СЕПТЕМВРИЙСКА мама се чеши по корема, дали и тя августинче няма да си гледа. №23

• 30 398
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро тумбачета  Hug

Честита двеойка на мама sisoni много радост да им носи

Успех днес на всички с прегледи.После на отчет

Усмихнат ден от мен

# 256
  • Пловдив
Добро утро и от мен тук,
няма с какво да се похваля, освен че си поръчах 2 нови нощници от продавалник-а и утре си ги чакам, за да изпера всичко и да приготвя багажа за болницата да ми е готовичък, че знае ли човек какво ще ме сполети. Беболина снощи нещо и стана. Откачи....такива калбета, шутове. Много ме притеснява да не се е обърнала. Вече немога да разбера кое къде й е. Да не стане накрая да ме хванат болките и да ида да раждам и като я погледнат да ме срежат, заради това че е седалищно. Може ли да ми извърти номер пикличката ми?!?!? Ние с ММ след малко се качваме да правим довършителните неща в къщата, аз ще мъкна багател и цял ден общо взето с това ще се занимавам. Утре пък уж ще ходим за нова кола, че вече 1 седмица сме без и....нали знаете мъж без кола в какво настроение е?!?! Трябва и до Русе да ида тази седмица, защото преди повече от 2 седмици съм си поръчала чершафчета за бебка да ми ушият и жената ме чака да ходя да си ги взема. Все се каним да идем, но все нещо става и не се получава. Пък и си ги искам пъкккк....да си ги изпера, изгладя...оня ден като ходихме на Плевен на преглед и минахме през Метро за прах. Взех си аз 2.5кг на Сано прах и сега чакам само да ми закачат днес новата пералня и да почвам да перааа  Mr. Green Та това е от мен за сега....отивам да правя сандвичи на ММ и да се качваме да си оправяме къщурката Simple Smile Лек ден на всички...и успех на мамите, който са на преглед днес   bouquet

# 257
Здравейте, коремчета Hug Да се похваля и тук за тези, които не влизат във ФБ Crazy Вече си имаме креватче. Тъкмо ни го докараха и сглобиха. Много съм щастлива и развълнувана Crazy ММ ме бъзика, че цял ден ще седя да го гледам hahaha

# 258
Постнах снимка в ФБ на първите опрани премени, изгладеи и натъкмени, пък утре мисля да ходя за комплект за изписване и да пускам последната, вече няма да пера до раждането, уморих се от гладене, ама вече съм спец, само трябва да си купя нова ютия, че тая май ще ме изостави скоро време Mr. Green
Днес и утре очаквам още някое бебче да се пръкне, че е пълнолуние, а тогава се раждат много бебчовци Heart Eyes аз няма да съм, на мойта пикла й харесва май вътре и не дава зор да излиза Whistling
Имам един проблем, една позната не може да има деца, имат осиновено, но са много близки семейни приятели на наш'те, а всекипът като ме види и много ми се радва, пък аз хич не обичам, заканва се да гушка бебето като се роди, пък аз не искам в начато да я давам на всеки, по-ограничени контакти до към 3месец и незнам кво да я правя, не искам да и правя груба забележка, защото знам че не го прави с лошо, просто много се радва newsm78

# 259
Инжекцията беше с нещо за дробчетата на бебето. Нещо с "И", но познай как съм я запомнила. Утре пак ще ми я бият.
За раждането нямам идея какво ще правя, до днес си виках, че все някак ще мине, всички сме дошли на този свят така, аз ли няма да мога да родя едно бебе...Е, панирах се до такава степен и такъв цирк спретнах, бедна ви е фантазията. А уж можех да се контролирам  ooooh!
Не правете като мен! Явно наистина спокойствието е най-важното.

soho doll не се тревожи за раждането, тогава ще си мобилизирана и всичко ще мине по вода. Това е от хормоните предполагам, аз на последък съм много изнервена и чак себе си не мога да трая. А за тези инжекции които казваш е за да може белите дробчета на бебо да се отворят  и да са готови като излезе. Моя приятелка на която ги биха каза че доста си болят

# 260
Здравейте, Мами!!! Приемате ли нови мами???   bouquet

# 261
Добро утро мами, че пак забравих да кажа, а с това уж трябваше да започна Simple Smile

Здравейте, Мами!!! Приемате ли нови мами???   bouquet

Добре дошла в групата, разбира се че приемаме Simple Smile, само желаещи да има.

Аз да се похваля че от днес и аз съм в 9-ти месец, честито и на теб Лигла.
Сега да се оплача че ММ трябваше да се върне в понеделник от командировка, после уж сряда (демек днес, с такъв ентусиазъм станах днес), но сега се оказа че чак в петък,но знае ли се. От покупките на бебо имам кошарка без матрак и една пелена която взех Shocked и нищо друго.
А като ви чета вече всички сте и изпрали и изгладели и подредили за бебчетата си. Дано бебока не подрани че да имам време и аз да я свърша таз работа и ММ да се връща най накрая, че без него няма как.

Късмет на всички с прегледите днес и на тези които са с контракции. Който трябва да стиска да стиска, който не леко раждане Simple Smile и да се пълни темата с бебчовци.

# 262
Добро утро Simple Smile приемате ли и още една бъдеща мама Simple Smile Ние вече сме в 38 седмица и  вече ни е тежичко.. оня ден имах адските болки на през 10мин. контракции и то почти цяла нощ и си викам аха идва, но уви спряха.Вчера цял ден бях добре и много спинках.Все още не ми е слязал корема надолу и бебето ми е много активно, общо взето като през цялата бременност.

Поздрави на всички и лек ден!

# 263
Здравейте пупици сладки   bouquet
Честито на мама Сисони , да и е жива и здрава малката принцеса и много много да ги радва   bouquet
Връщам се да ви чета, че напоследък само на горе на долу и немога да ви изчета  Hug

# 264
Здравейте и от мен!

Добре дошли на новите мами!

Сисони, честито и тук дъщеричка! Пожелавам и най-вече здраве! smile3525

Последна редакция: ср, 21 авг 2013, 11:21 от tania_tsvetanova

# 265
Добре дошли на новите мами!
  bouquet Сисони честито бебче, да е живо и здраво. Чудесна е новината,че вече сте си вкъщи.

# 266
Здравейте и от мен!
Честито на всички майки, които вече родиха и се срещнаха с бебчетата си. Да са живи и здрави.
Днес бях на тонове и всичко е наред. Предната нощ има болки в корема и кръста като предменструални, но отшумяха. Явно не е дошъл момента, а вече съм в 38- а седмица
и очаквам всеки момент да ме изненада бебчо.
Може ли да ми кажете как се казва групата ни във Фейсбук, за да се включа и там.
Благодаря предварително! Лек и спокоен ден от мен!

# 267
radito22milgama Добре дошли  Hug
Ха сега видях,че и аз влизам в 9-тия  baby_neutral Ей ама то не остана
В петък съм на последния уж ехограф + тонове.Ще го видим калпазанина колко е станал
Anni0422 Деликатен въпрос,като дойде момента ще прецениш как да реагираш.То общо взето всички ще се тълпят да го гушкат и целуват,знам ли  newsm78

Kikito86 Хайде честита ти кошарка,сладко да спи бебка в нея.И аз така мина не мина исе радвам и залюлявам люлката  newsm07

# 268

Може ли да ми кажете как се казва групата ни във Фейсбук, за да се включа и там.
Благодаря предварително! Лек и спокоен ден от мен!

Пиши на лични на Памперс и тя ще те добави

# 269
 Еми то направо преместете форума в Фейсбук и тука да не пишем нищо.

Общи условия

Активация на акаунт