МИС СВЯТ 2013 - 28.09.2013

• 45 088
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
На мен роклята на Нанси ми харесва. Черна дантела си е класика.Изглежда ми изискана и аристократична, за мен бляскава е синоним на кичозна. Можеше да се избере нещо, което впечатлява, нещо с уау ефект, но пък тогава има голям риск да се прекрачи границата на добрия вкус.

# 391
Ето и крайния завършек на роклята, отново не ми харесва и грам не се доближава до скицата, която бяха публикували преди това Crossing Arms ... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=500419450039699&set= … ype=1&theater
О аз си мислех, че онова беше крайният вариант.Завършена определено ми харесва повече Flutter
По принцип не обичам рокли тип-торта, а тези, които са отворени отпред или гръцки тип-по феерични.
И все пак мисля, че с грим и прическа Нанси ще изглежда страхотно и ще ни представи добре  Peace

# 392
Въобще не ми харесва роклята.

# 393
Нашето момиче продължава да води убедително Simple Smile

# 394
Нашето момиче продължава да води убедително Simple Smile

Това официален сайт за гласуване ли е?

Роклята щеше да е по-хубава без панделката и допълнението в бяло /сиво/  Peace

# 395

На мен и девойката... Cry

# 396

На мен и девойката... Cry

А коя беше по-достойна според теб?

# 397
Не е лоша роклята, можеше да е доста по-зле. Съгласна съм, че ако Нанси беше с рокля като на миналогодишната Мис Свят коментарите нямаше да са положителни. Дано й направят хубав грим и прическа. Embarassed

# 398
Роклята на мис Белгия:

мис Танзания:  Heart Eyes (само тя ми харесва досега)

мис Суринам:

мис Полша:

# 399
Айй, мис Суринам направо удря в земята абитуриентските изгъзици. Laughing
На мис Танзания й е много хубава роклята, ама тя самата е много умита.

Нанси много трябва да внимават и как ще я гримират.

# 400
Роклята на мис Суринами е абсолютен кич.Изобщо кка може такова нещо? Тази на Мис Полша донякъде бива. Харесва ми как изглежда отзад, но отпред не ми допада.
Мис Танзания-някак не ми харесва и нейната рокля.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2013, 16:09 от Miss_Bingley

# 401
  • Бургас
Не е никак лоша роклята (особено в сравнение с миналогодишната - краката на тогавашната ни миска никак не са съвършени и изобщо не би трябвало да са на такъв фокус, трябваше да се подчертае лицето с подходящ за тена на кожата и цветът на косата цвят). Черната дантела подхожда страхотно на блондинки - изпъква русият цвят, акцентът е върху косата, а косата на Нанси е красива. Освен това деколтето подчертава гърдите, Нанси има хубави, обемни гърди.
Но! Пепел от рози е крайно неподходящ за втори цвят в случая. Този цвят е за брюнетки, и то от най-тъмните. Не подхожда и на големите сини очи на Нанси. Ако не беше пепел от рози, а някакъв нюанс на синьото, сивото/сребристото или светлозеленото, щеше да е друго.

# 402
  • България <3
Опитайте се да си представите роклята без тоя плат oтгоре пепел от рози и панделката на кръста, мислите ли, че ще е хубава роклята по този начин?
Честно казано и на другите претендентки не ми харесват особено роклите..

# 403
Опитайте се да си представите роклята без тоя плат oтгоре пепел от рози и панделката на кръста, мислите ли, че ще е хубава роклята по този начин?
Честно казано и на другите претендентки не ми харесват особено роклите..

Да, би било по-добре, доколкото мога да си я представя. Наистина пепел от рози не подхожда и може би най-вече този цвят не стои добре, а и този плат отгоре върху дантелата, не стои никак добре. Ама и на другите кандидатки тоалетите не са нищо особено.
Та някой знае ли дали ще се излъчва тук конкурса, кога и по коя телевизия?

# 404
Това бозаво-розАвото, дето е завързано на кръста на Нансито, прилича на фризьорските пелерини, които използват в салона, в който ходя. Даже и материята е от тези хлъзгавите. Не ми харесва особено роклята, но можеше и да е по-зле. Роклята на една от другите претендентки, забравих на коя държава беше мис, действително изглежда интересна, но миската е с прекалено големи и щръкнали уши. Би трябвало друга прическа да й измислят.

Общи условия

Активация на акаунт