КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 785
  • 732
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Здравейте, откъде мога да си сваля карти за принтиране? Пробвах да отворя линка с таротеката, но не ми се отваря.

# 481
Черитка, според мен отговорът на въпросът ти е да.
Тази връзка за сега е още в началото, на етап първоначално влюбване, но и предстои доста голямо развитие. Жрецът е свързан с ритуал, обичай, дори и брак - така че си мисля, че нещата между тях ще се задълбочат бързо и също толкова бързо ще стигнат своя апогей - по 10 чаши, след която няма какво повече да се случи във връзката. Що се отнася до колелото, за мен, тази карта на последна позиция значи по - скоро зацикляне, бавност, по при тази положителна подредба, може и да значи установяване на статуквото.  Peace

# 482
Благодаря ти k_kiara3 за помощта bouquet.Аз също горе долу така ги тълкувах картите ,но исках да чуя и друго мнение.Лошото е ,че тази жена се явява трети човек за съжаление  smile3515......

# 483
Здравейте,  Hug

моля за помощ при тълкуването на следната комбинация: Рицар Мечове - 4 жезли - 9 пентакли.
Отговаря на въпроса: Какви са намеренията на Х към У

# 484
  • София
Киара струва ми се че Х му е добре сам Sad
Черитка картите са много еднозначни при тази подредба Sad аз като съм емоционално свързана не обичам да си тегля сама карти, все най-лошото което мисля излиза Sad

# 485
А на мен ще ми кажете ли Heart Eyes

# 486
Благодаря ти k_kiara3 за помощта bouquet.Аз също горе долу така ги тълкувах картите ,но исках да чуя и друго мнение.Лошото е ,че тази жена се явява трети човек за съжаление  smile3515......
С колелото на края нещата ще се проточат във времето. Като последна карта показва забавяне, дори отлагане във времето.

# 487
Здравейте,  Hug

моля за помощ при тълкуването на следната комбинация: Рицар Мечове - 4 жезли - 9 пентакли.

На лице е студенина и отчуждение в отношенията, гняв,ревност,може би дори скандал. Директни разговори право по темата, без лигави чувства, в резултат на които Х се чувства удовлетворен, спокоен, намерил е вътрешния си мир. Това изясняване на отношенията ще доведе обаче до отварянето им един към друг,  ще открият вътрешните си богатства и отношенията им ще тръгнат в нова по-светла посока

# 488
Здравейте,
 до края на годината ще имам ли флирт, който да прерастне във връзка през 2015та година?

Паж Чаши
Императорът
Паж Мечове

Благодаря ви! Heart Eyes
Марги, картите ти показват, че има или ще има любовна авантюра с мъж , силен, авторитетен, лидер по душа или човек с ръководна длъжност, може да е работодателят ти, прекия началник или мъж със собствен бизнес , с добро материално положение.Обича да контролира и ръководи. Вероятно имате голяма разлика в годините. Имам чувството обаче, че това е връзка в тайна или той крие нещо от теб,защото Паж мечове показва разясняване на ситуация, някакви факти и истина излизат наяве и така се разкрива истинския смисъл на случващото се.

# 489
Благодаря ви момичета за вниманието   bouquet!!!Явно  времето ще покаже накъде ще тръгнат нещата нещата..

# 490
Здравейте,  Hug

Между двамата има някакво противоречие.Ако се преодолее това нещата ще са с благоприятен изход. Х малко пренебрегва чувствата на У. Има голямо желание да постигне нещо но няма достатъчно възможности.Трябва да постигнат равновесие и хармония в отношенията си.         

# 491
Момичета, благодаря за тълкуванията!   bouquet  bouquet  bouquet

Само, за да внеса малко яснота в подредбата, защото според мен обратната връзка е много важна, за да знаем и ние дали правилно се ориентираме в картите, ще кажа, че Х и У са бивши гаджета и напоследък се чуваха и виждаха по една или друга причина, та дори и случайно.

Х е мъжът в тези отношения и наистина между тях има охладняване, раздяла и скандали (Рицар мечове), все пак са разделени повече от половин година, но и аз самата си мисля, че ще има поне още една среща между тях (4 жезли), която може би ще бъде инициирана от него, а какво ще стане зависи от това как ще протече срещата. 9 пентакли ми е много трудна за тълкувне карта, защото тя самата е многопластова, често пъти я приемам като подарък, който човекът сам си си е преболедувал (което има логика в тези отношеня), но и като мост, по който трябва да преминеш, а не цел, до която да достигнеш. Според мен това гадаене е отворено и както се казва по филмите: следва продължение....

Благодаря още веднъж на всички!  bouquet

Артикс Фокс,   bouquet Черитка,   bouquet

# 492
Здравейте
Питам какви ще ни бъдат отношенията през следващите 6 месеца?

9 меча  Луната 8 пентакли

Ще имаме ли любовни отношения?

10 меча Крал жезли 5 чаши

Hug Hug Hug    bouquet

МНОГО ВИ МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ В РАЗЧИТАНЕТО

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 23:27 от marionnaud2014

# 493
  • София; Дружбето
Много се двоумя дали да подаря подарък на един човек или не. ВЪпросът е струва ли си усилието и как ще бъде изтълкуван жестът. Та реших да метна таро, което не разбрах какво иска да ми каже - 9 чаши, празна карта, крал мечове... 

# 494
 Теглих три карти на въпрос: Ще имам ли добро развитие смяната на служебна позиция до пролетта на следващата година? паднаха се : звезда, девятка чаши- (много ме обнадежди), десятка жезли
  Как мислите, да се радвам ли или да чакам? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт