Топката на децата падна в чужд двор. Не им я връщат :(

• 24 837
  • 546
  •   1
Отговори
# 165
Решенията не са много сложни, но според мен ти търсиш решения само в полза на децата.
- иди и се извини на съседите;
- бъди по сериозна към децата (нямам в предвид бой);
- изпрати децата в уЧилищният двор;
- направете с останалите родители хубаво игрище на свободно место в селото (така ще те споменават даже внуците ти)

# 166
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чета от няколко дена и все не мога да разбера нещо.
Скрит текст:
че съседите са темерути  Rolling Eyes защото си искат спокойствието разбрах, че са егоисти, нетолерантни, злобни и още много неща - също.
че децата имат свободата си, а всеки опит да се ограничат е тормоз и унижаване, а съседа няма права и свободи, даже в собствения си двор ми стана ясно.
това, което не разбрах е, след първото и второто падане на топката, какво е последвало?
как при толкова добри деца (в това нямам никакви съмнения) и такава широко скроена майка, все пак се е стигнало до трети път и конфискация на топката?
вие с децата говорили ли сте? а със съседите?

не виждам какво ще помогне саденето на цветя пред вашия двор.
както и какво мислите, че ще постигнете с лепенето на плакат.

според мен топката е падала много повече пъти, на хората им е писнало да разговарят само с децата и да не виждат резултат от това и са прибрали топката за да ви предизвикат да се срещнете с тях

# 167
Спорът около новата топка се разгоря безумно. Тези хорица сигурно ще се разболеят. Няма такава жлъч и злоба. Просто няма! #Cussing out #Cussing out
Те от новата тайфа ще си отидат по пътя - явно, горките, са свикнали още от малки да ги хокат за белите им и са заровили толкова надълбоко вътршната си съпротива срещу несправедливостта, че сега дори им е забавно - просто не чуват. До какво ще доведе това за тях - просто не искам да си представям.
Но господата отсреща, наистина ще се поболеят: толкова силна и разяждаща отвътре е злобата им, че ...

О, народе, народе!

# 168
ами за два дни две различни топки са им паднали в двора...
прави са си да недоволстват.
 Laughing

# 169
# 170
ами за два дни две различни топки са им паднали в двора...
прави са си да недоволстват.
 Laughing

аз още одеве казах, да си дигнат дуварче.

# 171
Спорът около новата топка се разгоря безумно. Тези хорица сигурно ще се разболеят. Няма такава жлъч и злоба. Просто няма! #Cussing out #Cussing out

Хм, много хитро се прикриват съседите. Решили са да откриват магазин за топки и сега събират мостри.

# 172
Направете нещо по въпроса.

# 173

Въх, недей , тъкмо взе де става забавно.  Представих си ги бедните гаврошчета, "заровили толкова надълбоко вътршната си съпротива срещу несправедливостта."

# 174
Аз така и не разбрах какви следи ще останат у децата, ако им се поговори по-твърдо и дори се санкционират малко  Rolling Eyes

Ако за тях има само кротко мъмрене,то е ясно,че следващия път пак няма да внимават.Това са деца и от сладки приказки не разбират много много Mr. Green

Стана ми ясно обаче,че авторката иска да живее във филма "Войната на таралежите" и се стреми да създаде подобни условия на децата  Laughing

Много хубаво.Изобщо не съм против,стига безпокойството на съседите  да не е систематично.И какви са тези толкова интересни игри с топка?Аз напоследък изобщо не съм виждала ритащи деца по улицата  Laughing

# 175
  • Варна
Явно всички деца, възпитани със строга дисциплина, са сериозно увредени ментално. Още утре си записвам час при терапевт да ми изследва чакрите и нивото на вътрешна свобода.

# 176
Ха ха ха темата става доста забавна.
 topka 15

# 177
Касиии, от всички мнения тук, само твоето звучи нападателно, злобно , че чак и обиждаш. Доста инфантилно и нерационално поведение Laughing Никой не иска от теб да си юрист или дипломат, ама да те затруднява в живота проблем на това ниво?!
Просто има закони. Законите трябва да се спазват.
 Ако не е уредено нещо с юридически санкции и права, то няма еднозначност кое е правилното. За някой може да убие убиец да е правилно и морално...но ако всеки си прави което намери за добре и няма никакви правила би настъпил хаос. В този аспект съществува закон за чуждата собственост, ненарушаване правата и спокойствието на гражданите в тяхната собственост. Чисто законово, твоите съседи НЕ са длъжни да ти връщат топката. Ако искаш те да правят компромиси, защото според теб компромиси правиш и ти- опитай да си дипломат. Всичко друго, което правиш- защитаваш някакво си твое желание, което даже не е страната на законите, обиждаш високо какви са змии тук жените е страшно инфантилно и  НЕГРАДИВНО. С такова поведение един ден ще загубиш и респект от децата си...

# 178
  • волно калдъръмче
Бульо, ти си решаваш дали да хокаш децата. Тука бяха любезно предоставени други решения.

Ха ха ха темата става доста забавна.
 topka 15
Скрит текст:
И аз съм в очакване на трета серия: двете тайфи се коалират, обират /чисто по детски/ смокините в двора на съседа, връщат се в щаба и ни лук яли, ни лук мирисали си изяждат И филиите с лютеница. Сагата може да бъде озаглавена "Междусъседски войни", а серията "Отмъщението на ситите"

Последна редакция: нд, 18 авг 2013, 19:11 от Саморая

# 179
Моите горките са за психиатрията сигурно  Laughing Пък те едни такива весели,щастливи и усмихнати....  Whistling Винаги поздравяващи и винаги благодарящи за всичко.Пълна хармония и идилия.
А майка им-жив звяр!Която чува по стотици пъти на ден,че е най-красивата и най-обичаната майка от всички на света  Mr. Green

Авторката да не се вживява толкова.Нека си гледа децата както сметне за добре,стига да не нарушава спокойствито на околните.Защото нейните деца са чужди за останалите и надали някой се интересува от нейните особени желания и методи за възпитание.

Общи условия

Активация на акаунт