Синеморец – една различна почивка на края на света...

• 133 693
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
  • София
fam, в Ахтопол ще е лудница през август... Луна-паркове, блъскащи се колички, чалга, която гърми, тоя тип лудница имам предвид... В Синеморец е обратното - тишина и спокойствие, и няма никакъв нощен живот. Хубавото е, че няма и чалга! На Резово само сме ходили, без да отсядаме там, то пък е съвсем мъничко.

Конкретно за хотелите - не сме отсядали в нито едно от изброените от теб места, виждала съм ги отвън. Свети Георги е с по-удобно местоположение, близо е до плажа, но пък ти пишеш, че не държите на това...  newsm78  

Ние сме отсядали в Каза Доминго (препоръчвам ги за хранене, много вкусно, но цените не са ниски), Аполония Палас (имахме разкошен апартамент тук с 3 тераси на 3 страни, всичките с различен морски изглед, бяхме 6 души компания), Асти (височки са му цените напоследък, иначе е хубаво) и Вила Филаделфия (отдавна, сега не знам как е, но тагава беше супер), а една близка приятелка бяха в Стела Марис и много има хареса. Тук в темата много хвалят Зеленика (на мен също ми харесва градината им!), а веднъж бяхме на гости в къщата на Мария Гроздева и много ни харесаха условията!  Grinning (Близо до къщата на Мария Гроздева е заведението "Скритият мъж", което също е ок за хапване).    Grinning

# 91
  • Пловдив / София
Е, благодаря ти.
Верно, бях забравила какво става на нашето воре през август. Значи Ахтопол твърдо отпада. Такъв тип лудница не искам.
Засега да ти кажа се спряхме на Резвая в Резово. Не е близо до плажа. Но не съм резервирала. Ще погледна и твоите предложения.
Но нашата идея е да отидем за 7 нощувки и да не ходим на плаж всеки ден или поне не по цял ден. Не сме много по плажа. А по-скоро да обикаляме наоколо.
Както казах, раойнът ми е съвсем непознат. Никога не съм била. А има какво да се види. Simple Smile

# 92
  • София
fam, разглеждала ли си варианти за настаняване във Варвара?
добра отправна точка до хубавите плажове в района е, самото селце е спокойно, има няколко не лошо кръчмета.

# 93
Мами, попаднах на хотел "Гогов" - изглежда добре, но не се сещам къде е? Някой да има инфо за него или да ми препоръча някой с обширни стаи, басейн и евентуално детски кът. Изключвам "Делта", защото съм била там.

# 94
  • Пловдив / София
fam, разглеждала ли си варианти за настаняване във Варвара?
добра отправна точка до хубавите плажове в района е, самото селце е спокойно, има няколко не лошо кръчмета.

Честно казано не. Благодаря, че ме подсети. Ако имаш опит с някое хотелче там или къща, препоръчай.

Calm, това хотели в самия Синеморец ли са? Като си била в Делта, хареса ли ти?

Разгледах доста места, които и вие предложихте.
Засега съм се спряла на
-къща Резвая, Резово
-къща Велека, Синеморец
-къща Сънрайз, Варвара.

Не намерих отзиви, но изглеждат приятно.
Ако някой е отсядал, да пише коментар.

Просто другите или не ми харесват, или ми идват скъпичко. Някакси не ни се дава, напр. 70-90лв. за двойна стая. Като се сетя, че сега, май в Гърция даваме за едни китни бунгала 100лв. на ден за 4-ма, ама карай.  ooooh!

Но, естествено, на бунгала, не желая. Тука всички са мизерни с мебели от преди 20г. и мн.нечисто и неуютно ми изглеждат.

Приемам и още предложения или някой просто, ако пише с отзиви за хотели и къщи за гости в района. Още не сме резервирали. Само оглеждаме.

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 21:44 от fam

# 95
Да, fam, в самото село са. "Делта" не ми хареса. Рекламират се като 3 звезди, което е абсурдно просто. Има си плюсове и минуси за мен. Стаите са обширни и добре обзаведени. Има страхотна гледка към плажа на Велека. Храната на закуска е доста еднообразна и евтина. За обяд и вечеря ресторантът не става, защото менюто не е разнообразно и яденето свършва бързо. Разни готвени неща предлагаха, ако не се лъжа, в ограничено количество. Басейнът е твърде малък. На мен не ми хареса най-вече, че не се поддържа особено чисто, нито в стаите, нито в общите части. 

# 96
  • Пловдив / София
Calm, благодаря.
Аз прегледах хотела. Приятен ми се видя, но ми идва скъп.
И да, предпочитам без изхранване, защото по такива малки хотелчета храната мнооого рядко си струва. Обик. нещо са направили, колкото да не е без хич.
Даже и за закуска.
Все ще има някъде в цялото село някоя будка за баници и кифли. Аз с това съм ок и чаша кафе.
Предпочитам го пред някакви салами с незнаен произход, напр.

# 97
  • София/Благоевград
Fam, бих ти препоръчала къща за гости Прохлада. Две поредни години отсядаме там.

# 98
  • София
...Все ще има някъде в цялото село някоя будка за баници и кифли. Аз с това съм ок и чаша кафе.
Предпочитам го пред някакви салами с незнаен произход, напр.

Подсети ме - на центъра на селото има едно магазинче за "гюзлемета" - това са турски баници, по-различни от нашите като технология. Много са вкусни, да ги пробвате!  Peace

# 99
Здравейте, за първи път ще ходим това лято в Синеморец хотел Дайана Бийч .Не намерих много мнения,ако някой е ходил в този хотел ,моля да сподели.

# 100
  • София
Аз съм ходила в Дайана Бийч, но беше доста отдавна..., сигурно е било през 2009-2010 г.

Искам да ви кажа, че цял Ахтопол се изсипва на плажовете в Синеморец и в последните години е някакъв ад през август, особено на Бутамята  ooooh!. В края на месеца е по-поносимо положението.

# 101
  • София
Аз съм ходила в Дайана Бийч, но беше доста отдавна..., сигурно е било през 2009-2010 г.

Искам да ви кажа, че цял Ахтопол се изсипва на плажовете в Синеморец и в последните години е някакъв ад през август, особено на Бутамята  ooooh!. В края на месеца е по-поносимо положението.

На Бутамята не зная, но на северния - на Велека, плажната ивица е предостатъчна и понеже ние плажуваме основно там, не съм го засичала пренаселено.  Има си особеност самия плаж, едър пясък, дълбоко е, открито е, но плюсовете, които няма да изброявам ме връщат отново и отново там.

# 102
  • София
Така е, Casyopea, но преди Велека и другите по-малки плажове бяха неохраняеми, а с буйно хлапе ме беше страх да ходим на тях и все висяхме на Бутамята.

# 103
  • Пловдив / София
Накрая резервирах тук днес Simple Smile за края на юли.

https://www.facebook.com/VenitoHouse/photos_stream

Жената беше мн. любезна по тел.
До юли вкл. нощувката за двойна стая е 30лв/вечер.

Някой отсядал ли е тук?

# 104
  • Пловдив
Как ви се струва тази оферта? Хубав ли е хотела? Близо ли е плажа?
http://grabo.bg/iuni-v-sinemoretz-069btr?affid=6540&affid2=7

Общи условия

Активация на акаунт