Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Кои са препоръчителните прахове за пране за бебешки дрехи?
Какви са препоръките за избор на дрехи за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Кои са препоръчителните прахове за пране за бебешки дрехи?
-
Какви са препоръките за избор на дрехи за бебето?
Участниците предлагат да започнете с 6-7 бодита с къс ръкав и 3-4 гащеризончета. Те също така обсъждат възможността за добавяне на допълнителни дрехи въз основа на нуждите на бебето. Препоръчват да не се купуват твърде много дрехи, тъй като размерът на бебето е неизвестен и вероятно ще получите подаръци.
-
Какви са съветите за грижа по време на бременност?
-
Какви са препоръките за подготовка за раждане и грижи за бебето?

Ами предния път силните ми болки почнаха от кръста.. дали е индикация незнам
Аз пък съм с някакъв летен вирус, разстройство , повръщане.. , направо кошмарна работа
И за капак, хъркам като старец
Да ви кажа , ражда ми се вече .., нещо много ми дойдоха неразположенията, даже вече не ме е страх, само искам да родя! От вчера съм в 9 месец.
,срах ме е кога и къде ще ме почнат болките....

, нооооо аз много държа да спи в креватчето си наистина само в безиходица ще допусна да спи при нас за това съм категорична иначе то е ясно, че за режим или друго нещо няма как да си правя планове. Безкрайно много държа на пространството си в леглото аз мъжа ми едва издържам там
Ох аз имам да гладя и да доизпера някои неща, но с този гипсиран крак нищо не мога да пипна. Свекито изобщо не искам да я карам да ми помага, че аман от остарелите и виждания от преди 30 години толкова нерви ще ми образува, че чак се замислям дали да не се насиля лека по лека сама. Преди две седмици искаше като изпрах да простира бебешките чаршафи на ръждавия простор на които тя простира
ЕЕеее незнам как стана.