходи сама. Пуска се, прави 10-тина крачки сама, но залита и не е много устойчива.
Да ви се оплача започна много да се сърди. Като иска нещо и започва да пищи, а ако не го получи се тръшка на земята. Не знам как да се боря с този инат. Не искам и да си представям, че и моето дете може да е от тръшкащите се по улиците.

# 592
  • Пловдив
Здравейте мами,тези дни нямах време за форума,затова сега да честитя на патерица рождения ден на Калина и Калоян и на всички бебета родени тези дни. nbirthday.
Желая им безброй мечти красиви и много мигове щастливи! newsm67
Благодаря на всички за хубавите пожелания за Ива-Мария днес мина и големия празник.
Светото кръщение и официалното празнуване на 1-я рожден ден.Беше прекрасен слънчев празник изпълнен с много емоции,щастливи и незабравими мигове,с лъчезарно настроение и малко плач в църквата при топването във водата и във ръцете на попа.Вече си имаме още едно християнче.
Желая и винаги да носи вярата за любовта и доброто в себе си и нейния ангел пазител да бди винаги над нея.
Зори ние Ива-Мария от първия и ден я къпем в банята във ваничката и но не поливаме с канче а направо със слушалката на душа,но с по слаба струя на водата.И понеже банята ние малка и вътрешна без прозорец,никога не сме я отопляли,макар и да е било хладно през зимата.За баткото пренасяхме ваничката му на топло в спалнята,но го изнежехме и вечно ми боледуваше.Сега се опитвам да не повтарям грешки които съм ги отчела в течение на годините,и Ива-Мария повече ще я калявам,дано е по здраво дете.Апартамента ни е малък и го топлим целия без банята и коридора.Тази зима ще я къпем през ден и косата,а дупето всеки ден.Тя вече рядко ака на памперса 7 от 10 пъти е във кукото.Като разгледам снимките от празника ще кача някоя в албумчето.Лека и спокойна вечер.

# 593
Здравейте  wavey Изчезнах временно, но малката ми се разболя и нямах време за компютъра. Всичко започна след ваксината в понеделник. Във вторник беше със сополи и кашлица, а от сряда с повръщане и разстройство - беше ужасно, два пъти бяхме при педи  Sad Днес е по-добре, хапна си с охота и имаше само 1 пълен памперс, дано се оправя вече  Praynig

Ох, ставам, че се размърда нещо - надявам се утре да имам време да прочета пропуснатото и да се включа. Лека  Hug

# 594
Ехеее, Лина - да кажеш какво е хванала малката на прощъпулника!  Flutter

# 595
Здравейте Hug
Влизам да се похваля, че имам вече ходещо човече  newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 От 3 дни не се спира в нас. На вън още ме е страх да го пусна абсолютно сам. Но за сметка на това в нас е като линейка  Joy Joy Joy Joy Мислех днес я мятам питката, но гостите, които ще чакам бяха извън града и дори не знам дали ще се класирам и за другата неделя  Crossing Arms Но важното е, че Пламката е стабилен и   animal037, е от време на време се измаря и тупва, но вече ходи  Mr. Green
Танева, ще чакаме снимки  Mr. Green Утре се надявам да попиша повече по темите, отивам да почивам ,лека вечер !

# 596
  • shumen
Добър вечер!
Честит рожден ден на днескашните ни рожденици.Да са живи и здрави и да радват цялото семейство.
На всички болни да оздравяват бързо.
Честито и на проходилите Плами и Цвети.
Дени днеска беше голям киселяк и имаше малко Т.Май ще ни излиза зъб и снощи почти не спа,но днеска му дадох Панадол и го намазах следобяд и си поспа.Вечерта заспа в 21.00 още и ще видим до кога ще спи утре.
Лошото е,че сега вали,а утре сме на бебешки рожден ден сутринта и дано спре,че иначе незнам как ще сложа дъждобрана на количката,че сложа ли го се започва рев.

# 597
  • Пловдив
Всички болни дечица бързо да се оправят.Ние днес сме на ДК и ще ни бият и ваксината.Дано после сме добре.
Лина да кажеш какво е хванала Цвети на прощъпулника.
Поколоко честито проходило Пламъче,да са ви стабилни и бързо тичащи крачетата.И на Цвети също.
Качих малко снимки от парка с децата,но ги снимахме две по две че всеки ходи вече на където му хареса и трудно се събират за снимка.В албумчето номер 5,а от празника ще кача утре че вече съм гроги.Лека и спокойна нощ на всички.

# 598
Добро утро , очакват ни прекрасни дъждовни дни и по този повод , поднасям подходящо кафе  Heart Eyes

Честито на проходилите Цвети и Пламен , да вървят винаги напред следвайки мечтите си !
Честито кръщение и на Ива-Мария, да е много здрава и щастлива и да си има едно прекрасно ангелче, което винаги да бди над нея !

На болните бързо да оздравяват и повече да не боледуват  Hug

Данаека моя Тони пък му харесва под дъждобрана, аз два пъти съм го слагала , но определено не му пречи  Heart Eyes дано и Дени да свикне  Simple Smile

# 599
Добро утро и мен в този така гаден и мрачен ден  Tired
Малкия от сутринта е крив, че не го извеждам и направо не ми се мисли зимата как ще е  ooooh!

Честито на проходилите, честито и на християнчетата ни  Hug
Да не забравя и рождениците ни да поздравя  Hug

Миленита .. няма според мен дете, което да не се тръшка  Mr. Green Период е и според мен начина на говорене и възприемане вече от тяхна страна ще си покаже как ще тръгнат нещата. Пламен също се тръшка като идем в някой магазин и направо се изнервям  Crazy Надявам се силно, скоро това да отмине, че иначе в магазин няма да ходи  Mr. Green

Нуб ... готвиш ли се за големия ден  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт