МИС СВЯТ 2013 - 28.09.2013

• 45 161
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Нанси тук много ми харесва

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 18:10 от tikvichka88

# 91
Много харесвам тази снимка на Нанси:

Скрит текст:

Глупавият кънтри имидж, който й създадоха, не смятам, че е по нейна вина. Целият формат просто беше много по американски направен, все едно гледаш някое америманско реалити. Голяма глупост, дано повече не го правят конкурса като реалити.

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 18:26 от iliqnka

# 92
Мис свят 2013 вероятно ще се излъчва по ТВ7.
За сега нищо не се знае.

Очаквам в официалния сайт да поправят името на Нанси и да сложат снимки от някоя прясна фотосесия. Например тази с животните в двореца беше по-добра..

Видях, че някой е сложил снимки на участничките от Miss universe, не бъркайте двата конкурса.
Мисля че там би трябвало Джулия да ни представя, но не знам кой държи правата..

# 93
А къде са снимките на всички момичета от фото сесията с животните?
виждам само някои тук
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.415487715235167.107374 … 572180&type=3

# 94
Не знам.
И аз ги търсих преди малко..Нанси, Франсин, Пенка липсват. Mr. Green Всъщност май Пенка не участва.

# 95
Всички снимки, които вие качихте са 100 пъти по-добри от тези, който са в официалния сайт.Жалко,можеха да я представят в много по-добра светлина.И тази кънтри визия въобще не ми допада,сякаш ей сега ще иде да обяздва диви коне  #Crazy

# 96
Всички снимки, които вие качихте са 100 пъти по-добри от тези, който са в официалния сайт.Жалко,можеха да я представят в много по-добра светлина.И тази кънтри визия въобще не ми допада,сякаш ей сега ще иде да обяздва диви коне  #Crazy

Абсолютно съм съгласна - снимките тук са много добри, а тези в сайта #Crazy #Crazy #Crazy

# 97
Здравейте и в тази тема Simple Smile

Много ми хареса как е гримирана Нанси за интервюто при Жана. На финала точно беше доста зле, странно защо.

На фотосесията с животните мисля, че Пенка не участваше, защото имаше имунитет или нещо подобно. Франсин със сигурност участваше - беше с питон, Нанси също участваше май.

Гледах гостуването на Пенка при Карбовски - не жена, а стомана беше тази Пенка. През цялото време в "Мис България" не пророни и една сълза, въпреки че се скъсаха да я номинират и получи такива обиди от близначките. Тайната явно е била, че имаше цигари. При Карбовски рева доста сърцераздирателно за това, че нямала пари за цигари.

# 98
  • Canada
Оооо лично на мен Мис Чехия мнооого ми харесва. Особено на фона на другите... Мис Сърбия и Мис Косово също не са лоши.  Peace Нещо все в нашия регион са хубавиците... Mr. Green

# 99
Оооо лично на мен Мис Чехия мнооого ми харесва. Особено на фона на другите... Мис Сърбия и Мис Косово също не са лоши.  Peace Нещо все в нашия регион са хубавиците... Mr. Green
А на Северна Ирландия Много красива  Simple Smile

# 100
Mного ми харесва Мис Ирландия..

Скрит текст:

Попринцип ми харесват по-тъмните мацки..С тъмни очи и коси ама тая година очите ми остават все по руси и светлооки - тип Барби. Mr. Green

# 101
Запис  Peace 
Нанси има един голям плюс - тя действително прилича на американка. И има такова име.
А колкото до глупавите жълти клюки за татуировките пак казвам - ПОЗВОЛЕНИ са, както и корекции и силикон и то от години ако не се лъжа. Не виждате ли, че половината миски са с корекции?
Ох, чудех се какво толкова не ми харесва в Мис Франция, а то било ужасния нос на мишка. И да отбележа, че е коригиран, ужасен е според мен! И брадичката й също е коригирана, изобщо това момиче няма нищо общо с предишния си външен вид.   

# 102
ронката, може ли снимка преди и след?

# 103
Точно преди малко попаднах на снимката й преди и я изгубих. Но това го пише и в един американски сайт. В момента търся снимка от профила й.

# 104
Не мога да открия снимката съжалявам, а може и да не е била тя на снимката, но на няколко места пише наистина че има операция на носа, не знам колко е вярно, но наистина й е много грозен носът. Иначе е хубава.
Сега видях профила в сайта на Нанси и  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт