КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 715
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Скрит текст:
Качвам една подредба, по която моля да вземете отношение.
Въпросът ми се стори много... как да кажа, ежедневен и обикновен, а излязоха прекалено сериозни карти!
Жена пита дали мъж ще й се обади до утре вечер по някакъв начин?

Отговор + коментар - Императорът + 6М
Това, което помага на ситуацията - Колесницата
Това, което възпрепятства -
Съвет към жената за най-добро за нея действие и евентуален резултат - Влюбените -> Жрицата

Като пояснение мога да дам, че жената не знае къде е мъжът, има подозрение, че е в друг град по задачи. Картата Император често е излизала за него като лична и определяща го. Отношенията между мъжа и жената са странни - показват изключително привличане един към друг, но същевременно мъжът много се пази от близост.

Ще дам обратна връзка.
Предварително благодаря!

Обратна връзка тук: Мъжът не се е обадил още.
[/quote]

А, аз бях сигурна, че направо ще и отиде на крака.  Shocked Thinking Ама има много големи аркани в подредбата, така че може би те бавят развитието. Ако все пак отиде при нея ще се радвам да кажеш. Simple Smile

Нели Фуртадо, добре дошла!  Hug  bouquet

# 661
Благодаря ти Флам.
И това е достатъчно,че мисли по въпроса.Но дано само не си остане с мислите...че вече ще станат 5 години откакто мисли.Тези карти не показват действие, така ли?

Жрицата е бавна карта за мъж, такъв дето много мисли, мъдрува, куми се, малко действа.
5Ж често е борба със себе си или с някой друг, но не много серизно.
7М в повечето колоди е коварство, действие с измама, взимаш нещо и си тръгваш.

Благодаря ти Cry

# 662
  • Shumen, Bulgaria
Най-после ми дойдоха картите  Joy Ето ги http://www.aeclectic.net/tarot/cards/silver-witchcraft-tarot/ само дето не съм сигурна дали и как трябва да ги "пречистя". (Простете невежеството ми  Embarassed още се уча)
Някъде четох, че се прави със сол, но нещо не разбрах как става newsm78... Ще се радвам някой да ми даде съвет  Mr. Green

Здравей, виждам, че никой не ти е отговорил.
Нямаш нужда от никакъв ритуал по пречистване. Карти нови нямат нужда от пречистване - това може да направи твоята лична енергия и отношение към Таро.
Моите карти са на 16 години и не са "чистени" никога, освен, когато не съм ги подреждала и оставяла на мира за дълъг период от време, особено след гледане на много болни хора, но ти нямаш такива дертове.
Не чети какво пише по "умните" книги, картите са си екстра, остава ти да се сработиш с тях. Успех!

П.С. Ако не броим Портите.

благодаря ти  bouquet  почетох доста за пречистването  Embarassed
А иначе самите изображения са ми ясни и като ги размесвам и разглеждам откривам нови неща  Sunglasses така че гордея със себе си  Grinning хахахха
очаквам с нетърпение и аз да "хвърля" една подредба и да се пробвам с тълкуването им  Shocked

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 22:28 от Qlini

# 663
Казах ли ви,че той няма да й се обади  Peace

# 664
  • София

Обратна връзка тук: Мъжът не се е обадил още.

А, аз бях сигурна, че направо ще и отиде на крака.  Shocked Thinking Ама има много големи аркани в подредбата, така че може би те бавят развитието. Ако все пак отиде при нея ще се радвам да кажеш. Simple Smile

k_kiara3, обадил се е вчера, все още е по задачи в друг град.
Ще дам обратна връзка, ако отиде, няма проблем.

# 665
  • София
Здравейте,момичета! Някоя от вас има ли желанието да ми нареди карти какво ще е развитието на отношенията ми с Б? Предварително благодаря!С таро се занимавам активно от 2години и ще се радвам да се включвам тук  Simple Smile

nelly_furtado, направих ти подредба и ще напиша какво виждам, но имам една молба, да ми върнеш някаква обратна връзка, защото забелязах нещо странно при мен - откак започнах да се занимавам с рейки, сякаш мъжко/женско в подредбите ми си размени местата и затова започнах да изпитвам несигурност кой кой е.
По идея лявата колонка си ти, Б е дясната, долу настояще, горе - близко бъдеще.

В настоящето ти си човекът, който не е наясно със себе си. Водиш някаква вътрешна борба, чудиш се как и дали да продължаваш.
Б. излиза на етап на влюбване, припалил е от всякъде, иска яснота, иска я сега, иска развитие на отношенията.
По тези карти обаче не виждай кой знае какво развитие. По-скоро нещата бързо ще прегорят, Б. ще се дистанцира, ти ще си останеш с неяснотите и потънала в илюзии "ами ако беше еди какво си..." Хубавото е, че не виждам страдание у никой. Лесно дошло, лесно си отишло...

Късмет!

# 666
Благодаря така е,той се дистанцира,а аз си останах с илюзиите и объркването.Да разбирам ли,че има чувства към мен или няма такова нещо?Иначе аз си знам,че няма да има развитие,то всеки тръгна по пътя си,спряхме да общуваме.А приятелство дали се вижда по тези карти?   bouquet

# 667
  • София
Благодаря така е,той се дистанцира,а аз си останах с илюзиите и объркването.Да разбирам ли,че има чувства към мен или няма такова нещо?Иначе аз си знам,че няма да има развитие,то всеки тръгна по пътя си,спряхме да общуваме.А приятелство дали се вижда по тези карти?   bouquet

nelly_furtado, по тези карти аз видях, че има/е имало влюбване - Рицар Ч, Паж Ч, но и Рицар М - което си е нещо припламнало бързо и със склонност да прегори, поне според мен.
Влюбването си е чувство, което може да прерастне в нещо сериозно, но може да си отиде зян, както казваш се е случило при вас.

По тези карти не видях лоши чувства, приятелството обикновено се показва с 3Ч, но между вас е самотната 9Ч - задоволство от ситуацията, но в самота. Поне на този етап.

# 668
Ами ние сме от различни градове и единствено интернет ни свързваше,може и да е бил влюбен,но за себе си бях на 100%,че имам чувства.Ами здраве да е,по принцип в 9ч има голяма доза егоизъм,но според мен здравословен,сам си,но ти е хубаво,не страдаш.Интересно ми е да ги разнищим тези карти   bouquet

# 669
  • София
Ами ние сме от различни градове и единствено интернет ни свързваше,може и да е бил влюбен,но за себе си бях на 100%,че имам чувства.Ами здраве да е,по принцип в 9ч има голяма доза егоизъм,но според мен здравословен,сам си,но ти е хубаво,не страдаш.Интересно ми е да ги разнищим тези карти   bouquet

А на мен ми е интересно, че си помислих, че не сте в едно населено място, но не го написах...

# 670
Да те самите карти си го показват особено 6м-освен отдалечаване,означава и интернет комуникация,но това е мое мнение,изхождам от практиката ми  Simple SmileРМ-хубавичко ме сряза този рицар,като цяло се държа доста гадно с мен-голям хулиган е РМ

# 671
  • София
Някой има ли желание да потренира с подредба на един въпрос:
Дали до края на тази седмица (неделя) мъжът Р и жената М ще се видят?
Евентуално защо да, или защо не?
(ще дам обратна връзка)

# 672
  • София
Да те самите карти си го показват особено 6м-освен отдалечаване,означава и интернет комуникация,но това е мое мнение,изхождам от практиката ми  Simple SmileРМ-хубавичко ме сряза този рицар,като цяло се държа доста гадно с мен-голям хулиган е РМ

nelly_furtado, ти с каква колода правиш подредби? И аз имам няколко, където 6М си е изключително интернет-комуникация.
Ето тук например:

# 673
Имам единствено Артурово таро - на Уейт съм си гледала,но само онлайн

# 674
  • София
Имам единствено Артурово таро - на Уейт съм си гледала,но само онлайн

Тази колода ми е една от най-непознатите като изображения. Не знам защо така през годините не съм й обръщала внимание.

Общи условия

Активация на акаунт