Иришка,започвам с теб,че малко ме притесни с тези топчета.Ади сега спи и не мога да проверя,но обещавам да го направя веднага щом се събуди.Не съм забелязала обаче до сега такова нещо.Възможно е да са лимфни възли.Я се обади на педито за едно въпросче и ако трябва заведи Ема да я види.

За памперсите,да най-вероятно ги има само на белите тези ленти.Скреч,ти какви ползваш?
Аз сега да ви кажа,вчера нали ги похвалих тези Памперс и тя Ади взе,че се обрина.Не съм сигурна дали е от тях,щото вчера и сложих и един пуфис,че да ги пробвам и тях и сега не знам от кои й стана така.Много съм тъпа значи

Сандалче,да това е варианта с количката.И аз само се сещам,че мога да направя.Жалко,но..това е риска когато поръчваш от интернет.
За кенгуруто питах днес педиатъра и ми каза,че още е рано.
Рано,рано...колко да е рано?То е с твърд гръб,така че и да не е много стабилна главичката то я подпира.Не знам обаче дали няма да натовари гръпчето.Абе ще изчакам още 10-тина дена.Тааа да се отчета от консултацията.Ади е качила 1150гр за последния месец и вече е 6кг.Изцяло на кърма е.Пораснала е и със 6см.Висока мома

Ааа забравих да ви кажа.Купих на Ади албумче-дневник.Много интересно,с картинки,място за снимки графи където да вписваме как расте,по колко наддава,кога е издала първия си звук,кога е заспала за първи път сама,първи зъбки,първи...първи всички неща.Много е готино.И сега си го попълвам.Не знаех,че има такова нещо.Да бях взела от самото начало.Ама нищо още помня важите й неща до сега.
Това Бобче си умира значи да спи при мен, като гушна и се разтапя. Ако го оставя в кошарката, се почва едно гърчене и ръмжене, на което всяка мечка би завидяла. Взема ли го се ухилва и мирясва. По цял ден прекарва навън в количката, от която между другото съм супер доволна. Ударих джакпота с нея. Изглежда малка и е много компактна, но Бобко си се хваща в нея нормално и му е много удобно. Няма да казвам колко е лека и супер маневрена. 
пък аз бавно, но сигурно унищожавам тенджерата с пълнени чушки, траляляляя
Писна ми вече да се боря с тоз бременен корем, в края на краищата няма нищо лошо да ми отстъпват място в транспорта и по опашките
Аз, кво да правя. Подиграват ми се, явно има за какво. Но също съм си серт и не отстъпвам от моята
) върху калъфката, ще го измисля и аз.
че детето като я плювне, докато идем да я почистим се спуква от рев. Така имаме резервна, имало и в други цветове, та поне ще знам коя е чистата