СЕПТЕМВРИЙСКА мама се чеши по корема, дали и тя августинче няма да си гледа. №23

• 30 127
  • 726
  •   1
Отговори
# 525

Пете, ми те хората изпонараждаха ние докато влезем в 9ти месец. Айде отдъхваме вече  Peace и ще си чакаме реда.

А пък някои още и не сме влезли  Mr. Green ще си чакаме, какво да правим  Mr. Green Днес гладих разни ситни дрешки и преговарям с беболина да чака до края на другата седмица и после да се изстрелва... Да видим дали сме се разбрали  Mr. Green
  Mr. Green С теб голямо стискане и увещания му ударихме. Дали накрая на септември няма за друго да се молим  hahaha Че то историята и такива неща  е виждала.

# 526
Момичета, то и аз лежа цяла бременност за задържане, а като гледам съм почти до термин.

# 527
Привет мамчета!Пиша ви от болницата.Тази вечер към 5 прокървих.Казаха ми че имам 1 см.разкритие и ме приеха и сега чакам дано имам повече болки и разкритие.Ще пиша пак какво се случва.Дано родя и всичко да е наред..

# 528
radito22 стискаме палчета всичко да е наред Praynig

# 529
# 530
Radito, щом си вече вьтре, бързо и безболезнено разкритие и леко раждане!

# 531
Radito Стискам палци за леко раждане и сладко бебче  Hug

Точно беше позамряла темичката откъм нови бебенца.

ku4o Голяма бузанка, дано да папка добре и да спинка повечко  Mr. Green

Аз съм се проснала и лежа целия ден. И мен ме е тръшнал вирус, по-скоро настинка. Нощем ми е много горещо, потя се и после ми става много студено и мръзна. Резултатът е болки в гърлото и потичащ нос ooooh! Не знам вече с какво да се обличам и завивам.

Lulu25 Май не смееш да свикнеш със спокойствието, а  Mr. Green То и няма за кога  hahaha

# 532
radito22 стискам ти палци  Hug

# 533
  • Пловдив
Мая 191, ми то като се моткаме, гледай хората какво правят. Дзак-бак и хайде с бебе.  hahaha
Шамс, ти с тая твоята хлабава шийка, за 3 дни до девети месец проблем ли ши праиш? А??? Joy Joy Joy
radito22, всичко ще е наред!  Hug

# 534
Ради стискам ти палци мила , дано всичко мине бързо и лесно  Praynig Hug Hug

# 535
Ради, имаш стиснати палци и от Ноемврийската тема Peace Peace Peace

# 536
radito22, дано всички мине безпроблемно!!!! Peace

Нормално е да има затишие от към бебеоци. Септември още не е дошъл.  Mr. Green

Тази нощ не успях да спя. Будих се безброй пъти, местих се на дивана и обратно...... Tired Сега умувам, дали да не се върна в леглото. Може пък да си доспя  hahaha

# 537
 Добро утро!
 Ради , желая ти леко раждане и здраво и сладко бебче!
 Вчера си поръчах прахосмукачка и парочистачка в едно. Днес ще чакам да ми звъннат за да потвърдя и нямам търпение да си я получа.  Laughing
 За дрехите за изписването- мисля да съм с някоя от роклите, с които си ходя и сега. То нищо друго не ми става.

# 538
Благодаря ви за подкрепата!Вече съм адски отчаяна ,че изкарах цяла нощ тука и нищо,не ми се засилиха болките , биха ми късно вечерта спазмангол мускулно не са ме гледали 2 път ,а сега чакам да мине визитация да видим какво ще ме правят..Иначе още си кървя то егати и тапата дето падна..а това мойто бебе неще и неще  #Cussing out

# 539
Добро утро newsm46
Е, направо вече ми иде да се гръмна, не мога да спя и това е Cry заспивам късно с мисълта, че ще поспя до късно, ама уви, сутрин като часовникставам Whistling
Вчера и онзи ден попътувах малко, разходихме се, ама ме хващат страшни бодежи във влагалището и едни натиски отгоре, че направо не ми се върви Embarassed
Честно казано не остана много и вече се притеснявам, че всеки ден е деня baby_neutral
Големи симпатяги тия бебоци, чакам и нашата пухкавелка да се появи вече, да си я видя вече на живо, че ми липсва вече, явно съм готова и психически и емоционално за това, че и другия месец(октомври)ми почва сесията и ще имам да уча, все пак остана само тая година Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт