КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 729
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Флейм,и аз останах с впечатление,че картите ни са обърнати /в подредбата за мен/.  newsm78 

Днес пак теглих карти.Въпроса е Какво трябва да направя,за да получа това,което искам Simple Smile

Кралица Мечове - Магьосникът - Отшелникът

Не го разбирам Магьосника като значение,особено в този въпрос  newsm78

Инак,че се обръщам към себе си и анализирам ситуацията и проблемите,това е ясно.

# 616

Въпроса е Какво трябва да направя,за да получа това,което искам Simple Smile

Не го разбирам Магьосника като значение,особено в този въпрос  newsm78

Инак,че се обръщам към себе си и анализирам ситуацията и проблемите,това е ясно.

Картите те съветват да изчакаш и да ревизираш желанието/желанията си отново, да се отдръпнеш. Да проявиш разум (имаш двойно потвърждение от Кралица меча и от Магът – едни от най-мощните интелектуални карти в Таро). Освен това, Кралица меча говори и, че искаш да си силна и се припознаваш в този образ, още повече, че Магът на средна позиция (особено последван от Отшелника) споменава за доста „висяща“ ситуация, в която сметките трябва да са непременно с кръчмар.

На този етап най-добрата позиция е тази на наблюдател и още нещо по тези карти – да не споделяш много-много.

Не е изключено след време да минеш в друга посока и да поискаш други неща.

# 617
Как ще се развият нещата със С.Имаме ли бъдеще?
Благодаря ти

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/150756 … e&oe=552AD935

За съжаление в тези отношения сякаш виждам разминаване в нагласата и настроенията във времето.
В момента на теб ти се иска нещата да се развиват, но С. не е готов, защото преживява някакви свои проблеми. Може да е свързано с минала връзка, която не е приключила добре, но не е склонен да се впусне в нови отношения без да премери плюсовете и минусите, нещо като "парен каша духа".
В близко бъдеще е много вероятно дори да изпита силно романтично привличане към теб, тогава обаче пък ти вече ще си на друг акъл... Като цяло нещата биха могли да се развият или не, сякаш с еднаква вероятност, което означава, че може би си струва, ако искаш, да помислиш дали да не го поизчакаш малко, да му мине депресията.

Успех!

Flam_e ще ми хвърлиш ли пак едни карти? Променяме въпроса на: Да задълбоча ли връзката си със С. като заживееме заедно? Благодаря ти!!!

# 618
Ще ми се случи ли нещо любовно до края на февруари? Confused

9 меча
4 чаши
Слънцето

Cry

# 619
Ще ми се случи ли нещо любовно до края на февруари? Confused

9 меча
4 чаши
Слънцето

Cry

Може би първо трябва да излезеш от състоянието, в което се намираш сега. Трябва да си емоционално стабилна.
За съжаление, няма карта, която да активира силна карта като Слънцето, а и чаши като 4 или 8  до Слънцето не дават добър резултат.

Картите фиксират твоето състояние - по 9 меча с 4 чаши и очакваното/преносно развитие по Слънцето.
Изчакай, а и мисля, че имаш други приоритети сега Simple Smile

# 620
Хм....много добре си го казала.

Наистина други неща се случват,по-тежки от това да си намеря любим...въпреки че много имам необходимост.
Наистина трябва да си стъпя на краката психически и емоционално.
А какви са другите приоритети ,които се набиват на очи от тези карти?

Блбагодаря ти Heart Eyes

# 621
  • София
Flam_e ще ми хвърлиш ли пак едни карти? Променяме въпроса на: Да задълбоча ли връзката си със С. като заживееме заедно? Благодаря ти!!!

Съжалявам, не са ми идвали известия на пощата, че е писано тук Sad
Когато мога, ще наредя.

# 622

Картите те съветват да изчакаш и да ревизираш желанието/желанията си отново, да се отдръпнеш. Да проявиш разум (имаш двойно потвърждение от Кралица меча и от Магът – едни от най-мощните интелектуални карти в Таро). Освен това, Кралица меча говори и, че искаш да си силна и се припознаваш в този образ, още повече, че Магът на средна позиция (особено последван от Отшелника) споменава за доста „висяща“ ситуация, в която сметките трябва да са непременно с кръчмар.

На този етап най-добрата позиция е тази на наблюдател и още нещо по тези карти – да не споделяш много-много.

В случая Отшелникът показва  дълбоки колебания и силен стремеж към откриване на отговор. Магът на втора позиция те съветва да действаш сега.  Сега е точният момент!  Защото всичко е в твоите ръце и  зависи само от инициативата ти, това ти казва Магът.  Кралица мечове си ти самата и показва как се чувстваш от доста време, и е подтик да използваш предимно аналитичния си ум. Просто бъди смела.

# 623
  • София
Флейм,и аз останах с впечатление,че картите ни са обърнати /в подредбата за мен/.  newsm78 

Днес пак теглих карти.Въпроса е Какво трябва да направя,за да получа това,което искам Simple Smile

Не го разбирам Магьосника като значение,особено в този въпрос  newsm78

Не разбрах как точно си решила, че са обърнати картите? Аз съм написала как ги тълкувам.

По картите, които ти си изтеглила - според мен имаш голямо желание да действаш, но съветът е да се запиташ - сериозно ли искаш точно това?! Добре ли си го премислила, оценила, огледала от всички страни?

# 624

В случая Отшелникът показва  дълбоки колебания и силен стремеж към откриване на отговор. Магът на втора позиция те съветва да действаш сега.  Сега е точният момент!  Защото всичко е в твоите ръце и  зависи само от инициативата ти, това ти казва Магът.  Кралица мечове си ти самата и показва как се чувстваш от доста време, и е подтик да използваш предимно аналитичния си ум. Просто бъди смела.

Щеше да е така, ако Кралица меча беше трета, не първа. Т.е. щеше да обеме енергията на Магът, ако приемем, че той запази средната си позиция, а Отшелникът е първи, защото щеше да има естествен преход от размишления - убеждение на архетипно ниво и, накрая - действие в образа на една мощна кралица, каквато е Кралица меча.
На първа позиция Кралицата само иска да е смела.

Използвам случая да вметна, че за въпроси, касаещи действие и развитие, е добре дворцови карти, особено пък тези от боя мечове (както и 10-та), да са последни. Това, при условие, че не говорим за обърнато време в Таро, а се спазва конструкцията - минало, настояще и бъдеще, която често е условна.

Повече мнения, по-добре за всички  Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 19:35 от Секхмет

# 625
  • София

Malka Rusalka, не е добра идея да прехвърляш на картите отговорността за взимане на решения.
Затова попитах какво ще стане, ако заживееш със С и какво, ако не заживеете заедно:

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/109339 … 9&oe=555C0633

Излязоха доста сериозни карти. Според тях, подсъзнателно ти вече май си взела решение да не живеете заедно и като цяло това е по-добрия вариант.
Ако заживеете заедно, не след дълго има риск единия от вас двамата да изпадне в зависимост от другия и откопчването от това положение да се окаже трудно.
Имаш шанс за нова любов, ако запазиш независимост.

Късмет!

# 626
Флейм,не се обиждай  Hug просто аз си знам мислите,аз мисля,че ни е предопределено да сме заедно Simple Smile затова реших,че са обърнати картите.Не съм искала да те засегна по никакъв начин,извинявам се !  bouquet

Лисичке,драго ми е да те видя!  bouquet

# 627
Искам да ви предложа и аз едни карти. Въпросът се отнася до мой приятел, който пита дали до два месеца ще бъде приет в по-високо ниво на обучение.
Картите са 8 жезли, 3 чаши, Рицар жезли.

Честно казано, доста се посмях на комбинацията, защото той очаква, че там има сериозни хора, които се занимават сериозно със сериозните си неща Simple Smile
Но, няма как при такъв тюрлю гювеч от стихии и бои там да го очаква онова, за което той упорито е учил и полагал тестове.

Комбинацията от огън и вода няма как да роди логика, последователност, концепция за система. Тук големият препъни камък е "малоумната" 3 чаши, която, няма как да свърже 8-та жезли с доброто афиширане на стихията у Рицаря. Което ме препраща към извода, че онези, от които зависи приемането му в техните среди, реагират емоционално, стихийно, често забравят, пропускат, по-важно е артистичното им усещане за нещата (което не им пречи да са професионалисти, но сами за себе си в един изолиран свят), и са по-склонни да фантазират, отколкото да "заземяват".

Де да имаше един "прост" пентакъл, пък бил той и 4-та. Миксът щеше да се хомогенизира и да заприлича на "говореща" таро-конструкция с реални парадигми за битие.
А сега-засега, имаме хвърчила, балони и фантазми.

# 628
  • София
Флейм,не се обиждай  Hug просто аз си знам мислите,аз мисля,че ни е предопределено да сме заедно Simple Smile затова реших,че са обърнати картите.Не съм искала да те засегна по никакъв начин,извинявам се !  bouquet

Лисичке,драго ми е да те видя!  bouquet

Аз не съм се обидила, споко Simple Smile Просто не разбрах какво точно искаше да кажеш. А и твоята подредба (като позиции) е съвсем различна от тази с разменените мъж/жена.

# 629

В случая Отшелникът показва  дълбоки колебания и силен стремеж към откриване на отговор. Магът на втора позиция те съветва да действаш сега.  Сега е точният момент!  Защото всичко е в твоите ръце и  зависи само от инициативата ти, това ти казва Магът.  Кралица мечове си ти самата и показва как се чувстваш от доста време, и е подтик да използваш предимно аналитичния си ум. Просто бъди смела.

Щеше да е така, ако Кралица меча беше трета, не първа. Т.е. щеше да обеме енергията на Магът, ако приемем, че той запази средната си позиция, а Отшелникът е първи, защото щеше да има естествен преход от размишления - убеждение на архетипно ниво и, накрая - действие в образа на една мощна кралица, каквато е Кралица меча.
На първа позиция Кралицата само иска да е смела.

Използвам случая да вметна, че за въпроси, касаещи действие и развитие, е добре дворцови карти, особено пък тези от боя мечове (както и 10-та), да са последни. Това, при условие, че не говорим за обърнато време в Таро, а се спазва конструкцията - минало, настояще и бъдеще, която често е условна.

Повече мнения, по-добре за всички  Simple Smile
Категорично не съм съгласна.  Кралиците са чувство и настроение и в случая няма значение на коя позиция е Кралица мечове ( интелект, опит ,мъдрост, чувство на самота). Кралиците  показват какво изпитваме вътре в нас, каква е нашата настройка към света.  Магът на средна позиция НЕ е  висящо положение, а показва ,че моментът  е подходящ за действие, а Отшелника не значи да изчака, а показва само нейните колебания. Ако на негово място беше Висшата жрица, тогава да, съветът щеше да е "изчакай, не прави нищо" .

Общи условия

Активация на акаунт