А това с кучето ме разби направо ! Голяма смехория е щяло да настане
Шефът ми лично се обади да ми каже и той е потресен, но за съжаление нищо не може да направи той лично...
) ама как може да сте толкова малки и да има някой който да недоволства че сте отишли.
РРР, обличам само с боди, без чорапи и шапки...чорапи не е виждала от доста седмици девойката, ако духа, завивам с тънка пелена, в МОЛ-а ходихме за 1-ви път вчера, там я завих с по-дебела, че си беше хладно от централното, за колики давам Еспумизан от онзи ден, защото нали съм тъпа, не съм чела етикета на Инфакола, оказа се, че има парабени в него, ми имам цяла неотворена опаковка, но купих Еспумизан, имаше и слуз в акото, реших, че е от Инфакола и познах, откакто е на Еспумизан ака по-редовно и няма слуз, давам и Био Гайа, но сега пък повръща повечко, абе то не може всичко да е идеално, Памперс Сензитив между другото купих последно от ДМ, не е Прима, Памперс е, обаче картинките му са различни и няма лента за количеството пиш, даже материята ми се струва по-различна и повече от ДМ няма да купя, за сега не са пропуснали, ама малко странно ми стана, защо са различни...
За друго не се сещам, отчет за растежа ще има на 5-ти септември, тогава сме на 2-ра консултация.
Аз купих шезлон на Фишър Прайс втора употреба от продавалника, оказа се, че е на колега с когото работим в 1 стая, съвсем случайно, има си грифче с играчки, едната е бухал, който буха и пее 3 песнички, има и вибрация, обаче дребната не се кефи на вибрацията, иска да я люлеем ние в него, но се оказа една от най-добрите ми покупки, ако никъде не може да заспи я слагам вътре, сядам до нея, с едната ръка люшкам, с другата пия кафенце да кажем и до няколко минути е отнесла, само ме е страх, че стои в него повечко време, особено пък като заспи в него, ама то пък не е съвсем седнало, дано да е ОК.

)), нещо положително да има
Препоръчани теми