КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 790
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
В по-големите книжарници има различни видове, може да си избереш каквито ти харесват.

Може ли един въпрос, как ще се развият нещата между А и Б?

Светът, рицар чаши обърната, справедливостта обърната

Simple Smile

# 436
Какво ме очаква през следващите шест месеца?
8пентакли-8чаши-9жезли
За себе си имам определено виждане,но искам да чуя вашето мнение

# 437
8пентакли-8чаши-9жезли

Аз бих го изтълкувала, като нови промени в работата.

Момичета да ви питам, как картите ни казват за какъв период от време ще се случат нещата? Ако не сме задали период? например ако са се паднали 10, 4, 6 като числа, на гледане с 3 карти.

# 438
Нямам работа и няма и да започчвам скоро-в майчинство съм.

# 439
  • София, Лагера
Здравейте, днес мисля да си купя Таро, можете ли да ме посъветвате какви точно трябва да са?
гледам ето този сайт http://dariastyle.com/fengshui-taro/49/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8_ … 0%B0%D1%80%D0%BE;

ако ми кажете и някакъв друг магазин, ще е от помощ, тъй като в първата страница линковете не работят, и инструкции ще ми трябват
Jamey, виж първо дали съществуват Дария въобще  Peace Отдавна магазинът им е затворен. Може да са го преместили, но може и просто да не съществуват.
Според мен карти трябва да се избират на живо, да можеш да ги пипнеш, усетиш...

# 440
  • София, Лагера
8пентакли-8чаши-9жезли
8 П си е баш отглеждане на дете (или бременност). Това те чака основно  Laughing Също така искаш да се занимаваш и с нещо друго, да поемеш нов път, но те е страх сякаш, по-предпазлива си.

Shttttttt, това никога не съм го знаела как става, затова си задавам време винаги като питам  Peace

# 441
Истината е,че съм на кръстопът.Огромен и плашещ.Ужасена съм,от това,че не знам какво ме очаква и не знам кой вариант е по-добрия.

# 442
  • София, Лагера
Имай предвид, че често тези 9 Ж говорят за страхове в собствената ти глава, без да са реални. Такива, които са на базата на стар неуспешен опит.  Peace

# 443
Как бихте тълкували следния въпрос? Ще има ли дете до 2 години?
Цепя на 10 пентакли, падат се Дяволът 7 Пентак Ас жезъл

Дали  питащият е въвлечен в негативна ситуация, обсебен от идеята за дете?
Благодаря!  bouquet

# 444
Здравейте и благодаря за отговорите.

Ще задам един много глупав въпрос, не се сърдете...

Чувала съм само за ангелско таро и си мислих да си взема такова, но може би не разбирам същността - има един вид ангелско таро или има основно таро и отделни тестета с специфична тематика

# 445
Здравейте,

вчера обикалях книжарниците - Хеликон, Бооктрейдинг и бард имат само книжката на Уейт, карти няма - нямало тираж отдавна. Само на славейков видях карти и книга на зора, ама не искам от тях.
Само ориндж пропуснах

Къде да гледам???

Най-тъпото е че в бооктрейдинг имаше 20 тестета на италиански, но на бг ннееенене, за к'во са им??

Днес ще видя този магазин Дария дали съществува въобще

Други идеи за книжарници

# 446

Други идеи за книжарници

Ако си от Сф, на Витошка има някакъв книжен център - май Гринуич се казва. Та, на долния етаж има и колоди с карти и книжки по темата.  Peace

# 447
Благодаря, днес ще проверя

# 448
  • София, Лагера
Аз да се оплача, че напоследък като си гледам на себе си, картите въобще не познават Sad Сякаш отразяват желанията ми, а не действителността... мрън  Cry  Едни Слънца валят, Съда, Звезди, често и Мага - нищо подобно не се случва...

# 449
Аз да се оплача, че напоследък като си гледам на себе си, картите въобще не познават Sad Сякаш отразяват желанията ми, а не действителността... мрън  Cry  Едни Слънца валят, Съда, Звезди, често и Мага - нищо подобно не се случва...

И аз от няколко дни така. Едни неща излизат..нищо общо с мен  Crazy и реших да поспра за малко  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт