Топката на децата падна в чужд двор. Не им я връщат :(

• 24 052
  • 546
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Не успях да проявя нужното търпение и да изчета темата изцяло, а доколкото разбрах нищо не съм изпуснала.
Виждам, че сте далече вече от първоначалния казус, но все пак ще си кажа.
Никога не бих направила такъв грандиозен проблем от една паднала в двора ми топка. Дори и да е многократно явление. Да им я прибера пък е пълен абсурд. Играят децата, случва се. Много по- добре е, че са навън, вместо да забият нос в монитора.
Баси злобните лелки с неприкосновено лично пространсво сте се събрали тук!  Sick
Подозирам, че една голяма част са от отбора на тези, които не отстъпват място в градския транспорт на бременни и не пропускат майки с малки деца на опашката.
Дерзайте, има накъде да се развивате!

# 331
Ама защо никой не чете темата, пък се впуска в пламенна защита? Най-ревностните поддръжници на авторката не са си направили труда да прочетат за какво аджеба става въпрос....

Аз пък четох и не съжалявам. Плакатите на БърдсФлу ми оправиха настроението за деня, за което благодаря   bouquet

# 332

Това са пълни глупости. На село също важат законите в държавата. Комшиите (техните кучета, котки, топки) не могат да влизат в двора свободно, както не е позволено да влизат в апартамента ви без покана.

това откъде си го измислихте не разбирам. Свободни разсъждения по картинка за първи клас..  Laughing

едит: Ако попитате как ше спра котките - ето скорошен пример. Комшията има мишки и е сложил отрова. Ние имаме котка, която, като къщна котка, обича да си се разхожда и извън пределите на дома ни. Сега, когато знаем за отровата у комшиите, котката е затворена вкъщи. Не мога да му се сърдя на комшията. Той има проблем с вредители и е в правото си да си го решава, както намери за добре. Проблемът в случая си е наш.

Не сте особено толерантни ми се струва.  Thinking
Трудно ще те разберът, защото някои хора още живеят във времената, когато чуждото беше  общо...  

# 333
  • Варна
А, достатъчно четох, за да видя как като стадо хищни хиени накацахте авторката. Такъв злобен, ехиден и подигравателен тон видях, че ми се отщя да продължавам.
Ама вие си се подхилквайте де, не ми пречите.  Wink

# 334
То малко присмял се Хърбел на Щърбел се получава от вас. Laughing

# 335
Да, точно творческият подход е важен в такъв конфликт.  Laughing

Да, бе! Нали творчески и с чувство за хумор подходихме ние, група съседи към един проблемен, който за благодарност, че не отиграхме силово ситуацията, се изсра пред вратите ни.

Е да, де, и аз това казвам.  Mr. Green Я виж как творчески е подходил и вашия проблемник.

А, достатъчно четох, за да видя как като стадо хищни хиени накацахте авторката. Такъв злобен, ехиден и подигравателен тон видях, че ми се отщя да продължавам.
Ама вие си се подхилквайте де, не ми пречите.  Wink

Тъй, тъй, злобата и обидите били едностранни.  hahaha

# 336
  • София
Топката нарушила закона?
Леле, че лоша топка, брей! Mr. Green

Верно трябва да си бая злобар да кажеш на деца: Няма да ви върна топката пък, за наказание, че ми смачкахте доматите!

# 337
Ама вие си се подхилквайте де, не ми пречите.  Wink

А, злобен и ехиден аз не видях... За подигравателен - виноват, но безумният патос предизвиква у мен само еквивалентен пристъп на смях  Mr. Green

# 338

Едностранни са.  Wink

# 339
Е, хубаво, де, деца, деца, колко да са деца?! 10-на годишни. Не са безпризорни, имат си дом, защо там не ритат, а се налага да гонят топки из чужди дворове?
Разказах за моите мили съседи- децата им редовно си промушваха през оградата боклуците. Иди, доказвай, че не ядете кроасан с кокос или солети с кашкавал! Търпиш месец, два, три; правиш забележки; дебнеш!, хващаш и то ти вика:"не съм аз, бе, не съм!". Е, накрая какво да направиш?
Предприемаш крути мерки, защото от кротки не се разбира никой.

То едва ли ритането е безшумно. Вероятно и викове има и караници и детски смях. Е, радвам се, че има такива мили, широки души, които търпят всичко от чуждите деца, но има и такива, за които това е ужасно и реагират. И няма общо с отстъпването на баби и бременни в автобуса.

# 340

Едностранни са.  Wink

Тоест последното мнение на Северина е образец за добър тон и не съдържа обидни квалификации?  Wink

# 341
Сериозно ли точно това са научили  онези тогавъшни деца?
Жалко, явно родителите и тогава са дрЕмали.

А според теб какво може да са научили тогавЪшните (?!! тогавъ? really?) деца от това, че една психично болна жена се изживява като раздавател на правосъдие относно обществен ПАРК, който е основно за игра на децата все пак, и че другите възрастни нямат избор и й се връзват на идиотщините, защото тогава бяха "онези времена" (затова и табелките "образцов дом")?

# 342

Баси злобните лелки с неприкосновено лично пространсво сте се събрали тук!  Sick

Wink То споделено с всички няма как да е :

Трудно ще те разберът, защото някои хора още живеят във времената, когато чуждото беше  общо...  

# 343

Едностранни са.  Wink

Тоест последното мнение на Северина е образец за добър тон и не съдържа обидни квалификации?  Wink

Но пък е образователно  Mr. Green Аз научих, че хищните хиени летят (или поне кацат)  Mr. Green

# 344
Ама лесно ви изпушват бушоните. Детето с топка до какви страшни визуализации и изводи ви доведе... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт