Отговори
# 555
Ууууууу елмаз била,и алтънче ще станеш,няма се цепиш от колектива  Mr. Green
еее аз блестя деее  Mr. Green нищо то елмазчето върви и с алтънчетата  Hug

# 556
  • Бургас
Благодаря за посрещането Hug

vivili6, на мен ми се ходи, много ми се ходи в Истамбул, ама пусто нали пак се захванах студентка да бъда на дърти години, баш тогава са очните.
За яхта, не мога да помагам, ама за един плажен купон на нашето моренце съм насреща, ти само взимай любимите хора.  Grinning, а и 44 епизод може да носиш да попълня колекцията.  bouquet

# 557
  • в подножието на планината
Добро утро! Hug

Благодаря за кафнцата, закуските и ФЕмирските красоти!  bouquet

Е, браво на феновете пак са подкрепили Хазатай... Heart Eyes значи не сме само ние лудите... Mr. Green

Лека работа на работещите и приятна почивка на отпускарите! Hug

Mira 1919, добре дошла! Hug

Верче, Hug подписа ти е много забавен...Честито! Laughing

Хубав ден и успешна седмица на всички!

# 558
# 559
Здравейтееее byeи мерси за чудните кафета, закуски и колажи.
Линко,  HugРенка, Hug Жана, Hug добре заварила и на Вас.
Добре дошли на новодошлите.
Джейда като, че ли е с поизсветляла коса, или така ми се струва от светлината? newsm78

# 560
От РД на приятелят й.

http://instagram.com/p/dFizfVkXaT/

# 561
  • в подножието на планината
Наденцеее, Hug добре си си дошла... Heart Eyes

Ама, Джейда голяма почивка си спретна това лято... Браво на нея... Laughing

# 562
Добро утро  Hug Hug Hug

# 563
Наденцеее, Hug добре си си дошла... Heart Eyes

Ама, Джейда голяма почивка си спретна това лято... Браво на нея... Laughing
Звездичке, Hugтолкова много нейни нови снимки открих, че нямат чет и брой и чак не ми се публикуват всичките, че не са една и две. ooooh!
То са снимки със семейството й, с приятелят й на плаж, на яхта иииииии.... #Crazy

# 564
  • някъде из Врачанско
казват,че красотата ще спаси света, а дано, че вече нямам надежда за нищо, но пък ние си имаме едни красоти за гледане

[img   https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1010167_2 … _1658113995_n.jpg][/img]

# 565
  • някъде из Врачанско
Добро утро,

Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Радвам се, че са прехванали нашето мото хазатай форевър и сте tweet-вали успешно, няма начин ние сме най-актимните що се касае до Фемирската любов, а за Ча нямам думи.

Жани, пожелавам ти лека работа, по-малко ядове, много усмивки и весели мигове   bouquet  bouquet  bouquet

Mira 1919  welcome   bouquet

Бабче, алтънче, много готен тоз Ча /и коложчето, оф корс/,  Hug, ох, таз любов  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сори, че не сервирам нищо, ама съм на тръстиката, и ся трая се прая на красотна
Скрит текст:
не че в петък не ми скъсаха нервите, държа ми цял уикенд и днес ще продължи, ама хаят, не мога да разбера как може да искаш да правиш мръсно и зло , ей така за спорта  #Cussing out

Благодаря за позитивните и прекрасни пожелания, и аз ви желая лека и спорна работа,
а на почиващите приятна и весела почивка   bouquet

Джейн, не си ли разбрала, че омразата няма почивен ден и някои хора живеят, само за да правят мизерии на околните,  не им давай повод да разберат,че са успели, знам, че е трудно да се овладееш понякога, но се усмихни и гледай какво става, умират от яд,че не са успели,
мисля, че си много жизнерадостна и позитивна, поне така те възприех от постовете ти, от мен ведро настроение, забелязала съм,че как се настроиш от понеделник, така ти върви цялата седмица, така,че момичета купонът продължава и в работата, мислете си за довечера в 20 часа
 newsm44

# 566
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 smile3507

# 567
Добро утро на всички  Hug хубава и успешна седмица ви желая  Hug

# 568
Звезде мерси  Hug много им се радвам и снощи се смях като пача с тях  Joy

# 569
Здравейте Hug Hug Hug

Джейн spoko

Наде   Hug за Джейда  bouquet