Кръщенета, прощъпулници, рожденни дни, СЕПТЕМВРИ предвещава много празнични дни!

• 47 840
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
  • shumen
Честит рожден ден на рожденниците на мама Лъки и мама Мравка.Да са живи и здрави и все така да радват всички.
Тета,позната беше взела Данонино за малкия като и отказа мляко,но като прочетохме какво пише на етикета каза,че тя си го е яла.Дори в нета чела,че се дава на деца на 3 годинки.Аман от кадърни доктори.
Аз засега да не викам дявола сме добре.Всички мами с деца около нас изкараха де що вирус има,а ние се опазихме.Дано и занапред сме така.В Понеделник сме на бебешки рожден ден на едно мониченце от нашата група,но лошото е че го дават да вали и студено и ще сме вътре в заведението сигурно.Много ни се искаше да сме навънка,че на нашият си изкарахме супер,но ако вали няма как.Сега като се заредихме всеки месец до февруари имаме по 2 рожденика,че октомври са и 3-ма.

# 571
 Mr. Green taneva и Мели е така - само силиконовите ластици издържат по-дълго на главата. След време и тях маха - скубе се, но ги сваля
Ходих с нея и за кръв и урина - добре е хг - 123
И аз качулки й мятам ако съм й облякла дреха с такава
Аз се разбрах с педи да отложа за след 3 месеца тази ваксина за шарките. Със синфлорикса нямаше реакция - добре че се сетих да си дам туя.

# 572
Привет!
Лелелел Никола направо ми спира тока  newsm57 направо ми ида ей сега с него да лапам бибирона smile3504 и да захърквам.
Тета - направо като те чета с тия доктори- УЖАС. Ти винаги ли се допитваш и до двамата. По принцип рядко има 2-ма доктори на едно и също мнение. Аз лично на твое място бих се объркала доста.
Честит рожден ден на малката Принцеса Мила
На Ива-мария й честих лично Р.Д.-то Whistling даже и се почерпихме Mr. Green

# 573
  • Бургас
Честит рожден ден на малките сладури. Да са живи и здрави! С лекота да постигат успехи в живота!  bouquet

# 574
Здравейте  Heart Eyes
Днес правиха на Тони професионална фотосесия  Heart Eyes със снимки ще се хваля другата седмица  Simple Smile

Честит рожден ден на Ива - Мария на мама Танева и на Мила на мама Лъки , да растат здрави  и щастливи, много умни и красиви , да се гордеят с тях мама и тати !!!

# 575
  • shumen
Зори не си само ти така.И аз вече вземам давам,ама сега се започва.Другата седмица до вторник-сряда го дават да вали и ако познаят това дребното ще ме побърка в нас.Лошото е,че не съм и шофьор и в мола не може да отидем,а с такси ми излиза солено.
Честит рожден ден на Ива-Мария.Да е жива и здрава.
Нубче,честита фотосесия на Тони.

# 576
  • Пловдив
Здравейте!След цял ден хай маносване стигнах до компа да ви почерпя виртуално,някои успях и по мъничко реално. newsm38 cook beer3
Вече по това време тъкмо се местих в залата да раждам-родих я в 23 и 25 минути,хубави спомени ме обземат,и как бързо мина тази година.
Искам на моето прекрасно дете да пожелая да е много здрава,да е много упорита,за да следва мечтите си,много смелост за да ги осъществява,много търпение за да ги постига и много любов за да дава смисъл на всичко това.
Честит рожден де и на другите рожденици на мама Лъки и на мама Мравка,крепко здраве и щастливо и безгрижно детство.
Нуб страхотна картичка,да ме научите и мен как ги качвате тези красиви торти и картички че нищо не вдявам.
А нашия подарък от Ива-Мария за нас беше че днес започна да се пуска в парка и да се задържа права на едно място,кото видя как ходят Плами,Нико и Ивчо и събра смелост.Вечерта с Ваяна се задържа за още по дълго та батко и дръпна едно клипче,но кога ще се престраши да тръгне сама не се знае.В 22 часа беше грохнала от умора и заспа за 3 минути.Снимки в Неделя като правим кръщенката и официалното празнуване на РД.

# 577
 Hug
ЧРД на Мила и  Ива- Мария!!!

# 578
Честит рожден ден на Ива-Мария и Мила  bdbaloni hbday happy bd
Желая им здравето на скалите и дълголетието на орлите. Да бъдат обичани и щастливи деца и да следват мечтите си   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 579
Да си сверя часовника - вие всяка вечер ли къпете децата. Ники продължавам да го плацикам всяка вечер. Общо взето за тази една година не е къпан само 5-6 вечери. Мисля обаче със захлаждането на времето да разреждам баните. Да не говорим пък, като стане толкова студено, че се налага да включвам пак духалка в банята, тогава мисля да мия цялато тяло 2-3 пъти седмично, а през останалото време само дупето.
Вие как мислите да процедирате?
Много мразя зимата, даже ей заради такива дребни неща.... не ми се мисли и какво ще правим с отоплението тая година. Нико как ще го спирам само в 1 стая..... идея си нямам, пък да отопляме целия апартамент много солено ще дойде.....уффффффф
А какво стана с мама Даная80 и по точно с Мартин, не е писала отдавна, как ли се е развила при тях одисеята с алергиите. Дано всичко да е минало и детето си хапва вече от всичко.

# 580
Зори къпя Тони всеки ден и засега не мисля да спирам  Grinning за духалката не се притеснявай , ако я пускаш само за банята няма да ти изхаби повече от 2-3 лв. на месец и аз къпя Тони в банята и пускам духалка . За топлото наистина е кофти , че няма да може да топлите всичко, ние отопляваме навсякъде ама въпреки това пак не мога да стоя цял ден в къщи  Mr. Green

Днес Тони вече официално го записах в яслите и на 23.12. е първия му ден , не ми се искаше да го  давам така рано  Sad, но трябва да се връщам на работа ... надявам се да свикне лесно и да му се отрази добре  Simple Smile

Честит рожден ден на Калоян на мама Ина 78 и на Калина на мама mariya2709 , да са живи и здрави много щастливи , усмихнати и безгрижни !!!!

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 19:52 от nub55

# 581
 newsm59  Калоян на мама Ина 78 и на Калина на мама mariya2709 Много да са здрави!
  Зори, дупето и тялото  мия всяка вечер, а главата 2-3пъти на седмица. Разбира се има и моменти,когато сме се прибирали късно и тогава само дупето изплаквам.  В този период докато стане съществено студено, ще започна да мия само дупето, а тялото и главата 2пъти в седмицата. Стане ли качествено студено навън ,вкъщи става топло навсякъде и тогава няма да имам проблем.
 Нуб, последно знам че на Марти му позволиха да яде ориз. Данито, тогава търсеше някаква специална оризова каша. Дано скоро се включи.
 Мънички са ни дечицата, но като се наложи хубавото е поне,  че има къде да го оставиш. Дано Тони и дечицата ни,не се разболяват в яслата  Praynig

# 582
  • shumen
Добър вечер!
Честит рожден ден на днескашните ни рожденици.Да са живи и здрави и гордост за всички.
Зори-аз откакто захлади не къпя всеки ден вече,а през ден.Мия само дупето,а като се приберем ръчичките и личицето,че пипа навсякъде и иска да яде всичко де що намери.
За топлото- и ние топлим навсякъде,че моето в една стая не стой.
Ооф и да Ви кажа писна ми от несъобразителни хора и то вкъщи.Мама днеска каза,че е носила дреха да му баят,че много ревеше и се оказа,че е оплашен от човек вкъщи.Ама как няма като това чудовище свеки все го дразни да реве.Днеска той се заиграл,а тя го взима и му разваля играта.
Тази вечер пък тамън заспа и тя се рачука орехи ли,какво незнам и той пак с рев се събуди.
Незнам,но скоро пак ще крещя,че вече едвам е понасям.Иде ми да си взема детето и да се махна.Ама и на ММ не му увира главата,че сами се живее най-добре.Била ми в помощ,ама на мен такава помощ не ми трябва дето да пречи повече.
Фейт,как е Пламката?Нещо ми се губиш тези дни.

# 583
  • shumen
Ехо,къде сте всички днес в това мрачно време.Ние ходихме на разходка,а сега дребен спи и мама мисли и тя да полегне малко.После,ако не завали пак ще се разходим малко,че в нас не го свърта.Незнам,но тази седмица го дават да вали и какво ще го правя.

# 584
Честито на всички рожденици!  Heart Eyes

За къпането - вечер след яденето ако има сили я пускам в големия леген да си играе и я измивам. Косата вече по-рядко. А ако ме мързи или е много уморена - само лице, дупе, ръце и в леглото!

Общи условия

Активация на акаунт