СЕПТЕМВРИЙСКА мама се чеши по корема, дали и тя августинче няма да си гледа. №23

• 30 128
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Аз показвах ли ви Пумпалка  newsm78
И една снимчица на Дара от болницата   Heart Eyes
сладурче. Да ти е жива и здрава  Hug

# 511
 Душичка сладка!  smile3541

# 512
Моят синковец е кърмен на поискване, късно захранен, но бавно, постепенно и без боклуци и си спа при мен до 3.5 г., когато реши, че е голям и си иска стая. Сам обаче го беше леко страх, та сега е в помещение, свързано с нашата стая и другата учебна година, когато тръгва в първи клас, ще си има вече съвсем отделна стая, чието обзавеждане ще изберем двамата... Той се гласи вече. Та, Андреа, само да ти кажа, че пуснеш ли го в леглото докато не си реши само, няма излизане  Mr. Green Приготви си 2-3 години минимум търпение. Но пък мога да ти кажа, че имам колежка, гледа си децата по най-удобен за нея начин и в един момент и двете решиха, че ще спят при мама и тати, пък бяха големи вече, на по 4-5 години голямата и 2 малкият. И сега положението е трагично - тя спи с голямата в едната стая, а мъжът й с малкия в другата... Голямата е на 9 и не дава индикации скоро да излезе от леглото на мама... Та аз лично предпочитам моя вариант, струва ми се, че всяко дете си има нужда от близост в началото, пък после си иска независимостта постепенно. На ММ му идват леко авангардни идеите ми  Mr. Green неговите деца са по стар тертип гледани и голямото още си смуче пръста (12 годишен хайлазин). Но като разбра, че в моята система от него не се очаква да става и да джурка биберон посред нощите, почна да прегръща идеята  Mr. Green Засега сме се разбрали да прикрепи леглото на малката към нашето, за да мога да си я кърмя без да се разнасям като призрак из къщата... Подозирам, че беба ще се самонастани, ама всяко нещо с времето си  Mr. Green

Имаме ли новини от Лече и нейната падаща тапа?  Joy

# 513
radito22, при теб наистина малко е останало Hug Болката в кръста за индикация ли се приема?
Оф, надявам се наистина да е останало малко Simple Smile Ами предния път силните ми болки почнаха от кръста.. дали е индикация незнам  newsm78

# 514
  • Пловдив
ku4o, много сладка тази Пумпалка, особено на снимката в болницата ми иде да ѝ изям бузите. Ох...размечтах се.

# 515
Аз показвах ли ви Пумпалка  newsm78
И една снимчица на Дара от болницата   Heart Eyes
Ама каква е малка,сладка пумпалка,пу-пу
Сохо радвам се,че вече си добре.Гледайте се с бебчо,пък когато имаш възможност пусни и снимчици.
По повод гледането на бебета честно казано,не съм много привърженик на това бебето да спи при мама и тати.В началото,може би да,но след това.....нали все пак мама и тати също имат нужда от свои моменти  newsm78
Слънчев ден момичета  Hug

# 516
Здравейте мами  Hug

Брат ми ми беше на гости, заради това не съм се отчитала Sad Аз пък съм с някакъв летен вирус, разстройство , повръщане.. , направо кошмарна работа Sad От горе на това краката ми от вчера ужасно отекоха и освен на ММ джапанките нищо не мога да обуя  CryИ за капак, хъркам като старец  Crossing Arms  Да ви кажа , ражда ми се вече .., нещо много ми дойдоха неразположенията, даже вече не ме е страх, само искам да родя!  От вчера съм в 9 месец.

Кучо толкова е сладка тази малка принцеса  Heart Eyes Направо му идва на човек да я нагушка  Heart Eyes
Сохо много се радвам , че се включи. Звучиш много добре, предполагам и така се чувстваш. Винаги, когато имаш възможност се разписвай  Hug Много гушки на малката Мартина  Heart Eyes
Chochka честита рожба! Да ти е жива и здрава малката Александра  Hug

Това е от мен момичета, мисля да полегна малко. Hug

# 517
Честито и на Чочка малката принцеса  bouquet
Кучо,много сладка Пумпалка,да и нацелуваш бузките Heart Eyes
Аз планове за гледане не правя,то е ясно че беб ще е шефа Mr. Green.нещо много ми е мързеливо,да ви кажа вече не смея да излизам на далече Blush,срах ме е кога и къде ще ме почнат болките....

# 518
  • София
Кучо, страхотна е Дара Heart EyesРазтопих се направо, нямам търпение вече да видя и моя бебок Simple Smile

Сохо, ще очакваме включване от вкъщи, може и ти със снимчица на Мартина, да ни я представиш Peace

# 519
  • До морето :)
Ku4o, да я нацелуваш Пумпалка от нас.  Heart Eyes

Soho, важното е, че мина и замина. Чакаме снимки от изписването на Мартина.

Ние още сме 2в1, нямам търпение да дойде утре и да видим какво ще каже чичо Доктор.  Grinning

За възпитанието - в началото при нас Елена беше господар, но сега с две - няма да ѝ минават така номерата на Калина. Днес разпънахме кошарата. Изгладих и последната пералня. Приготвих дрехите за изписването - моите, на бебето и на Елена. Мисля, че няма ММ какво да сбърка, ама знае ли човек. Сега чакам, чакам, чакам и пак чакам.  Crazy

# 520
Здравейте пупита  Hug Пумпалка е много сладка да е жива и здрава  Heart Eyes Аз с това първо дете хич не знам какво ме чака  hahaha, нооооо аз много държа да спи в креватчето си наистина само в безиходица ще допусна да спи при нас за това съм категорична иначе то е ясно, че за режим или друго нещо няма как да си правя планове. Безкрайно много държа на пространството си в леглото аз мъжа ми едва издържам там  hahaha какво остава за това малко крехко създание постоянно ще си представям как пада от спалнята на пода  #Crazy Ох аз имам да гладя и да доизпера някои неща, но с този гипсиран крак нищо не мога да пипна. Свекито изобщо не искам да я карам да ми помага, че аман от остарелите и виждания от преди 30 години толкова нерви ще ми образува, че чак се замислям дали да не се насиля лека по лека сама. Преди две седмици искаше като изпрах да простира бебешките чаршафи на ръждавия простор на които тя простира  #Crazy е не мерси не се ли усеща поне малко две нови сушки купих да има за тая работа уффф как ще я търпя като се роди беб не знам дано не досажда много. Нямам комплект за изписването не съм приготвила багажа за болницата, но съм купила всичко де само не е събран. Изобщо не знам какво ще обличам аз и по точно какво ще обувам с този гипс абе лежа си и чакам да дойде момента  hahaha все ще се справя някак си

# 521
Здравейте мами с бебчовци и мами 2в1  Mr. Green Не съм родила още, но с влизането в 9ти месец реших, че ми се полага по-лек режим. А той доведе до проблем като на Соу амейзинг.
От горе на това краката ми от вчера ужасно отекоха и освен на ММ джапанките нищо не мога да обуя  CryИ за капак, хъркам като старец  Crossing Arms  Да ви кажа , ражда ми се вече .., нещо много ми дойдоха неразположенията, даже вече не ме е страх, само искам да родя!  От вчера съм в 9 месец.
Hug Душице и аз съм така. Скоро се похвалих, че почти всички бременлийски проблеми видчх, само дето не съм се подувала.  Laughing Да не каже човек нещо. Краката са ми като на свинка, а сутринта едва си раздвижих пръстите на ръкта. Абе като балон съм напомпана. А кръвно нямам и изследванията бяха добри преди седмици. Има ли спасение  newsm78 .....освен раждането де  Mr. Green
 Чочка, честито   bouquet Да сте живи здрави и много щастливи.
 Кучо, браво на теб!!! Ма много хубавко сте го направили .Пу пу  Heart Eyes Благодарим за снимките, разнежи ни бремеблийските душици.
  Пете, ми те хората изпонараждаха ние докато влезем в 9ти месец. Айде отдъхваме вече  Peace и ще си чакаме реда.
  Аз да се оплача. Много съм депресирана от външния си вид.Направих грешката да разгледам снимки преди бременността и като се погледнах.  newsm78 smile3514 ЕЕеее незнам как стана.
  Стига съм мрънкала, ами да ида да сложа нещо за вечеря, че корема ми къркори  Embarassed
  Очаквам само хубави новини от вас!!! Разписвайте се , че някоя не се ли обади повече от 3дни я пишем родила  Twisted Evil

# 522
ku4o, ама много сладка тая Дара Simple Smile Като гледам май добре се справяте с кърменето - с тия бузки хич не ми изглежда недонахранена Simple Smile

Сохо, благодаря за информацията. И чакаме снимки и на вашата сладуранка Simple Smile

Аз почвам да перколясвам вече - хем нищо не ми се прави, хем като не правя нищо, ми е скучно, тежко, досадно и съвсем се вмързелявам. Особено пък като е по обяд по жегите. Мислех от утре да не ходя на работа, ама май пак ще се занеса до офиса, че ако трябва да изкарам още 2-3 седмици в това състояние, съвсем ще изкуфея. #Crazy

# 523

Пете, ми те хората изпонараждаха ние докато влезем в 9ти месец. Айде отдъхваме вече  Peace и ще си чакаме реда.

А пък някои още и не сме влезли  Mr. Green ще си чакаме, какво да правим  Mr. Green Днес гладих разни ситни дрешки и преговарям с беболина да чака до края на другата седмица и после да се изстрелва... Да видим дали сме се разбрали  Mr. Green

# 524
Кучоо, голяма красавица си родила!! Пу пу!! Успех с кърменето, като гледам няма да имаш грижа, важното е да си упорита и да не се отказваш!  Hug

Аз добре прекарах на пикника, мързелувах, ядох, омирисах се на пушек, сега имам киселини, но общо взето е като в детските съчинения - изморени, но щастливи се прибрахме у дома.  Laughing Разписах се на Витоша и за тази година, нищо че в ниското  hahaha

Сохо, хубави новини, хайде вкъщи. За плоските зърна също има варианти - ЛЛЛ ще те насочат. Моя приятелка сега кърми с изкуствени зърна и то доста успешно.  Peace

Звездичка, и мен ме е срам, ама на - като си имаме всичко от каката почти, а и от други приятелчета, то просто не се налага. Направо нямам къде да ги слагам. Вчера в Икеата поне избрахме на Стела гардеробче с легло и като го вземем ще местя нейните дрехи там, а новия човек се намества в скриновете.

За начина на гледане - съгласна съм с Памперс - балансът е най-важен. Чувствате ли се вие добре, както и бебето, значи нещата вървят и няма от какво да се тревожи човек. Все пак предпочитам "модерните" методи пред бабешките извращения (които реално не са бабешки, а са били въведени след 2-та Световна война) - до преди това са си важали днешните т.нар. "модерни" методи. Просто се връщаме към естествения ход на нещата.  Laughing

Хайде засега от мен!

Общи условия

Активация на акаунт