Не се цедя щото опитах, ама не знам какво да правя с изцедената кърма, ползвах за излизането, ама докато бях с гости нямаше как, а и реших да си доизразходвам АМ, нали пък съм икономична
Не се цедя щото опитах, ама не знам какво да правя с изцедената кърма, ползвах за излизането, ама докато бях с гости нямаше как, а и реших да си доизразходвам АМ, нали пък съм икономична

Та така, да знаете, че няма място за притеснение, колкото и зле да изглежда.
седя и рева и не искам никой от двамата да виждам
на ръце не иска, в леглото си седи сумати време и пак не заспива, накрая почва да плаче, успокоявам гушкам слагам пак не иска да заспи, никъде не иска. заспива от време на време сама в шезлонга или в количката след може би 5 пъти приспиване, заспиване за 5 мин слагане в креватчето събуждане отново приспиване и всяко следващо естествено става по трудно, тя се превъзбужда уморява. Знам че и тя и аз се мъчим, но не знам какво да направя да помогна и на нея и на мен
не издържам така 
За оригвате ползвам същия метод като теб.И да,съгласна съм,че е много важно.Само няколко пъти ми се е случвало да не я оригна и то е било нощем когато всъщност тя яде спейки и изобщо не събужда.
Препоръчани теми