Отговори
# 540
ГЮНАЙДЪН КЪЗЛАР  wavey wavey wavey wavey waveyднес нали ми е първия работен ден след отпуската Winkокумила съм се рано,рано сабах Hug
Скрит текст:

и без кавалтъ накъде

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ади лека работа на работрщите Winkусмихнат ,слънчев и страхотен ден на почиващите   bouquet  bouquet  bouquet

# 541
  • София
Профи , Hug добро утро,благодаря за кафето Hug!
Жани , Hug.лелеее,ти ни спа ли тая нощ от въленение ,че се връщаш на работа,аууу,кви маси,кви баници,богата работа,бравос,бравос Hug.Айде да ти пожелая безпроблемно връщане на работа и влизане в ритъм Hug
А на всички успешна и положителна седмица Hug

# 542
Добро утро душици  Hug

# 543
 Joy
Скрит текст:

# 544
  • някъде из Врачанско
Добро утро и от мен, спорна седмица,   animal037 ей така тичайте из работата, но не забравяйте, че има и щастливи мигове на почивка  rotfImbo може и да се посмеете, смехът е здраве и помага ,когато някой колега те ядоса

# 545
Добро утро и от мен! Слънчев и усмихнат понеделник!  Simple Smile Лека работа на всички трудещи се!

Отивам да наваксам пропуснатото!

# 546
  • Бургас
Здравейте,
Записвам се да следя, че сте много весела компания, надявам се приемате нови полудели фенове на този сериал.
Филма го гледах целия, но мога да го изгледам още 10- 15 пъти, не пречи.
Много ме е яд, че забраниха линковете, добре че успях да сваля всичко което бяхте пуснали в темата, за което много ви благодаря. Надявам се някога да намеря и останалите епизоди, преведени и да си го имам поне втория сезон, за първи бях закъсняла, даже и по БТВ не бях го гледала,  наваксах във Войо.. Много ми е готино да си пускам някоя серия преди за заспя.
Лека и спорна седмица.   bouquet

# 547
  • У Диспансера ...♥♥♥

Добро Утро ,алтънчета  Hug Hug Hug

# 548
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes

# 549
Добро утро,

Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Радвам се, че са прехванали нашето мото хазатай форевър и сте tweet-вали успешно, няма начин ние сме най-актимните що се касае до Фемирската любов, а за Ча нямам думи.

Жани, пожелавам ти лека работа, по-малко ядове, много усмивки и весели мигове   bouquet  bouquet  bouquet

Mira 1919  welcome   bouquet

Бабче, алтънче, много готен тоз Ча /и коложчето, оф корс/,  Hug, ох, таз любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сори, че не сервирам нищо, ама съм на тръстиката, и ся трая се прая на красотна
Скрит текст:
не че в петък не ми скъсаха нервите, държа ми цял уикенд и днес ще продължи, ама хаят, не мога да разбера как може да искаш да правиш мръсно и зло , ей така за спорта  #Cussing out

Благодаря за позитивните и прекрасни пожелания, и аз ви желая лека и спорна работа,
а на почиващите приятна и весела почивка   bouquet

# 550
  • У Диспансера ...♥♥♥
Джейн Hug по-малко ядове на тръстиката,и повече усмивки  Heart Eyes

# 551
Добро  Hug ама аз съм Елмаз  Mr. Green

# 552
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ууууууу елмаз била,и алтънче ще станеш,няма се цепиш от колектива  Mr. Green

# 553
  • In a surreal moment!
Гюнайдън, слънца на форума!
Кака ви утре пак ще бега...оф, няма живот у дома...нейсе.
Ще работя по 44, ни съ притиснювайти.
Ще направя всичко възможно да вградя субчетата до края на седмицата.
Лудее ми се, ходи ми се на дискотека, искам парти по случай края на лятото...Може и да не е на яхтата на Каптана, не съм толко претенциозна, ама да е с любими хора...Мечти!
Планирам и разходка до Истанбул през септември, има ли желаещи да ходим заедно?
Разглеждам офертите на караджътурс, ако знаете и други ефтини -давайте ги.

# 554
Здравейте момичета. Hug

Mira Добре дошла. Hug

Общи условия

Активация на акаунт