КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 662
  • 732
  •   1
Отговори
# 675

Този като го видя  и настръхвам.  Sick Laughing

# 676
  • София
Някой има ли желание да потренира с подредба на един въпрос:
Дали до края на тази седмица (неделя) мъжът Р и жената М ще се видят?
Евентуално защо да, или защо не?
(ще дам обратна връзка)

Никой не се реши или пък имаше възможност да направи подредба до момента, направих аз:

Отговор + коментар - Колесницата+Асо М
Какво би помогнало - 3М
Какво би попречило - 2Ж
Съвет към питащата - Рицар Ж
Евентуален резултат, ако се спази съвета - 9П

Аз лично нямам ясен отговор на въпроса... Колесницата е положителна карта, но може да показва просто пътуване, за което ще стане ясно в този срок и май съм склонна да заложа на това тълкувание.
Интересното е, че среща би се осъществила ако Р (доколкото познавам ситуацията) изпита силна сърдечна тъга. Ако потъне в социалните си ангажименти и реши, че си е достатъчно самодостатъчен - това би попречило на срещата.
Съветът към М е да не бездейства, ако иска в крайна сметка да е удовлетворена, макар и да не се осъществи среща.

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 17:04 от flam_e

# 677
Може ли да споделите подредба,която да дава добър поглед над нещата за любовна връзка  Peace

# 678
(ще дам обратна връзка)

Тъй като нищо не разбрах от твоята подредба, направих своя  Laughing с три карти. Гледам с таро на Уейт  Simple Smile

Асо мечове - Крал на пентаклите - 6 пентакли

Моят коментар е, че ще видят и тази среща ще е или като подарък или за нкой от тях ще има подарък. По - скоро за жената.  Peace Чакам обратна връзка.  Hug

Само малко ме притеснява това асо до краля пентакли... бих си помислила, че някой е готов да "победи" на каквато и да е цена, ако беше в друга подредба, ама сега не знам как да го навържа.  Rolling Eyes

# 679
Такаааа, ето нещо за упражнение  Simple Smile

Утре съм на една среща, на която се очаква да присъства един човек, с когото отдавна искам да се запозная. Попитах картите дали утре ще се запознаем и бях много изнендана и озадачена когато изтеглих.

Кулата - 3 чаши - Магьосникът

Аз съм без коментар, вие какво мислите?  Simple Smile

# 680
Здравейте, имам въпроси за работа и ще се радвам, ако някой помогне с тълкуване.

Ще помогне ли един човек на друг за работа на определено място - 4 чаши, 7 пентакли, 6 чаши
Ще вземе ли определен човек на работа друг, на определено място - 5 чаши, Крал меча, Слънцето
Зададох и трети, въпреки че е излишен вследствие на първите карти, но все пак - Паж меча, Ас чаши, 7 чаши

Няма положителен отговор според мен, заради 4 чаши и 5 чаши, въпреки че са първи карти. Има емоционално натоварване в картите, но любопитно ми е Крал меча и Слънцето какво правят тука Simple Smile.

# 681
  • София
Може ли да споделите подредба,която да дава добър поглед над нещата за любовна връзка  Peace

Мога да ти дам файл с подредби, събирани в друг форум.
Лично аз съм ги пробвала всичките и съм доволна. Може да успееш да си харесаш нещо Simple Smile

Файлът е по-долу:   
Активиран е линк за публичен достъп:
http://dox.bg/files/dw?a=7a652989df

# 682
  • София
(ще дам обратна връзка)

Тъй като нищо не разбрах от твоята подредба, направих своя  Laughing с три карти. Гледам с таро на Уейт  Simple Smile

Асо мечове - Крал на пентаклите - 6 пентакли

Моят коментар е, че ще видят и тази среща ще е или като подарък или за нкой от тях ще има подарък. По - скоро за жената.  Peace Чакам обратна връзка.  Hug

Само малко ме притеснява това асо до краля пентакли... бих си помислила, че някой е готов да "победи" на каквато и да е цена, ако беше в друга подредба, ама сега не знам как да го навържа.  Rolling Eyes

k_kiara3, благодаря!
Ще дам обратна връзка Simple Smile
Асо М излезна и в моята подредба като коментар, иска да ни каже нещо явно!
В моята аз го приех като яснота по някакъв въпрос и по-конкретно свързан с пътуване (Колесницата). Това ми беше усещането.
Колесница+Асо М - за мен е и много явен, силен, осъзнат самоконтрол, но като такова тълкувание не ми даде отговор на моето питане.

# 683
  • София

Утре съм на една среща, на която се очаква да присъства един човек, с когото отдавна искам да се запозная. Попитах картите дали утре ще се запознаем и бях много изнендана и озадачена когато изтеглих.

k_kiara3, предполагам пак си редила с Уейт.
Според мен след някакъв първоначален шок и изненада, все пак ще се запознаете.
Магьосникът като последна е силно положителна.
Помислих си, че запознаването може да стане в неформална обстановка.

# 684
  • София
Здравейте, имам въпроси за работа и ще се радвам, ако някой помогне с тълкуване.

Ще помогне ли един човек на друг за работа на определено място - 4 чаши, 7 пентакли, 6 чаши
Ще вземе ли определен човек на работа друг, на определено място - 5 чаши, Крал меча, Слънцето
Зададох и трети, въпреки че е излишен вследствие на първите карти, но все пак - Паж меча, Ас чаши, 7 чаши

Няма положителен отговор според мен, заради 4 чаши и 5 чаши, въпреки че са първи карти. Има емоционално натоварване в картите, но любопитно ми е Крал меча и Слънцето какво правят тука Simple Smile.

Lira link,
с коя колода редиш? Искам да си представя визуално картите.
Какъв е третият въпрос?

По първия ти въпрос си помислих, че двамата се познават по-отдавна, но този който евентуално трябва да помогне с голямо нежелание се отнася към въпроса. Склонен е да протака, да се ослушва, да забравя, че е трябвало да удари едно рамо...

По втората подредба - този, който трябва да вземе на работа и този, който трябваше да помага един и същ човек ли са?
Слънцето като последна карта е много хубава. Като цяло картите вървят от тежка към хубава във втората подредба. Аз бих предположила, че все пак нещата ще станат или поне ще се язяснят без да има недоволни.

# 685
Използвам Таро на Уейт.

Този, който трябва да помогне и този, който трябва да вземе на работа са различни хора, но се познават.

Извинявам се за пропуснатият трети въпрос, а той е ще има ли смяна на работата този за когото се пита.

Simple Smile

# 686
Благодаря Флейм   bouquet

# 687
  • София
Използвам Таро на Уейт.

Този, който трябва да помогне и този, който трябва да вземе на работа са различни хора, но се познават.

Извинявам се за пропуснатият трети въпрос, а той е ще има ли смяна на работата този за когото се пита.

Simple Smile

Мда, по третия въпрос и аз не виждам смяна. Много намерения и илюзии...

# 688

Давам обратна връзка.

Запознахме се и аз бях приятно изненадана. По принцип бяхме на официално събитие, но след края му ходихме на заведение (за което беше индикация 3 чаши), след което ме закара до нас и до там. Мисля си, че може би магьосника на края остава въпроса отворен и пак ще се видим, но дали и кога не се знае Simple Smile

Флейм, благодаря!   bouquet

# 689

Здрасти, ще коментирам само първите две комбинации, после ще обясня защо.
И двете комбинации ни отправят към изминал опит и път - 4 чаши на първата говори за провален предишен опит (отново от същия човек), но обстоятелствата са били против него, въпреки доброто му желание да помогне. 6 чаши говори за близък човек. 7 пентакли + 6 чаши напомня или за семейни връзки или за продължителен период, в който питащата е очаквала помощ и съдействие.

Втората комбинация пък започва с 5 чаши, което ни отвежда към настроенията на питащата - тя не вярва вече, че това може да се случи, защото отдавна е разочарована, не само от този въпрос, а изобщо - концепцията за битието е подложена на ревизия. Освен това, и сега нещата се точат да не казвам като какво, но се ла ви.
Не е отчаяние, а е по-скоро обезверяване. Като контрапункт обаче стои Кралят меча + Слънцето, които образуват една конструкция, този път същият този човек, има пълната власт и сила да осъществи намерението си и да помогне. Обстоятелствата сега зависят изцяло от него. Мощна конструкция, която трябва да се хване за "рогата" и да се действа смело и с натиск. Буквално да "огрее" и "осветли" всеки детайл и да лиши процеса от излишни грешки, но и от излишни очаквания.

Третата конструкция няма да я коментирам, защото въпреки въпроса, тя отразява питащата и нейните собствени съмнения и неверие. Доста често повтарям тази дума, но това са важните аспекти от сюжета - неверието, огорчението на този, който пита и реалността на конкретната ситуация, която никак не е лоша, дори напротив.

Но, поради липса на пентакли (тук не включвам 7 пентакли, защото тя, заедно със 6 чаши образуват едно тяло и не мога да я отделя като самостоятелна единица), които да заземят ситуацията, прогнозирам, че на този етап, яйцето още се пече и до средата на месец февруари, нещата ще се изяснят - тогава очаквам Краля меча да отиде на трето място и да влезе в ролята си.

Общи условия

Активация на акаунт