МИС СВЯТ 2013 - 28.09.2013

• 45 102
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Най-много ми харесват Словакия, Уелс, Испания и Чехия. Разбира се, надявам се и Нансито да се представи добре. Иначе наистина има и доста недоразумения като Мис Канада и Мис Хондурас.

# 436
# 437
  • В Космоса
На мен ми харесват:

Аржентина
Скрит текст:

Дания
Скрит текст:

Индия
Скрит текст:

Индонезия
Скрит текст:

Сърбия
Скрит текст:

Словакия
Скрит текст:

Южна Африка
Скрит текст:

Уелс
Скрит текст:

# 438
Аз препоръчвам да разгледате повече снимки на участничките, така наистина ще видите кои ви харесват. Никога не гледам само по една, на всяка друга може да изглеждат по-различно - зависи от позата, светлината, фотошопа...  Laughing

# 439
  • В Космоса
Аз по тези снимки си ги заплюх и после на всяка от тях разгледах и останалите - харесват ми до една. Peace

# 440
Аз се чудя дали да не направя един голям общ пост с повече снимки на участничките newsm78

Вярно, че много занимавка ама и без това едва ли скоро ще легна.

# 441
Аз по тези снимки си ги заплюх и после на всяка от тях разгледах и останалите - харесват ми до една. Peace

При мен не се получи да ги харесам от една снимка.  Mr. Green

# 442
Мис Аржентина има страхотни очи, но на доста снимки не ми харесва особено.

# 443
Хареса ми Mис Ирландия. Peace

# 444
Мис Сърбия изобщо не е хубава на всяка снимка на която й се виждат зъбите.

Скрит текст:

# 445
  • София

Скрит текст:
Това момиче за толкова време как пък не е успяло да си оправи зъбите. Поне зъбите са нещо напълно поправимо.  Wink Без зъбати усмивки много ми харесва.

# 446
  • Пловдив

Скрит текст:

Като е озъбена изглежда така все едно всеки момент ще дойде да те кръцне за вратлето... със затворена уста си е по-хубава  Simple Smile

# 447
И на нашата Мис не са й перфектни зъбите, ама пак е много по-сладка от тази тук.

# 448
Много ни е хубава миската и аз мисля, че има надежда поне за топ 10. Simple Smile
От другите има много красавици, но никоя не се откроява чак толкова много, просто типични красиви момичета.

# 449
Мис Аржентина има страхотни очи, но на доста снимки не ми харесва особено.
Доста хора се подлъгаха за Мис Аржентина по хубавата снимка, а какво се оказа всъщност... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт