Никки, много добра идея с Чук и Пук. Бях я срещала из нета, дано успея пак да я намеря.
За храненето голямо значение има и характера и темперамента на детето. Дъщеря ми се разтреперваше като види лъжица. Опитваше всичко и всичко и беше интересно. Даже като и давах пюре, което не харесва на вкус, тя не го отказваше. Ядеше и плачеше, но не спираше да отваря уста докато не свърши. И сега е така. Постоянно иска да опитва нови неща, знае къде в магазина се намира всичко, което представлява интерес за нея и съответно голяма борба пада за боклуците. Аз пък в нейно присъствие пия само минерална вода, защото за всичко друго се борим (включително и за кафето на баща й, аз кафе не пия).
Аз си избрах педиатър, който е и ЛЛ, основно заради факта че е на разположение 24/7. Приятелките ми не я харесват, защото давала мн антибиотици, но каката се е разболявала веднъж с температура, кашлица и всички екстри и тя каза, че е вирус, не ми изписа антибиотик. Иначе е за късното захранване, кърменето и т.н, а аз я слушам, за което ми изнася
Например като ми казва да кърмя по 15 мин мах и само от едната гърда, си го пускам покрай ушите и т.н
Големи са каръци, голям мерак вчера сутринта да разходим бебето по центъра, то пък онзи ден един дъжд, та вчера студ голям, и им отказах, няма да рискувам здравето на бебето, снощи се оправи времето та хайде поне в близкият квартал, та да им мине малко мерака да бутат количка. Детето всяка сутрин става в 6:30, обаче снощи го изнерви баба му, че все му дудне нещо на главата, скъса се от рев, и тази сутрин такъв сън не е било, още не е станала 
Викам си е поне като не помага, да не пречи, дано все така да е
.
Хихи

Младежите ли нещо са падали?